Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dün kanal aldım 2 tane bugun girdim 2 si kapanmış 10 15 dk sonrada bi baktım sipairşlerim yok olmuş
Kanallar minimum 7 gün sonra alınmıyor muydu ?
hayırlı olsun.. anlatılanlara göre çok sağlam bir sistem.. ilk günler olduğu için eksikler olacaktır elbet.. en kısa zamanda denemek istiyorum ama bir öneri; mailleri kanalalsat tan temin etme zorunluluğu olmamalı.. kendimiz de girebilmeliyiz sisteme mail..
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Ben 14 Liralık Dhaa Ödeme Geçtim Fakat Krediye Bir Türlü Yansımıyor. Ödeme Sistemlerinde Sorun mu Var Acaba? Site Üzerindeki Destekten de Yazdım.
aynen krediyle ilgili problem var hocam
Hocam lütfen playlist çekme de ekleyin.
Lütfen Videolar yüklenecek kanal daha başlamadan kapalı çıkmıştır, lütfen f5 tuşuna basınız. Hatasını düzeltiniz.
Valla daha kullanmaya başlamadım ama bu sistemi sanırım sevicem.Hayırlı uğurlu olsun Web scripti. Allah utandırmasın..
hayırlı olsun.. anlatılanlara göre çok sağlam bir sistem.. ilk günler olduğu için eksikler olacaktır elbet.. en kısa zamanda denemek istiyorum ama bir öneri; mailleri kanalalsat tan temin etme zorunluluğu olmamalı.. kendimiz de girebilmeliyiz sisteme mail..
Malesef bazı kanal satıcılarının kanalı daha depodan kullanılmadan kapanıyor. Sistem 24 saat sonra açıksa kullanmak istiyor ama kanal daha işlem görmemişse kapalıda çıkabiliyor f5 tuşuna basarsanız işlemi tekrar edicektir.
kanalalsat'daki gibi bunda da sms doğrulama çalışmıyor yada sadece bana denk gelen bir sorun bu.
Hocam kaç kez yaptıysam olmuyor f5 işe yaramıyor. O yazı yine çıkıyor.
kelime bazlı arama ile video yükletebilirmiyiz ?
örnek
iphone 6 kelimesiyle 1000 üzeri gösterim alan videoları yükle gibi gibi....
bu tür seçenekler olacak mı ??
dün akşam 2 kere kredi kartı ile bakiye yükledim kanalalsat. com a inanılmaz hızlı bir şekilde bakiye yüklendi .
Bir anda korktum doğrusu bu ne hız..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.