Büyük İkilemde kaldım

Açmayın böyle konular, okuyunca saçma sapan muhabbet gibi geliyor sonra fark ediyorum ki yaşlanıyorum ondan anlayamıyorum :D

18 yaşındayken neyin adını koyuyorsun kardeşim. Kıza rahat kafayla gitsen yine olabilirmiş gibi. Hoşçakal dediyse saplantı yapmaya gerek yok.

rahat 2 ay peşınden kostum konuştuk her gün felan seviyodum sonra adını koyalım dedim ilişki istemiyorum dedi arkadaş kalalım dedi onuda ben beceremıyorum sımdı kızla dün den beri konusmuyoruz en son hoşçakal dedi işte napım sizce

dostum hayatta hıc yapamadım seydır ama bencıl olmak lazım,
ne otobusun nede kızın pesınde kos devamı var.2 ay once 10 yıllık ılıskım bıttı.
ınan youtube ıle daha mutluyum emegımın karsılıgını verıyo :)

Admin sözü dinle bırak bugün 61. gün :D [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]

144. Gün
90 Günde Acısı Geçer, 90 Günde Unutursun dediler.
Acısı geçti hakikaten unutmayı bekliyoruz :)
Tabi bizim durum 3-5 ay 1 sene değil bildiğin büyümüştük :D

Kesin çözüm iyi getirisi olan bi kanalı kıza ver hergun seni seviyorum demesse bende birsey bilmiyorum yok demesse bana ver ben hergün sana seni seviyorum diye pm atarim

zamanında buna benzer başıma geldi. Aramızda yaş farkı vardı (2-3 yaş) önce abi diye başladı. Sonra aşkım oldu. Sonra arkadaş kalalım dedi. Onada ok dedim. Sonra bu böyle olmucak sana kız ayarlıyayım ben dedi. onuda ben istemedim. Ben istemeden oldu herşey yani :D

Bence sende olayı akışına bırak. Bugün arkadaş,yarın,kardeş,diğergün kanka,sonra bacanak vs... bir bakmışın evlenmişsiniz :D

zamanında buna benzer başıma geldi. Aramızda yaş farkı vardı (2-3 yaş) önce abi diye başladı. Sonra aşkım oldu. Sonra arkadaş kalalım dedi. Onada ok dedim. Sonra bu böyle olmucak sana kız ayarlıyayım ben dedi. onuda ben istemedim. Ben istemeden oldu herşey yani :D

Bence sende olayı akışına bırak. Bugün arkadaş,yarın,kardeş,diğergün kanka,sonra bacanak vs... bir bakmışın evlenmişsiniz :D

Bu nasıl ilişki arkadaş kavak yellerinin senaristi sendin değil mi

8 yıl öncesinden liseliyken deli gibi sevdiğim kızı gördüm geçen çarşıda, iki yıl deli gibi peşinden koşmuştum ayrılmalar barışmalar hayata küsmeler vs ulan ne kadar safmışım dedim kendi kendime... şimdi diyorum ki iyiki evlenip kendimi ona bağlamamışım hayatımdan memnunum kısacası üzülme geçte olsa geçer :)

Başka kızlarla takıl kardeşim takıl derken işte o kızın göreceği şekilde sosyal medyada resimmi paylaşırsın yoksa okulda gözünün görebilceği yerdemi yaparsın orası sana kalmış başka kızlarla sohbet et bolbol şakalaş gül hafif sesli kahkahalar at eğer ki sana karşı ilgisi varsa zaten kısa sürede mesaj atar sana :) ilgisi yoksa bile sırf kendisinden hoşlanan bir erkek başka kızlarla samimi oluyor diye dert eder kendine yine senle iletişim kurmaya calısır buda sana bi şans demek :)
Doğanın kanunu bu kıskandırıcaksın :)

rahat 2 ay peşınden kostum konuştuk her gün felan seviyodum sonra adını koyalım dedim ilişki istemiyorum dedi arkadaş kalalım dedi onuda ben beceremıyorum sımdı kızla dün den beri konusmuyoruz en son hoşçakal dedi işte napım sizce

Şimdi yaşımız ufak diye ezmeyinde hemen kendimce yorum yapayım. 2 ay konuşmuşsunuz değerin varsa ne olursa olsun yazar yazmazsada gram kafanıza takmayın :)

Kaçan kovalanır, şöyle yap, hiç yüz verme bakma , ama devamlı seni görebileceği yerlerde ol,ama sakın bakma yada konuşma, sonra ona onu umursamadığın hissi yarat, o sonra merak eder, düşünür ne oldu diye, mesela yanından geç pas verme başka kişilerle konuş falan.ok :)

tutması muhtemel durum. işe yarar istikrarla tekrarladığın zaman :)

tipik türk kızı trpitleri yol ver gitsin. arkadaş kalalım ne demek:S.:S

Kardeşim benden sana abi tavsiyesi, hiç bu kadar taviz verme ve üstüne de gitme. Arama ve sakın mesaj atma, bırak o seni önemsesin. Baktın ondan da sana karşı bi adım yok. Unut o kızı daha gencecik pırıl pırıl adamsın yeni aşkların olur, sana değer veren kişilerle beraber ol. Sen o kızla sevgili olsan bile yine üzüleceksin. Şu ihtimali de sakın unutma. Ya kafasında başka biri var, ya da bu kız aptalın en önde gideni. Hiç kimse için kendini benliğini üzmeye değmez. Takma kafana, sana karı mı yok la :D

Kardeşim yaş olarak çok gençsin :) Daha kimler hoşçakal der sana yada sen onlara. Takma bu yaşta böyle şeylere ;)

Foruma bir tane Güzin abla şart :d

Kesinlikle şart bu aralar aşk acıları arttı ;)

Dönerse senindir; biz iskender söyledik :D
:D aşk acısının üzerine de iyi gider.

2015 in 10. Dakikası kızdan ayrılan biri olarak söylüyorum takma başkan.
Önüne niceleri çıkacak senin dünya da bir omu kaldı ;)
Doğru söylüyor arkadaş

Hoşçakala hoşçakal diyeceksin sende. İlgilenmekten vazgeçeceksin. Eğer kız biraz seviyorsa yazar sana hiç yazmazsa zaten salla kardeşim o kızı. Hoşçakaldan sonra hala konuşmaya çalışırsan kaliten kalmaz.

Aynen hatta hoşçakaldan sonra hala konuşmaya çalışıyorsan kendinden ödün vermiş olursun ve bir süre sonra bu sende bir alışkanlık olur, katlanabildiğin durum olur ve bundan sonra ki yaşayacağın herşeyde seni güçsüz kılar.
Sevgili : İnsanın kendine yakışanı giymesidir. (Ciddiyim)
Cuk diye oturmuş bir cümle tebrik ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri