Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtube partnerimden bir kaç gün içinde ayrılmış olacağım buzz my videos yetkilisi varmı kanalım özgün 32k abonesi 5m izlenmesi var ve ortalama günlük 150 k izleniyor ?
Çıkmadın mı peki hocam yada hangisine basvuralim Özgün için TürkUzak dur buzz den ödeme almak için her ay mail atarsın sen mail attığında ödeme geçtiği için bir sonraki ay ödeme yaparlar. Zerre destek vermezler dandik bi bordları var ne kazandığını ytden hesaplar durursun tbm ne to ne bi haber kalırsı vs vs.
Benim özgün kanalıma resmen yazık ettiler sanada aynısı olmasın çok üzülürsün.
2 yıl anlaştık nereye çıkıyorsun . video atmayı kestim kovsunlar diye onlarda kovmuyor. Aslında bunların hepsi aynı en temizi adsense yine. Yok kanal kapanıtsa destek veriyorlarmış yok onaylatıyorlarmış hepsi fasa fiso sen tam özgün olduktan sonra bunların hepsini kendinde yaparsın.Çıkmadın mı peki hocam yada hangisine basvuralim Özgün için Türk
LG-H858 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 yıl anlaştık nereye çıkıyorsun . video atmayı kestim kovsunlar diye onlarda kovmuyor. Aslında bunların hepsi aynı en temizi adsense yine. Yok kanal kapanıtsa destek veriyorlarmış yok onaylatıyorlarmış hepsi fasa fiso sen tam özgün olduktan sonra bunların hepsini kendinde yaparsın.
Haklısın2 yıl anlaştık nereye çıkıyorsun . video atmayı kestim kovsunlar diye onlarda kovmuyor. Aslında bunların hepsi aynı en temizi adsense yine. Yok kanal kapanıtsa destek veriyorlarmış yok onaylatıyorlarmış hepsi fasa fiso sen tam özgün olduktan sonra bunların hepsini kendinde yaparsın.
Merhaba hocam sözleşme şartlarina bakacaktim
Sıkça Sorulan Sorular BuzzMyVideos
Ama göremedim signup diyip kabul edilirse mı sözleşmeyi gönderiyorlar
Youtube partnerimden bir kaç gün içinde ayrılmış olacağım buzz my videos yetkilisi varmı kanalım özgün 32k abonesi 5m izlenmesi var ve ortalama günlük 150 k izleniyor ?
Dostum düzgün bir partner bulursan bana da haber verme imkanın var mı?
3-5 dakika arası özgün aylık 500-700k arası izlenme var bende de. Diğer arkadaşlardan da tavsiye verecek olan varsa beklerim.
Sen başvuruyapıyorsun sayfalarından kabul gördüğünde mailine sözleşmeyi gönderiyorlar sonrasında başlıyor tüm dertler.
fullscreen, gir hocam kafan rahat olsun.En sağlam partner firmalarından birisidir.
Hocam ödemeleri vs nasıldır? Adsense geçen ay yapmadı ödeme o sebeple partner geçmeyi düşünüyorum.
senin nasıl bir kanalın vardı izlenmesi ve kazancı ne kadardı
Bana sordun sandım pardon
---------- Spam Engelliyici 17:40 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------
Girdiğimde 2 milyon izlenim 1 k abone vardı ve halada öyle bunlar yüzünden
devam ettirseydin neden bıraktın ki madem dolandırcak halleri yok ya
Benim arkadaş da mesaj atmış 3 ay önce ki ödemeler dahi ödenmemis büyük kanallara çifte standart var diyorlar artisler
Yeraltından yazıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.