Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merhabalar partner kanal satışını düşünüyormusunuz
kanal sipariş verdikten sonra videolar yüklenip bekliyecek.1 hafta içinde o kanal 1-2k izlenme almış olur zaten.kanalı alıp başvurur,hemen baglarsınız partnere.
not : quiz,life kullanılıyor bu aralar genelde.onun için böyle bi örnek verdim.ama direk partner olarak satması gereksiz bence.kanalı alan kişi hangisine isterse girsin sonra![]()
Teşekkürler arkadaşlar sağolun. Kanalı orjinalinde partner olup satmayı şuan için düşünmüyorum alan arkadaş istediği partnera adsense bağlamak yerine geçebilir. Arkadaşlar artık satın alma yapmayınız 480 kanal oluşturabilecek kadar kredi satın alınmış 330 kanal oluşturulmuş. kanal yok diye ortalama 150 civarı kanal siparişi verilememiş. En iyisi stokda kanal yokkende kredi yüklemeyi devredışı yapmak. Beklentimin 10 kat fazla satış oldu. İnşallah bu satış ilk güne özeldir ileriki günlerde bu kadar günlük satış yapmam. Yoksa sistemde kanal olabilmesi için sürekli kredi yüklemeyi ara ara durdurmam gerekicek.
hayırlı olsun fakat.kanalı mail satan kişinin görmesi pek uygun olmamıs bence.çünkü bu işlerde en büyük mesele kategoridir. yükleme yapan kişi kategori yönünden web scripti ye güvenir ama maili satan kişiye güvenebileceğini pek zannetmiyorum. bende dahil.
abi ha normal kişiden mail almışsın ha burdan . Buna bir çözüm var oda kendi mailini kendin açmak![]()
abi ha normal kişiden mail almışsın ha burdan . Buna bir çözüm var oda kendi mailini kendin açmak![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.