Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
rahat 2 ay peşınden kostum konuştuk her gün felan seviyodum sonra adını koyalım dedim ilişki istemiyorum dedi arkadaş kalalım dedi onuda ben beceremıyorum sımdı kızla dün den beri konusmuyoruz en son hoşçakal dedi işte napım sizce
Admin sözü dinle bırak bugün 61. gün[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]
rahat 2 ay peşınden kostum konuştuk her gün felan seviyodum sonra adını koyalım dedim ilişki istemiyorum dedi arkadaş kalalım dedi onuda ben beceremıyorum sımdı kızla dün den beri konusmuyoruz en son hoşçakal dedi işte napım sizce
Neill Strauss The Game
zamanında buna benzer başıma geldi. Aramızda yaş farkı vardı (2-3 yaş) önce abi diye başladı. Sonra aşkım oldu. Sonra arkadaş kalalım dedi. Onada ok dedim. Sonra bu böyle olmucak sana kız ayarlıyayım ben dedi. onuda ben istemedim. Ben istemeden oldu herşey yani
Bence sende olayı akışına bırak. Bugün arkadaş,yarın,kardeş,diğergün kanka,sonra bacanak vs... bir bakmışın evlenmişsiniz![]()
Kaçan kovalanır, şöyle yap, hiç yüz verme bakma , ama devamlı seni görebileceği yerlerde ol,ama sakın bakma yada konuşma, sonra ona onu umursamadığın hissi yarat, o sonra merak eder, düşünür ne oldu diye, mesela yanından geç pas verme başka kişilerle konuş falan.ok![]()
Foruma bir tane Güzin abla şart :d
Dönerse senindir; biz iskender söyledik![]()
Doğru söylüyor arkadaş2015 in 10. Dakikası kızdan ayrılan biri olarak söylüyorum takma başkan.
Önüne niceleri çıkacak senin dünya da bir omu kaldı![]()
Hoşçakala hoşçakal diyeceksin sende. İlgilenmekten vazgeçeceksin. Eğer kız biraz seviyorsa yazar sana hiç yazmazsa zaten salla kardeşim o kızı. Hoşçakaldan sonra hala konuşmaya çalışırsan kaliten kalmaz.
Cuk diye oturmuş bir cümle tebrik ederim.Sevgili : İnsanın kendine yakışanı giymesidir. (Ciddiyim)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.