Butun Dailymation Sorulanızı Bu Başlıktan Sorabılırsınız.

• Kullanıcı MortalKombat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
duzeltıcekler anlaşıldı hep bu paravan şırket yuzunden ıcerde bayagı param bırıktı valla bu ay alalım hıc degılsede kasım dusunuruz ılerde kanallar ıcınde bayagı bırıktı paraya acımamda gecen zamana acırım paravan şırket yuzunden adamlar sıstemlerı maf oldu 20 sı ıle 30 arası odemeyı alıcaz heralde bakalım

ben geçmiş döneme ait bütün ödemeyi aldım. tek seferde yaptılar hemde.

sadece ekim ayınınkini almadım onu da zaten bu ayın 25i gibi gönderirler. normal zamanında yani.

ben geçmiş döneme ait bütün ödemeyi aldım. tek seferde yaptılar hemde.

sadece ekim ayınınkini almadım onu da zaten bu ayın 25i gibi gönderirler. normal zamanında yani.
hocam kanalların gelırı yuksek benım daılymatıon en yuksek kazanan 10 kanal ıcınden 5 benımdır %100 guncel calısıyorum abonelerım yuksek kanalların ben ondan tırsıyorum sız alırsınız ben tehlıkedeyım bıde payooner yukledım butun kanalları :(

Vay arkadaş ya . Temmuzdan beri bişey yatırmıyorlar bi kanalıma
samet sen tek kanaldan sorun yasıyorsun ıngılızce bılen bırısıne para ver ıstersen sana atıcagın maıl versın faq adresıne at ıletısımden daılymatıona sen kendını ıfade edemıyorsun kı adamlara gerekırse başka maıl uzantırıyla at cevap al yeter o kanal bır zımbırtılar var senın tek kanalında o sorun var sadece bendede yuksek kazanclı kanallar var ama hıc bır sıkıntı yok gıbı gozukuyor ekım odemelerını alırsak

samet sen tek kanaldan sorun yasıyorsun ıngılızce bılen bırısıne para ver ıstersen sana atıcagın maıl versın faq adresıne at ıletısımden daılymatıona sen kendını ıfade edemıyorsun kı adamlara gerekırse başka maıl uzantırıyla at cevap al yeter o kanal bır zımbırtılar var senın tek kanalında o sorun var sadece bendede yuksek kazanclı kanallar var ama hıc bır sıkıntı yok gıbı gozukuyor ekım odemelerını alırsak

Valla hocam 4 kanalım var. 2 tanesine banka bilgisi giremiyorum zaten. 1 tanesi yüklü miktarlı kanalım banka bilgisi felan girili şekilde . Mail attığım zaman standart cevabı veriyorlar, güncelleme yapıyoruz vs.. felan diye. 2 defa mail attım hemen hemen aynı cevapları aldım

Valla hocam 4 kanalım var. 2 tanesine banka bilgisi giremiyorum zaten. 1 tanesi yüklü miktarlı kanalım banka bilgisi felan girili şekilde . Mail attığım zaman standart cevabı veriyorlar, güncelleme yapıyoruz vs.. felan diye. 2 defa mail attım hemen hemen aynı cevapları aldım
şuanda odemeler gırınce gorunmuyor banka bılgılerı acıldı sence dolduralımmı bekleyelım mı banka bılgılerı ıptal olmuş şekılde şuan hesabın yenı gırılmesını ıstıyor

---------- Spam Engelliyici 01:35 ---------- Önceki Mesaj 01:34 ----------

aha vallahı duzeldı bakıyeler geldı beyler paypal baglı olan kanalın 4 hane bakıye gorundu

hocam kanalların gelırı yuksek benım daılymatıon en yuksek kazanan 10 kanal ıcınden 5 benımdır %100 guncel calısıyorum abonelerım yuksek kanalların ben ondan tırsıyorum sız alırsınız ben tehlıkedeyım bıde payooner yukledım butun kanalları :(

sizinkini bilemem tabi hocam dediğiniz şekilde de olabilir. bana Nov 6 2015 tarihinde xx.xxx şeklinde ödendi.

Vay arkadaş ya . Temmuzdan beri bişey yatırmıyorlar bi kanalıma

haziran-temmuz-ağustos-eylül aylarını 6 kasımda yatırdılar hocam bana. ekim ayı içinde 25 kasım gibi ödeneceğini söylediler. inşallah sizinki de bir an önce yatar.

abi forumda bır an once kanal satışları yasaklatmamız lazım dm kaldı elımızde bır kanal satıcıları yuzunden cop olucak burasıda bırşeyler yapmamız lazım.

sizinkini bilemem tabi hocam dediğiniz şekilde de olabilir. bana Nov 6 2015 tarihinde xx.xxx şeklinde ödendi.

haziran-temmuz-ağustos-eylül aylarını 6 kasımda yatırdılar hocam bana. ekim ayı içinde 25 kasım gibi ödeneceğini söylediler. inşallah sizinki de bir an önce yatar.

Sanırım benim parayı faize yatırdılar :)

onca kanal yaptım tam bırtanesi 3 5 bıseyler kazanmaya baslamıstı kı az önce kapatıldı :)

daily vurgun yapıcaksada daha çok erken bunu yapmaları daha zamanı var dıye dusunuyorum ama onlarda youtube gıbı tekmeyı vurucak bızı kaçarı yok her ay daha cok zorlasıyor eskıden odemeler ıcın onlar pesımızden kosardı sımdı bızler peslerınden kosar olduk çok garıp hal aldı bu işler :(

benim 5-6 tane kanal vardı sanırım işte herneyse kaç kanal varsa artık,sadece 1 tanesinde ödemeler kısmı açık ve ödeme bilgisi giriliydi işte o da dün gitti ama şimdi baktım geri gelmiş ama digerleri hala aynı.günlük kazançları takip edebiliyorum ama ödemeler kısmı 1 kanalım haricinde hepsinde kapalı benim.mail atıyorum,standart cevap geliyor işte ugraşıyoruz,düzelticez diye ama bakalım nolucak.

benim 5-6 tane kanal vardı sanırım işte herneyse kaç kanal varsa artık,sadece 1 tanesinde ödemeler kısmı açık ve ödeme bilgisi giriliydi işte o da dün gitti ama şimdi baktım geri gelmiş ama digerleri hala aynı.günlük kazançları takip edebiliyorum ama ödemeler kısmı 1 kanalım haricinde hepsinde kapalı benim.mail atıyorum,standart cevap geliyor işte ugraşıyoruz,düzelticez diye ama bakalım nolucak.
hmm abi bendekıler duzelmış şu odemeler alalım da adak kesıcem yemınle :( faq adresine mı maıl atıyorsun abı adamların https://faq.dailymotion.com/hc/en-us/requests/new? buradan dene bıde ıstersen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri