AyyildizCs
Yasaklanmış
hangı dızıyı yuklesem kaldırıyorlar youtubeden bu akdar cekmedık ya 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
disney kanalım olmadıgı ıcın rahatımvar aga abartırsan goz onunde oluyor
Arkadaşlar Dailymation bir içerik yükledim ve sonuç "REDEDİLDİ" oldu.İlk başta izin veriyor fakat daha sonra sanırım el ile kontrol ediyorlar herhalde.Yani telif,engel yok olayı bir bakıma gerçek değil.Engel geliyor.Videoyu panelinizde görüyorsunuz fakat diğer kullanıcılar göremiyor.Panelde gördüğünüz videoyu 'da sizin silmenizi istiyor.
Dizi vs çalışacaklara duyrulur arkadaşlar.Baştan sıkı tutuyorlar sanırım.
Arkadaşlar Dailymation bir içerik yükledim ve sonuç "REDEDİLDİ" oldu.İlk başta izin veriyor fakat daha sonra sanırım el ile kontrol ediyorlar herhalde.Yani telif,engel yok olayı bir bakıma gerçek değil.Engel geliyor.Videoyu panelinizde görüyorsunuz fakat diğer kullanıcılar göremiyor.Panelde gördüğünüz videoyu 'da sizin silmenizi istiyor.
Dizi vs çalışacaklara duyrulur arkadaşlar.Baştan sıkı tutuyorlar sanırım.
Benim kanalımda benim silmemi bile beklemediler kendileri direk sildi. Şimdi yeniden yükledim para kazanma açılmadı.
Tüm işlemlerin manuel yürüdüğü bir sistemde iyi analiz yapan herkes çok ciddi paralar kazanabilir. 1 günde 10k seyredilme potansiyeli olan her video böyle geç işleyen bir sistemde para basıyor. Tavsiyemi dikkate alın![]()
analiz derken neyi kastediyorsun hocam?
Aslında açıkladım ... sistemde telif olayı manuel çalışıyor. Yani firmaların talebi üzerine videolar dm editörlerine iletilen linkler ile kaldırılıyor.. 1 günde 10k seyredilme potansiyeli olan 100 video 10 ayrı kanalda silinene kadar çok ciddi iş yapıyor.Bu sadece tespitlerimin 1 tanesi.Bunun gibi onlarca başarılı yöntem var.
Aslında açıkladım ... sistemde telif olayı manuel çalışıyor. Yani firmaların talebi üzerine videolar dm editörlerine iletilen linkler ile kaldırılıyor.. 1 günde 10k seyredilme potansiyeli olan 100 video 10 ayrı kanalda silinene kadar çok ciddi iş yapıyor.Bu sadece tespitlerimin 1 tanesi.Bunun gibi onlarca başarılı yöntem var.
10k izlenim dmde birgünde bu mümkünse bile sadece abonesi 1m olan kanallarda bile nadir rastlanan bir durum. fakat farklı bir yöntemle dm den hiti yüksek bir film sitesi olan güncel diziler yükleyerek yapabiliyor. ordada farklı bir soun var dm de video içi reklam yok banırlarda video dm ye yönlenmediğinden izlenim sadece site içinde gerçekleşiyor bununda sadece site içindeki reklan gösterimine faydası oluyor.
silinen videonun parasını alabiliyor muyuz?
bendede cok sılınıyor guncel calıstıgımdan ne koparırsak mantıgı bendede
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.