Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Genel kapanma sorunu var diyoruz dinleyen yok![]()
Bende yok hocam.
Ama sebebsiz yere para kazanma kapatılabiliyor![]()
Hocam ne dediğinizin farkında mısınız ? 1 Ay boyunca ben aralıksız satış yapmışım forumda 100ün üstünde kişiye satış yapılmışken kıyıma kadar yalnızca 2 kişide kapanma oldu onları da değiştirdim hemde fazlasıyla. Beni bu ithamla yargılayamazsınız. Kıyım başka normal kapanmalar başka aynı anda forumun %90'ının kanalları kapanıyorsa bu senin suçundur diyemezsiniz.
Ben de yok diyenleri de hiç anlamıyorum
Yeni Aç 3 kanal at 100 er video max 48 saat veriyorum![]()
Arkadaşlar bu son kanal ve mail kapanmaları satıcılardan olduğunu düşünmüyorum en sağlam bir kaç satıcıdan aldığım tüm mailler kapandı.
Bazı arkadaşlar 3c ile doğrulama yapmalarından dolayı olduğunu düşünüyor. Eski yeni aldığım mailler hep patladı 500 600 kadar toplu.
vayy naber görüşmeyeliGenel kapanma sorunu var diyoruz dinleyen yok![]()
Sizle benim bir sorunum yok ama beni karşı oldugum şu arkadaşlara belki normal sekilde bir acıklama yapsanız ne sizden para isteyecekler ne tek kelime söz yazacaklar buradaki % 50 kısmın diyelim 10 tel nin 20 tl nin peşine düşecegini sanmıyorum buradaki tek sorun en başdaki mesajda yazdıgıım gibi aptal yerine konmak sorun bunu yapıyorsunuz 1 tl de aynı 10 bin tlde aynı oluyor bu durumda
2 kişide kapanma oldu onları da değiştirdim hemde fazlasıyla. bunları yazıyorsunuzda
yukarıdaki arkadaslar sanırım farklı kişilerden almış sizin isminiz benim konumda o nedenle gecdi kıyım diyip duruyorsunuz sorun bakım hangi maili kendi acıpda kıyım yaşayan bütün maillerinde cıkacakmı Spamdan kapanan kanalları karıştırmayın lütfen ve ayrıca pm nize bir bakarmısınız yukarıdakiler kac defa mesaj atmıs sizlere neden cevap verme geregi duymuyorsunuz merak ediyorum
Aynen hocam aynısı benim de başıma geldi
aldığım bazı maillerin çoğu halen sağlam iken bazıları gitti kıyımlar ama forumun %90'nın da olan bu durumdan satıcıları sorumlu tutmuyorum ben genelde kendilerinden kaynaklı durumlarda söz konusu sorun kendileri kaynaklı ise Alışveriş te bulunduğum YtKoray ve CyberTr hep telafisini yaptılar ilgililer
ama bu toplu kıyım durumundan onları sorumlu tutmuyorum
vayy naber görüşmeyeli
Hocam arkadaş iade yapıyorum ben kaynaklı sorunlar da ama sadece beni değil forumun %90 etkileyen bir kıyımda ben kaynaklı bir sorun olamaz sadece demiş bu toplu kıyım olayı dönem dönem herkesi vuran bir durum adamların suçu değil yani
+ yazmış orada arkadaş küçük bir ameliyat geçirdim msjlara yeni yeni bakıyorum diye
siz sakin olun biraz![]()
3 kanal mı hangi ücden bahsediyorsunuz ki siz bir gecede actıgım kanallardan tek kanala 2600 küsür video attım ve hala ayakda
aynı gün actıgım kanalların 2 gün icinde ilki 400 dolar ikincisi 1000 dolar getirdi digeri 1300 dolar getirdi ve ayakda bu kanalda da 2800 video var gereksiz benim icin kapanabilir ifşa olsun önemli degil buyrun kontrol edin ozaman
MUSICS PARK - YouTube
Hocam neyi kanıtlamaya calısıyorsunuz? Emin olun herkesin kapanmıyor kanalları sadece bunu bilin1 haftalık videolar var kanalında.
Gmaili şimdi açıcaksın, kanalı yeni açıp bas 2000 video yarın gönder kanalı
100 video bas o da yeter eski gmail eski kanal olmayacak.
Herşey yeni olacak.
1 haftalık videolar var kanalında.
Gmaili şimdi açıcaksın, kanalı yeni açıp bas 2000 video yarın gönder kanalı
100 video bas o da yeter eski gmail eski kanal olmayacak.
Herşey yeni olacak.
Kanallar kapanmadan bir iki gün once galiba bi arkadas konu açmıştı. Kanal isim soyadlarini benzer yazıyor sunuz diye bundan dolayı kapanmış olamaz mi
![]()
ben [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] den 50 tl ye 50 kanal aldım. şimdilik 20 ye yakını kanallara bile girmeden patladı.üstelik adam ortada yok
Son günlerde günde en az 3-5 kanal açıp kanalları kapanmayanlara imrendim.
Kanal kapanmalar bana genel sorun gibi geldi, olmayabilir de.
Herkese bol kazançlar.
Son günlerde günde en az 3-5 kanal açıp kanalları kapanmayanlara imrendim.
Kanal kapanmalar bana genel sorun gibi geldi, olmayabilir de.
Herkese bol kazançlar.
hocam 10 videolu kanalım bile kapandı , 2 ay oldu adsensem 0 tl cekiyor gecende print attım , yalnız değilsin merak etme.. bende bu kapanma sorunundan muzdaribim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.