Büyük yıkımı bende yaşadım,4 adsense ban !!!

Geçmiş olsun hocam üzüldüm böyle bir konuyla karşılaşınca.
Daha tedbirli, daha yüksek önlemli bir şekilde, daha fazlasını kazanırsınız, hepimiz kazanırız inş.

Geçmiş olsun. Benim de 2 adsenden 47K civarı gitmişti. Aynı gün +2 adsense ile toplamda 4 adsensemi senin ki gibi banlamışlardı. can sıkıcı bir durum ama çalışma sistemin verimli olduğu için 2-3 ayda yakın seviyelere ulaşırsın sanıyorum. Banlanan adsenselere bağlı kanalların büyük çoğunluğunda para kazanma devre dışı kaldığı halde şansıma yüksek getirili bir kanalın para kazanması açık kalmıştı. onu başka bir adsense hesabına taşıdım ve mart ayı kazancı olarak xxk kesinleşti. ödemesini alabilir miyim bilmiyorum ama yüksek getirili kanallarını kontrol etmende fayda var.

geçmiş olsun dostum ne denirki bu durumda

geçmiş olsun hocam benimde 31 martta 3 adsensem tabi ayın son günü olunca kazançlarımıda alamadım 2 gün öncede son adsensem banlandı biraz kafa dinle toparlanırsın.

Öncelikle geçmiş olsun bir adsense hesabında spam & illegal bir durum varsa bırakın 6 haneyi 4 hane bitimini beklememekte fayda var, çok fazla hesap vds ile çalışan arkadaşlar kazançlarını pay ederse bu arkadaşın başına gelen durum gibi bir durum oluşmayacaktır.
Çok kazanıyorsanız bir miktar yatırım yapıp kanal gelirlerine göre adetli adsense kullanmanız,
kesinlikle o vds harici başka bir konumdan ya da vds den giriş yapmamanız,
aynı IP üzerinden birden fazla hesap kullanılan yerlerde (Internet cafeler dahil) yüksek getiri sağlayan kanallarınızı barındırmamanız ve giriş yapmamanız,
Çok fazla kazanç sağlayan spam videoların bir kısmını bir süre sonra silmeniz faydanıza olacaktır.

aRKADAŞLAR NORMAL BİR ADSENSE KAZANÇ RAKAMI ÇOK OLDUMU İLLAKİ KAPANIYOR.. YADA PARA KAZNAMA GİDİYOR BÜRÜK RAKAMLARDA İSE ÖZEL KONTORL EDILIYOR BURASI KESIN... GEÇMİŞ OLSUN... SİZ SİZ OLUN İYİ TEMPO GİDEN ADSENSE YAKALADINIZMI KENDI HALINE BIRAKIN SADECE DENANSİF KONTROLLER YAPIN... YENI ADSENSE ÇIP ORADAN YOLA DEVAM EDIN... BEN ÖYLE YAPIYORUM... BUDA BURDAKI TECRÜBELERDEN ORTAYA ÇIKIYOR

Geçmiş olsun hacım, Allah bir kapıyı kapatır başka bir kapı açar, Allah büyüktür sıkma canını, daha nicelerini kazanırsın inşallah..

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu Türk Adsense çalışanlarını anlamıyorum. İnsan hiç mi düşünmez acaba bu adamın ne hayalleri vardı, ne planlar yapmıştı. Şimdi ban butonuna tıkladığımda neler hissedecek, acaba depresyona mı girecek acaba diye hiç mi düşünmüyor. Türkiye'nin hali zaten apaçık ortada bari kendi vatanından olan aynı ekmek suyu yiyip içtiğin kardeşine yapma be arkadaşım.

parayı si..tir et de o harcanan emek aklıma geldikce etrafıma bakışım değişiyor bir an ben sana emeğine geçmiş olsun derim parasına değil.

Geçmiş olsun hocam umarım kısa zamanda toparlanırsınız. 6 haneyi ben adsende görsem deliririm heral. Ayda 2-3k olsun ban benden uzak dursun yeter.

ufff... gercekten büyük darbe
allah sabır versin gecmiş olsun

Cok gecmis olsun hocam, umarim yakin bir gelecekte daha fazlasini kazanip banka hesabina indirirsin.

Bunlar bizi yildirmamali durmak yok jakabvo sonuna kadar devam :)

Çok geçmiş olsun gerçekten. Biz iyi izlenim alan 1 video silinince üzülürüz bir de, böylesini hayal bile edemiyorum.

çok geçmiş olsun. hesaplara aynı bilgisayardanmı giriyordunuz isimler aynımıydı mesela, nasıl anlıyorlar bütün hesapların size ait oldugunu acaba kanallar üzerinden falanmı anlıyorlar acaba
Google'ın anlaması için birçok neden var. ethernet kartının bile aynı olması yeterli bir sebep.

Geçmiş olsun dostum. Bu meblağlara ulaşan kişi tekrar ulaşabilir üzme kendini Allah Sağlık versin. Yanlız benim dikkatimi çeken konu bu konuda da olduğu gibi pik yapmalar sanırım. Yani bir kanal yada adsense ayda ortalama 1000 TL kazanırken diğer ay bunun 3, 5 hatta 10 katı rakamlara çıkması incelemeye girmesine neden oluyor. Bazı arkadaşlar sormuş incelemeye takılmamak için limit ne falan diye bence herhangi bir limit yok hesabın kazanma dalgalanmaları daha önemli bu konuda bence.
Sözün özü bir yönten taktik bulduğunuzda bunu hemen abartıp pik yaptırmayın hesaplarınıza adım adım dalga dalga yükselmeler herzaman daha güvenlidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri