BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

Biraz sert kurallar koyunca pek ekleyen olmuyor:) Ekleyen olsada alıcı cok bakıyorum bugün 44 kanal eklenmiş. Ortalama harcanma 25 dk da. Yani eklenir eklenmez kullanılıyor.

Kural ise her kanal farklı ip ile açılması ve temiz çerez ile olması. Sistem bunu anlıyor çerezini silmemişsin diyor. Sistem anlıyor ip adresini değişmemişsin diyor. Kanalı satan her kanal için ayrı ip ve çerez silmesi gerekiyor. Buda kişiyi biraz caydırıyor. Onu yapmazsan aynı ipden 3 tane kanal açar. Bir satıcı aldıktan sonra kanala basar 5000 videoyu, diğer 2 kişininde kanalı kapanır. Biraz reklam yapmak gerekli galiba:)

Gel vatandaş gellll. Kanal aç, sisteme ekle sattığın kanalların parasını ertesi hafta al. Hemde her kanal satışına 1.5 tl net para ödüyoruz. Detaylar kanalalsat.com/kanalsat.php adresinde. İşe yarar umarım:) Yoksa herkes zengin olduda satış yapmak mı istemiyor:)

usta birde 5 kanal olunca alamıyoruz ama orası 4 1 2 yani hep 5 in altında oynayıp duruyor o nasıl oluyor..... :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam,satıcılar kanalları kapandığında da 1.5 tl alıyorlarmı

Biraz sert kurallar koyunca pek ekleyen olmuyor:) Ekleyen olsada alıcı cok bakıyorum bugün 44 kanal eklenmiş. Ortalama harcanma 25 dk da. Yani eklenir eklenmez kullanılıyor.

Kural ise her kanal farklı ip ile açılması ve temiz çerez ile olması. Sistem bunu anlıyor çerezini silmemişsin diyor. Sistem anlıyor ip adresini değişmemişsin diyor. Kanalı satan her kanal için ayrı ip ve çerez silmesi gerekiyor. Buda kişiyi biraz caydırıyor. Onu yapmazsan aynı ipden 3 tane kanal açar. Bir satıcı aldıktan sonra kanala basar 5000 videoyu, diğer 2 kişininde kanalı kapanır. Biraz reklam yapmak gerekli galiba:)

Gel vatandaş gellll. Kanal aç, sisteme ekle sattığın kanalların parasını ertesi hafta al. Hemde her kanal satışına 1.5 tl net para ödüyoruz. Detaylar kanalalsat.com/kanalsat.php adresinde. İşe yarar umarım:) Yoksa herkes zengin olduda satış yapmak mı istemiyor:)

Bugun 2.kere yaziyorum hocam sizinle gorusmem gereken bir durum var kanalalsat.com da kaynaklanan bir sıkıntı özel mesaj ile iletişim kurabilirmiyiz ?

Hocam kanal yapıcaz ama sistemde boş kanal yok içerideki kredimizi iade etseniz.

Para yükledik ama mail yok sistemde günlerdir, yeni kredi de yükleyecektim ama kanal yapamıyoruz.

1000 lerce mail üretilmeli bu sistem için, bu mailsizlik kullanımı yavaşlatıyor.

Hocam bence belirli bir mail sayisina ulasana kadar sistemi kapatin sizin dediginiz gbi arada 3 5 lere rastgeliyorum ama ben yetisene kadar coktan bitmis oluyor biraz biriksin sonra acin herkezin isi gorulsun. Siz daha iyi bilirsiniz ama bi fikir vereyim dedim

Krediyi yükleyebilmek için içeride en az 15 bol kanal olması gerek kuralı var. Alınca hemen kullanmayınca olanlar olabiliyor. 1 ay civarında odtalama 500 kanal hep boşta olurdu. 1.5 Tl den sistemimiz kanal satıcılarına para ödüyor fakat 1.5 tlden kanal satmayı arkadaşlar istemiyor. 4-5 tane çok iyi kanal satan arkadaşa özellikle ulaştım kanal satın dedim. Kanal satarak ayda 2000 tl kazanıyoruz. Botu kullanarak kanal yaparsak çok daha fazla kazanıyoruz dedi. Artık insanlar az para kazanmak istemiyor herkesin gözü en az 3-4 bin tl para kazanmada anlamıyorum. Hiç mi boş vakti olupda para kazanmak isteyen yok:) Birde kanalları satınca belli oranda sattığı kanallar kapanırsa kişinin yeni kanal satamıyor oda tabi bir etken. Dün 180 kanal eklenmiş. 180 nide anında kullanılmış. Bsn boşum para kazanamıyorum diyen kimse yok galiba.

Kanalsatmakla ilgilenen arkadaşlar: www.kanalalsat.com/kanalsat.php adresini ziyaret etsinler anında sistem otomatik her açtığınız kanalı 1.5 tlden alıyor. Açılan kanalların ücretini 1 hafta sonra hesabınıza yatırıyoruz. Kanal kapanırsa %30 unkesilip yatırılıyor. Eğer tüm sattığınız kanalların %50 sinden çoğu spam nedenli kapanmışsa sadece açık kalanların ücretini alırsınız. yeni kanal satmasını %50 yi geçerseniz yapamazsınız.

Umarım para kazanmak isteyen kanal açan arkadaşlar çıkar.

kanal alım fiyatını gerekiyor ise 2-3 tl yap bize yansıt 10 lira olsun alan alsın dostum böyle boş kalmasından iyidir.

kanal alım fiyatını gerekiyor ise 2-3 tl yap bize yansıt 10 lira olsun alan alsın dostum böyle boş kalmasından iyidir.

Bu konuyu değerlendireceğim. Tolga hocam, herkesin senin gibi bütçesi yok. Ama dediğin gibi 2-3 tl yaparsam her kanal satana verirsem o ücreti satan kişiler daha titiz açar kanallarını kapattırmamak için. Teşekkürler.

Sistem kanal kapatmıyorsa satış yapılabilir, bi ara vermiştim %90 ı kapattı sistem kanalların, aynı şekilde açılan kanalları kendim kullanıyorum sıkıntı olmuyordu, video yükleme vs. işlemleri düzenlendiyse satış yapıp denemek lazım kapanma oranlarını. Müsait bir zamanda tekrar deneyelim. Umarım sıkıntı olmaz.

buyfullchannel.com ilk açıldığı günlerde evet sıkıntı oldu. Çünkü videoları render yapmadan atıyordu. Sknra hemen düzenledik öyle oranlar hiç kalmadı zaten.

Video yükleme limiti sıkıntı olmuyormu 300 tane bundan da kapatılan çok olabilir test ettinizmi

Merhaba hocam,

sistemin son 1 ayda aldığı ve yükleme yaptığı kanallardaki kapanma oranı %9'dur. evet yüksek bir oran. Fakat bu oran kanal oluşturanlar için hiç önemi yok çünkü kapanan kanallar için para ödemiyorlar.

Satan kişiler içinde satanda eğer %9 olucaksa buda onlar için hiç birşey değil. Birisi kaliteli kanal ekler oranı %0 larda olur birisi sıkıntılı kanalı çıkar oranı %90 olur. Buda çalışanın kaliteli kanal açılıp eklenmesiyle alakalı bir durum. Zaten sistem artık aynı ipden açılmış, çerez silmeden kanala girilmiş kanalları sisteme daha satma aşamasına başlamadan ekletmiyor. Buda satıcıların kapanma oranını çok düşürüyor.

300 video olayına gelince hocam hergün 50 şerli olarak yükler kaç video emri varsa var. hepsinde artık %100 render yapıp atar. Buda spam bazlı video yüklemesini engellemiş olur. Öyle arkadaşlar var ki, ayda 2000 tl para yatırıp sadece kanal yapıyorlar.

benim bütçeme göre değilki, kanalın getirisine göre bakıyorum ben, 10 lira 300 videolu bir kanal için çok komik bir rakam aynı gün verir zaten geri. Şuanda boşuna bekliyoruz resmen, gerekirse 15 lira olsun yeterki stok olsun bizi boş bırakma daha iyi. Birde gerekiyorsa borsa gibi yapabilirsin, 20 liradan başlasın alınmayan her 6 saat için 1 tl düşsün, youtube geri dönük tarama yapmadan yapabildiğimizi yapmalıyız, vakit kaybediyoruz. Yaz yaklaşıyo

Merhaba hocam...

Bu yeni sistem kullanıcıların ücret ödemeden yükleme yaptığı bir deneme tahtası oldu... Bence kapanmaların çoğunlukla sebebi bu... Ne kadar sakıncalı telifli vs içerik varsa bu bu sistemle yükleniyor ve kanal kapansada kullanıcılara bir zararı olmuyor ama bu seferde kanal satıcılarına ve size zararı olacaktır.

Üstelik yükleme yapılan kanallara bir hafta geçmeden telif vs gibi durumlar için müdehale şansıda yok...

Uyelere yaptigim satişlarda kapanma oranim %3 tü. Sisteme satmaya başlayınca %28 e çıktı. Sistemi benim kanallar kaldiramadi galiba :D

Kapanma nedenini bi türlü bulamadim :(

Son düzenleme:
sebebi belli insanlar deneme yapıyor, normalde 50 atan adam burda 300 atıyor ve denemediği ne varsa deniyor bir kaybı olmadığı için

Bizim kanallar deneme tahtası yani.
Kanal satmamizin hiçbir anlami yok o zaman. Çünkü zarar eden biziz. Biz ne kadar temiz açsakta videodan dolayi kanal gidecek o zaman.

Ayrıca [MENTION=12653]plesk[/MENTION] bunu daha fazla kişiye duyurdunuz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri