Büyük İkilemde kaldım

kingapo01

Kayıtlı Üye
rahat 2 ay peşınden kostum konuştuk her gün felan seviyodum sonra adını koyalım dedim ilişki istemiyorum dedi arkadaş kalalım dedi onuda ben beceremıyorum sımdı kızla dün den beri konusmuyoruz en son hoşçakal dedi işte napım sizce

"hoşçakal"ın üstüne daha ne yapacaksın. bence gururundan olma.

Son düzenleme:
Dönerse senindir; biz iskender söyledik :D

Ulan okurken ben bile tuhaf oldum bana bile çok koydu ne diyeyim lann üzülme işte sıkma canını :( harbiden kötü ettin beni

2015 in 10. Dakikası kızdan ayrılan biri olarak söylüyorum takma başkan.
Önüne niceleri çıkacak senin dünya da bir omu kaldı ;)

kızlar peşinden sürüklemeyi sever, onlarda peşinden sürükleyecek erkek arar, olmadıysa olmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz de, git en yakın kız arkadaşı ile çık bak nasıl bozuluyor sonra. :)

Hoşçakala hoşçakal diyeceksin sende. İlgilenmekten vazgeçeceksin. Eğer kız biraz seviyorsa yazar sana hiç yazmazsa zaten salla kardeşim o kızı. Hoşçakaldan sonra hala konuşmaya çalışırsan kaliten kalmaz.

sevgili nedir abicim biri bana acıklamasını yapsın :D

Ne kadar aşıksın bilmiyorum ama bu konularda tek dostun kendindir.En iyi sen kendini motive edebilirsin en iyi sen bu durumu nasıl olgunlukla karşılayabileceğini bilebilirsin.Peşinden koşman bir şey değiştirecek gibi durmuyorum biraz konuşmayıp seni özlemesini sağla, ilgilenmiyormuş gibi yap ona bir farkının olduğunu ispatlanaya çalış özlet kendini sonuç vermesse uğraşma derim çünkü daha fazla canın yanar başka biriyle ilişki dene yada kendini başka bir şeye ver

rahat 2 ay peşınden kostum konuştuk her gün felan seviyodum sonra adını koyalım dedim ilişki istemiyorum dedi arkadaş kalalım dedi onuda ben beceremıyorum sımdı kızla dün den beri konusmuyoruz en son hoşçakal dedi işte napım sizce

Kaçan kovalanır, şöyle yap, hiç yüz verme bakma , ama devamlı seni görebileceği yerlerde ol,ama sakın bakma yada konuşma, sonra ona onu umursamadığın hissi yarat, o sonra merak eder, düşünür ne oldu diye, mesela yanından geç pas verme başka kişilerle konuş falan.ok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri