Bütün Forumdan Özüdiliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 haneli ödemeleri bekleyen insanlar var bloke konulmuş hesaplarına bu yalancı kalkıp herkese mujde 4 haneli ödemem geldi diye yalan söylüyor .. bunun nesini olumlu karşılayıp ozrunu kabul edecez .. açtığı konu bile saçma sapan konu inş adminler bununla ilgilenir en azından battusay gelseydi iyi olurdu sınırsız banı battusay vermişti
@fatihbaz nerdesin babuş :)

---------- Spam Engelliyici 20:37 ---------- Önceki Mesaj 20:32 ----------

http://www.ytpara.com/awesomeness/58892-2014-aralik-awesomeness-odemeleri.html

konuyu bilmeyenler buraya baksın ..

banlama yetkim olmadıgı için içerisinde ban geçen konular ilgimi çekmiyor hocam :p

awesomeness tan aylardır cok iyi paralar aldım.isteyen olursa ödeme resımlerı koyabılırım buraya.aylardır duzenlı olarak odeme aldıgım kanallara awe bloke koyunca kafayı yedim.tepetaklak oldum sımdı kendıme gelmeye basladım ve sıze, butun foruma bu baslıktan ozurdıledım.Bunda ne kızıcak nede dalga gecıcek bısey var.Bu mesajı yazmasamda olurdu ama ben yazmak ıstedım ustumde sorumluluk hıssettım..Benden bu kadar gerisi sizin yorumunuz arkadaslar

biri banlar,biri açar.kıyamet bundan kopar...
her zaman demişimdir,banlayan açtıysa sorun yok ama gidip başkasının kararını araya birileri girdiği için başkası değiştirdiyse terbiyesizlik.

Konu tartışmaya dönecek. Adam özür dilemiş dağılın beyler. Tamam uzayacak bu konu.

Seni ilk defa görüyorum kardeşim ama özürünü kabul ediyorum. :D Ama sana bir amca tavsiyesi yalan söyleme bir daha acı sürerim diline..

arkadaslar gecırdıgım problemlerden dolayı forumu bos yere ayaga kaldırdım sızlerı telaslandırdım , kandırdım..cok sevdıgım bı arkadasım zpostar sagolsun adminlerimizle konusmus.Yonetım sagolsun bana bır sans daha verdıler.Bir daha tekrarlanmayacagınında burdan sızlere sozunu verıyorum..Herkesten tekrar özürdiliyorum hakkınızı helal edın arkadaslar..

Ne yapmıştınız?

awesomeness tan aylardır cok iyi paralar aldım.isteyen olursa ödeme resımlerı koyabılırım buraya.aylardır duzenlı olarak odeme aldıgım kanallara awe bloke koyunca kafayı yedim.tepetaklak oldum sımdı kendıme gelmeye basladım ve sıze, butun foruma bu baslıktan ozurdıledım.Bunda ne kızıcak nede dalga gecıcek bısey var.Bu mesajı yazmasamda olurdu ama ben yazmak ıstedım ustumde sorumluluk hıssettım..Benden bu kadar gerisi sizin yorumunuz arkadaslar
Bos bos konusma laf kalabaligi yapma quizden kapanan kanal icin aldigin 4 haneli odeme nerde?

Ne oluyor burada yav anladıysam arap olayım :D

hocam surda ozurdılıyorum hatamı anlamıs bırsekılde sen neden neyı uzatmaya calısıyosun anlamadım

Sen dalga geciyosub bildigin dalga odeme almadigin halde nedrn odeme aldim diyosun onlarca insan senin yuzundrn umitlendi yanlis yonlendirmeler yaptin oh ne ala gec dalga i al kafaya mileti dalgani grec sonrada ozur dilerim yok oyle bir dunyA

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:57 ----------

Yok abi sinirden olecem konuyu gormezsem bu kadar sinirlenmezdim neyse [MENTION=11620]era[/MENTION] admin geldi artik onun taktirine kaldi

Sen dalga geciyosub bildigin dalga odeme almadigin halde nedrn odeme aldim diyosun onlarca insan senin yuzundrn umitlendi yanlis yonlendirmeler yaptin oh ne ala gec dalga i al kafaya mileti dalgani grec sonrada ozur dilerim yok oyle bir dunyA
ne dıyımkı ben sıze sımdı ozrumu dıledım yaptıgım hatanın farkındayım sızdende anlayıs beklıyorum konuyu bu kadar abartmak ne sıze ne bana bırsey kazandırır

ne dıyımkı ben sıze sımdı ozrumu dıledım yaptıgım hatanın farkındayım sızdende anlayıs beklıyorum konuyu bu kadar abartmak ne sıze ne bana bırsey kazandırır

Bana kazandirir senin gibi bir yalancidan insanlar kurtulmus olacak hatalarin 1 degil 2 degil battusay simdi gelir o acmamissa bani adminlere gerekli bilgiyi verir

Arkadaşlar , Beni aranızda tanıyanlar bilir , Hata affetmem , Forumda ilk yanlışta en azından 1 günlük uzaklaştırma veririm . Katı biriyimdir açıkcası . Demem odur ki arkadaşı süresiz banlayan benim , banını açanda benim ( bunu ilk defa yapıyorum ) .

Sebebi ; Arkadaşın özel durumlarından dolayı ( psikolojik - sağlık ) zpostar benimle iletişime geçip , durumu anlatıp , benim inisiyatifime bıraktı , Bende bu özel durumunda dolayı SON 1 ŞANS tanıdım .

Durum bundan ibarettir , Yanlış anlamayın arkadaşı savunmuyorum , sonuçta kimseyi dolandırmadı , kul hakkına girmedi , kimsenin cebinden para çalmadı . Yaptıgı şeyleri neden yaptı inanın bende bilmiyorum ama psikolojik sorunlarına veriyorum .

EN UFAK HATADA SINIRSIZ UZAKLAŞTIRILCAKTIR . Bilgilerinize..

adam bizzat bana hakaret etti formun yarısı sınırsız banlansın dedi zar zor banandı bi arkadaş , daha sonra tekrar forma geldi, bu arkadaşınki hiçbişey ;)

вαттυѕαу;759874' Alıntı:
Arkadaşlar , Beni aranızda tanıyanlar bilir , Hata affetmem , Forumda ilk yanlışta en azından 1 günlük uzaklaştırma veririm . Katı biriyimdir açıkcası . Demem odur ki arkadaşı süresiz banlayan benim , banını açanda benim ( bunu ilk defa yapıyorum ) .

Sebebi ; Arkadaşın özel durumlarından dolayı ( psikolojik - sağlık ) zpostar benimle iletişime geçip , durumu anlatıp , benim inisiyatifime bıraktı , Bende bu özel durumunda dolayı SON 1 ŞANS tanıdım .

Durum bundan ibarettir , Yanlış anlamayın arkadaşı savunmuyorum , sonuçta kimseyi dolandırmadı , kul hakkına girmedi , kimsenin cebinden para çalmadı . Yaptıgı şeyleri neden yaptı inanın bende bilmiyorum ama psikolojik sorunlarına veriyorum .

EN UFAK HATADA SINIRSIZ UZAKLAŞTIRILCAKTIR . Bilgilerinize..

Hocam iyi niyetli bir yaklaşımda bulunmuşsunuz ama ileride banlanacak kişilere bir hak daha verilmesi için de ortaya bir örnek koymuş oldunuz, bu da siz yöneticilerin başlarını biraz ağrıtacak ilerleyen zaman içerisinde bence.

Ben konuya nötr'üm sadece düşüncemi yazdım. Saygılar.

Hocam iyi niyetli bir yaklaşımda bulunmuşsunuz ama ileride banlanacak kişilere bir hak daha verilmesi için de ortaya bir örnek koymuş oldunuz, bu da siz yöneticilerin başlarını biraz ağrıtacak ilerleyen zaman içerisinde bence.

Ben konuya nötr'üm sadece düşüncemi yazdım. Saygılar.

Kesinlikle katılıyorum , fakat mesajımda da açıkladım . Sadece ve sadece psikolojik sorunlarından dolayı son 1 şans tanındı .

вαттυѕαу;759965' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum , fakat mesajımda da açıkladım . Sadece ve sadece psikolojik sorunlarından dolayı son 1 şans tanındı .

Konuyu biraz uzatıyorum sanırım ama şöyle de bir şey var hocam ; bu arkadaşın psikolojik sorunları olduğu söylendi size ve tahminimce sadece söylendi yani size gönderilen bir belge yoktur. Bu durumda yarın bir başkası banlandığı vakit sizlere psikolojik sorunlarım vardı geçti dediği zaman buna inanıp aynı inisiyatifi kullanmak durumunda kalacaksınız diye düşünüyorum.

Neyse , ben ne kadar sinirlensem de burası bir internet ortamı ve klavye aracılığı ile iletişime geçiyoruz yani ağzımızdan yanlış bir şey çıkması ile yanlış bir şey yazmak arasındaki büyük farkı algılayabildiğimiz vakit ortada pek ban kalmaz. ( dolandırılma vakaları hariç zira zaten o konularda yanlış yazımlar değil aksine hep beyefendi yazılar bulunuyor parayı verene kadar , sonra da uğramazlar ki ban sebebi bir şey yazsınlar )

eğer 23 yaşındaysan kardeş ve gerçekten saçma sapan bi yerde sana birşey kazandırmayacak konuda gereksiz bi yalan söylediysen senin herhangi bi sıkıntın yoktur. Bu senin kişiliğindir. hatta şuan yazdıkların bile ilerde söyleceğin yalanlara inanılması için önsözdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri