BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

merhabalar partner kanal satışını düşünüyormusunuz

Hocam Merhabalar.
14 tl bakiye yükledim kredi kartından .
Tutar çekilde 5 dakikada yansıyacak dedikten sonra bişey olduğu yok :)
ilgilenirseniz sevinirim.
saygılar :)

merhabalar partner kanal satışını düşünüyormusunuz

kanal sipariş verdikten sonra videolar yüklenip bekliyecek.1 hafta içinde o kanal 1-2k izlenme almış olur zaten.kanalı alıp başvurur,hemen baglarsınız partnere.

not : quiz,life kullanılıyor bu aralar genelde.onun için böyle bi örnek verdim.ama direk partner olarak satması gereksiz bence.kanalı alan kişi hangisine isterse girsin sonra :)

kanal sipariş verdikten sonra videolar yüklenip bekliyecek.1 hafta içinde o kanal 1-2k izlenme almış olur zaten.kanalı alıp başvurur,hemen baglarsınız partnere.

not : quiz,life kullanılıyor bu aralar genelde.onun için böyle bi örnek verdim.ama direk partner olarak satması gereksiz bence.kanalı alan kişi hangisine isterse girsin sonra :)

mantıklı :D ben daha hiç partnere bulaşmadıgım için bilmiyorum.Diyelim kanalı aldık partnere başvurduk sonra sadece paypal eklemek mi kalıcak

---------- Spam Engelliyici 03:45 ---------- Önceki Mesaj 03:42 ----------

ayrıca [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu kanal işi herzaman sorun olucak.Hem stok bakımından hem de kategori çalınması gibi sorunlar olucak.Günde 1000 kanal yeter diye düşünüyorum diğer ülkelerden birilerini bulabilirmisiniz sadece kanal işinde çalışması için

Teşekkürler arkadaşlar sağolun. Kanalı orjinalinde partner olup satmayı şuan için düşünmüyorum alan arkadaş istediği partnera adsense bağlamak yerine geçebilir. Arkadaşlar artık satın alma yapmayınız 480 kanal oluşturabilecek kadar kredi satın alınmış 330 kanal oluşturulmuş. kanal yok diye ortalama 150 civarı kanal siparişi verilememiş. En iyisi stokda kanal yokkende kredi yüklemeyi devredışı yapmak. Beklentimin 10 kat fazla satış oldu. İnşallah bu satış ilk güne özeldir ileriki günlerde bu kadar günlük satış yapmam. Yoksa sistemde kanal olabilmesi için sürekli kredi yüklemeyi ara ara durdurmam gerekicek.

Teşekkürler arkadaşlar sağolun. Kanalı orjinalinde partner olup satmayı şuan için düşünmüyorum alan arkadaş istediği partnera adsense bağlamak yerine geçebilir. Arkadaşlar artık satın alma yapmayınız 480 kanal oluşturabilecek kadar kredi satın alınmış 330 kanal oluşturulmuş. kanal yok diye ortalama 150 civarı kanal siparişi verilememiş. En iyisi stokda kanal yokkende kredi yüklemeyi devredışı yapmak. Beklentimin 10 kat fazla satış oldu. İnşallah bu satış ilk güne özeldir ileriki günlerde bu kadar günlük satış yapmam. Yoksa sistemde kanal olabilmesi için sürekli kredi yüklemeyi ara ara durdurmam gerekicek.

Hocam 2 kanal çekme limitini artırma şansımız yok mu bazı kanallarda az video oluyor ? Birde ben 2 kanal çektiriyorum fakat bazen sadece tekindeki videoları görüyor diğerlerini görmüyor bu sonradan düzelir mi ?

Aslinda Bangladeş den filipinlerden yada hindistandan falan bir kanal acma ekibi olustursa birisi tokenli 300-400 kanal gider herhalde kanalalsat da artik

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bana sms gelmedi ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam, Kopyalanan Kanal Linkini "yt.com/user/falanfilan" olarak mı gireceğiz yoksa, direkt "falanfilan" olarak mı gireceğiz. ben link olarak yaptım fakat halen 2 kanalıma video yüklememiş. bununla ilgili bir bilgi verebilir misiniz?

hayırlı olsun fakat.kanalı mail satan kişinin görmesi pek uygun olmamıs bence.çünkü bu işlerde en büyük mesele kategoridir. yükleme yapan kişi kategori yönünden web scripti ye güvenir ama maili satan kişiye güvenebileceğini pek zannetmiyorum. bende dahil.

hayırlı olsun fakat.kanalı mail satan kişinin görmesi pek uygun olmamıs bence.çünkü bu işlerde en büyük mesele kategoridir. yükleme yapan kişi kategori yönünden web scripti ye güvenir ama maili satan kişiye güvenebileceğini pek zannetmiyorum. bende dahil.

abi ha normal kişiden mail almışsın ha burdan . Buna bir çözüm var oda kendi mailini kendin açmak :)

abi ha normal kişiden mail almışsın ha burdan . Buna bir çözüm var oda kendi mailini kendin açmak :)

özel url çözüm olabilir.ama oda bu sistemde işlemez.kısa ve öz. mail satan kişi sattığı maili bidaha görmemesi lazm. ondada mail kapandı kapanmadı işler karışıp sarpa sarar.

hocam sisteme uye oldum, kendi olusturdugum kanalı sisteme nasıl ekleyeblirim? onu bulamadım

Dediğin doğru ama sırf bunun için kanal almayanlar var mesela ben :D hep onaysız mail alırım :) yani onca emek verip sağlam kategori bulup yükleyecez adam gelecek hoop.. liste şeklinde tutanlar var bilirim .. :mad: [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] güveniyoruz da satanlara çözüm bulunmalı ..

kanalın ismini değiştirseniz dahi channel id değişmez hiç bi zaman, o yüzden boşuna uğraşmayın, maili satan kişi her türlü girer bakar kanalda ne var ne yok diye :)

Hayırlısı olsun. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamızdan yine iddialı projeler gelmeye devam ediyor. :)

tutar demiştim tuttu :) bende sipariş geçebilirim her an , yüksek kredi alımlarda indirim olabilir ? 40 kanal 280 tl yerine 250 tl gibi.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri