Buzzmyvideosnetwork

tahunal78

Kayıtlı Üye
Youtube partnerimden bir kaç gün içinde ayrılmış olacağım buzz my videos yetkilisi varmı kanalım özgün 32k abonesi 5m izlenmesi var ve ortalama günlük 150 k izleniyor ?

Youtube partnerimden bir kaç gün içinde ayrılmış olacağım buzz my videos yetkilisi varmı kanalım özgün 32k abonesi 5m izlenmesi var ve ortalama günlük 150 k izleniyor ?

skype eklerseniz multicolornetwork olarak yardımcı olmaya calısalım :) buzzmy değiliz ama yardımcı oluruz :)

Uzak dur buzz den ödeme almak için her ay mail atarsın sen mail attığında ödeme geçtiği için bir sonraki ay ödeme yaparlar. Zerre destek vermezler dandik bi bordları var ne kazandığını ytden hesaplar durursun tbm ne to ne bi haber kalırsı vs vs.
Benim özgün kanalıma resmen yazık ettiler sanada aynısı olmasın çok üzülürsün.

Uzak dur buzz den ödeme almak için her ay mail atarsın sen mail attığında ödeme geçtiği için bir sonraki ay ödeme yaparlar. Zerre destek vermezler dandik bi bordları var ne kazandığını ytden hesaplar durursun tbm ne to ne bi haber kalırsı vs vs.
Benim özgün kanalıma resmen yazık ettiler sanada aynısı olmasın çok üzülürsün.
Çıkmadın mı peki hocam yada hangisine basvuralim Özgün için Türk

LG-H858 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkmadın mı peki hocam yada hangisine basvuralim Özgün için Türk

2 yıl anlaştık nereye çıkıyorsun . video atmayı kestim kovsunlar diye onlarda kovmuyor. Aslında bunların hepsi aynı en temizi adsense yine. Yok kanal kapanıtsa destek veriyorlarmış yok onaylatıyorlarmış hepsi fasa fiso sen tam özgün olduktan sonra bunların hepsini kendinde yaparsın.

2 yıl anlaştık nereye çıkıyorsun . video atmayı kestim kovsunlar diye onlarda kovmuyor. Aslında bunların hepsi aynı en temizi adsense yine. Yok kanal kapanıtsa destek veriyorlarmış yok onaylatıyorlarmış hepsi fasa fiso sen tam özgün olduktan sonra bunların hepsini kendinde yaparsın.

Merhaba hocam sözleşme şartlarina bakacaktim
Sıkça Sorulan Sorular – BuzzMyVideos
Ama göremedim signup diyip kabul edilirse mı sözleşmeyi gönderiyorlar

Ben quiz e girerdim. Adsense den erken ödeme yapıyordu hemde bankaya...

Haklısın

Dostum düzgün bir partner bulursan bana da haber verme imkanın var mı?

3-5 dakika arası özgün aylık 500-700k arası izlenme var bende de. Diğer arkadaşlardan da tavsiye verecek olan varsa beklerim.

Dostum düzgün bir partner bulursan bana da haber verme imkanın var mı?

3-5 dakika arası özgün aylık 500-700k arası izlenme var bende de. Diğer arkadaşlardan da tavsiye verecek olan varsa beklerim.

fullscreen, gir hocam kafan rahat olsun.En sağlam partner firmalarından birisidir.

Buzzmy ı nekadar kötülensede hep revaşta ünlüler kullanıyorsa demekki

Bana sordun sandım pardon

---------- Spam Engelliyici 17:40 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

Girdiğimde 2 milyon izlenim 1 k abone vardı ve halada öyle bunlar yüzünden

devam ettirseydin neden bıraktın ki madem dolandırcak halleri yok ya

ozgun kanallarim var bende partner ariyorum videolarimi korusun ve odemeyi wm yada banka ile yapsin

devam ettirseydin neden bıraktın ki madem dolandırcak halleri yok ya

100 liranın 50 lirasını yt 50 liranın 20 lirasını buzz 30 liranın 10 lirasını banka. Nereden başlamıştık 100 mü bana kalan 20 onuda her ay partnere sövercesine mail atarak 1 ay geçikmeli alıyorum. Hazırladığım 10 dk video 2 günde 3 er 4 er saatlik çalışmalar ile editleniyor böle bir çalışmanın ardından partner sana kasten ve bilerek ödeme yapmıyorsa hali ile insan bıkıyor.
Merakımdan 4 ay boyunca mail atmadım ne yapacaklar diye 4 ay ödeme yapmadılar acık ve net ama ben uğraşırım dersen buyur kardeş biz başımıza geleni anlattık.

Son düzenleme:
Benim arkadaş da mesaj atmış 3 ay önce ki ödemeler dahi ödenmemis büyük kanallara çifte standart var diyorlar artisler

Yeraltından yazıyor

Benim arkadaş da mesaj atmış 3 ay önce ki ödemeler dahi ödenmemis büyük kanallara çifte standart var diyorlar artisler

Yeraltından yazıyor

Kaldı ki hiç bir iş yapmadan % 35 komusyon alıp parayı döviz yatırarak bankada da kesintiye uğratıyorlar.
Dışardan baktığında çok şaşalılar ama içine girince ben ne yaptım diye dövünüp duruyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri