bütün kanallarım askıya alındı

• Kullanıcı jesuslols
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jesuslols

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar bugün hesaplarıma baktığımda hepsinin askıya alındığını gördüm kanallarda açık ne yapmam gerek sadece giriş yapamıyorum

hocam partnerdeydi içinde de çok iyi miktar vardı alabilir miyim kurtarabilir miyim var mıdır mümkünü

Quizde ise rahatlıkla alırsın ama haziran sonuna anca yatar. İnşallah ödeme yönetimini belirlemişsindir yoksa seni çok uğraştırır.

Quizde ise rahatlıkla alırsın ama haziran sonuna anca yatar. İnşallah ödeme yönetimini belirlemişsindir yoksa seni çok uğraştırır.

hocam kanallar 1 kanal sebebiyle kapanmış diğerleri açık ama giriş yapılamıyor
moralim aşırı bozuk.

1 kanal sebebiyle kapanma partnerde olmazdı.
onları partnere atmadan önce adsensedeyse kontrol et partnerden atıldıysa adsenseye geri dönebilir.
haziran sonunda alırsın ödemeni.

onları partnere atmadan önce adsensedeyse kontrol et partnerden atıldıysa adsenseye geri dönebilir.
hocam kanallar adsensedeydi daha önce ama gelen gmail mesajı kanal açmamın yasaklanacağı vs yazıyordu.

---------- Spam Engelliyici 10:22 ---------- Önceki Mesaj 10:21 ----------

hocam az önce adsense kontrol ettim o olan hesap açık.sadece partnerdeki kanalların hepsi askıda.

Kanallar quize bağlıysa ve toplu kapanma yaşadınsa tek sebebi bence, gmail aldığın kişi hepsini tek ip ve çerez izi bıraktı.

Kapanan kanalindan cik cerezleri sil ve acik oldugunu dusundugun l(yani diger kanallarindan biriyle girsene bir)

hocam konuyla alakasız fakat, kanallar spammıydı

spam olayını tam bilmiyorum ama haftada max 1 video renderlayıp koyuyordum yani kendi videom değil spam sayılır mı bilmiyorum.tüm kanallarım böyleydi.

---------- Spam Engelliyici 11:09 ---------- Önceki Mesaj 11:01 ----------

Kapanan kanalindan cik cerezleri sil ve acik oldugunu dusundugun l(yani diger kanallarindan biriyle girsene bir)

hocam dediğini yaptım suan diğer hesaplara giriş sağlayabiliyorum sanırım sadece topluluk yiyen o kanal gitmiş onun kazancını alabiliyor muyum birde videoda topluluk yiyecek bir olay yoktu 150 like 10 dislike almış video nasıl spam yanıltıcı video oluyor anlayamıyorum.

spam olayını tam bilmiyorum ama haftada max 1 video renderlayıp koyuyordum yani kendi videom değil spam sayılır mı bilmiyorum.tüm kanallarım böyleydi.

---------- Spam Engelliyici 11:09 ---------- Önceki Mesaj 11:01 ----------

hocam dediğini yaptım suan diğer hesaplara giriş sağlayabiliyorum sanırım sadece topluluk yiyen o kanal gitmiş onun kazancını alabiliyor muyum birde videoda topluluk yiyecek bir olay yoktu 150 like 10 dislike almış video nasıl spam yanıltıcı video oluyor anlayamıyorum.

1 kanalın kapanırsa ve o sırada dıger kanalların baglıysa hepsi kapalı gözükür :) hadi gecmıs olsun :) alırsın bu arada

o yazan kanalın gmailini sil.parasını alırsın nasıl olsa.kapanmadan önce adsenseye dönmüşse adsensen çöptür.o yüzden adsenseye baglı kanalın varsa onları kontrol et.yoksa kontrol amaçlı boş kanal bağla ,bak para kazanması bir kaç güne gidecek mi?

Merhaba arkadaslar,

Ben Adsense de bulunan ve yillardir ufak tefek bahanelerle para kazanmasi giden kanallarimi Quiz e tasimaya basladim, ancak bu durumlar beni düsündürüyor.

Quiz de olan arkadaslarimiza bu konuda bir sorum var, Çerez yada IP ile ilgili olarak, bizlerle paylasmak istedikleri bir bilgi olabilir mi?

Quiz 'in Çerez, IP gibi takıntıları varmidir?
Mesela her kanal icin cerez silmek, IP degistirmek gerekir mi kanallar arasinda gezerken?

Hepinize sevgiler selamlar, bol kazanclar dilerim..

Merhaba arkadaslar,

Ben Adsense de bulunan ve yillardir ufak tefek bahanelerle para kazanmasi giden kanallarimi Quiz e tasimaya basladim, ancak bu durumlar beni düsündürüyor.

Quiz de olan arkadaslarimiza bu konuda bir sorum var, Çerez yada IP ile ilgili olarak, bizlerle paylasmak istedikleri bir bilgi olabilir mi?

Quiz 'in Çerez, IP gibi takıntıları varmidir?
Mesela her kanal icin cerez silmek, IP degistirmek gerekir mi kanallar arasinda gezerken?

Hepinize sevgiler selamlar, bol kazanclar dilerim..

kanalı quiz kapatmaz google kapatır :)

15 gundur acık kanal aksam quize bagladım bugun baktım kanal kapanmıs.

Arkadaslar kapanma olaylari flag vs.partnerden partnere fark ediyo mu.bakiyorumda quiz hic kanallara sahip cikmiyo. Varmi boyle bi durum.farkli bi partnerde flagtan kapanmayabilir.quiz kapanani odedigi icin kanallari umursamiyo hemen kapatiliyo flagtan. Partner arkasında dursa yt zor kapatir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri