bycopra70100 Şikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel kapanma sorunu var diyoruz dinleyen yok :)

Hocam ne dediğinizin farkında mısınız ? 1 Ay boyunca ben aralıksız satış yapmışım forumda 100ün üstünde kişiye satış yapılmışken kıyıma kadar yalnızca 2 kişide kapanma oldu onları da değiştirdim hemde fazlasıyla. Beni bu ithamla yargılayamazsınız. Kıyım başka normal kapanmalar başka aynı anda forumun %90'ının kanalları kapanıyorsa bu senin suçundur diyemezsiniz.

Kanallar kapanmadan bir iki gün once galiba bi arkadas konu açmıştı. Kanal isim soyadlarini benzer yazıyor sunuz diye bundan dolayı kapanmış olamaz mi
Ldonob.png

Son düzenleme:
Ben de yok diyenleri de hiç anlamıyorum :)

Yeni Aç 3 kanal at 100 er video max 48 saat veriyorum ;)

3 kanal mı hangi ücden bahsediyorsunuz ki siz bir gecede actıgım kanallardan tek kanala 2600 küsür video attım ve hala ayakda

aynı gün actıgım kanalların 2 gün icinde ilki 400 dolar ikincisi 1000 dolar getirdi digeri 1300 dolar getirdi ve ayakda bu kanalda da 2800 video var gereksiz benim icin kapanabilir ifşa olsun önemli degil buyrun kontrol edin ozaman

MUSICS PARK - YouTube

Arkadaşlar bu son kanal ve mail kapanmaları satıcılardan olduğunu düşünmüyorum en sağlam bir kaç satıcıdan aldığım tüm mailler kapandı.
Bazı arkadaşlar 3c ile doğrulama yapmalarından dolayı olduğunu düşünüyor. Eski yeni aldığım mailler hep patladı 500 600 kadar toplu.

Aynen hocam aynısı benim de başıma geldi
aldığım bazı maillerin çoğu halen sağlam iken bazıları gitti kıyımlar ama forumun %90'nın da olan bu durumdan satıcıları sorumlu tutmuyorum ben genelde kendilerinden kaynaklı durumlarda söz konusu sorun kendileri kaynaklı ise Alışveriş te bulunduğum YtKoray ve CyberTr hep telafisini yaptılar ilgililer
ama bu toplu kıyım durumundan onları sorumlu tutmuyorum

Genel kapanma sorunu var diyoruz dinleyen yok :)
vayy naber görüşmeyeli :D

Sizle benim bir sorunum yok ama beni karşı oldugum şu arkadaşlara belki normal sekilde bir acıklama yapsanız ne sizden para isteyecekler ne tek kelime söz yazacaklar buradaki % 50 kısmın diyelim 10 tel nin 20 tl nin peşine düşecegini sanmıyorum buradaki tek sorun en başdaki mesajda yazdıgıım gibi aptal yerine konmak sorun bunu yapıyorsunuz 1 tl de aynı 10 bin tlde aynı oluyor bu durumda

2 kişide kapanma oldu onları da değiştirdim hemde fazlasıyla. bunları yazıyorsunuzda

yukarıdaki arkadaslar sanırım farklı kişilerden almış sizin isminiz benim konumda o nedenle gecdi kıyım diyip duruyorsunuz sorun bakım hangi maili kendi acıpda kıyım yaşayan bütün maillerinde cıkacakmı Spamdan kapanan kanalları karıştırmayın lütfen ve ayrıca pm nize bir bakarmısınız yukarıdakiler kac defa mesaj atmıs sizlere neden cevap verme geregi duymuyorsunuz merak ediyorum

Hocam arkadaş iade yapıyorum ben kaynaklı sorunlar da ama sadece beni değil forumun %90 etkileyen bir kıyımda ben kaynaklı bir sorun olamaz sadece demiş bu toplu kıyım olayı dönem dönem herkesi vuran bir durum adamların suçu değil yani
+ yazmış orada arkadaş küçük bir ameliyat geçirdim msjlara yeni yeni bakıyorum diye
siz sakin olun biraz :)

Aynen hocam aynısı benim de başıma geldi
aldığım bazı maillerin çoğu halen sağlam iken bazıları gitti kıyımlar ama forumun %90'nın da olan bu durumdan satıcıları sorumlu tutmuyorum ben genelde kendilerinden kaynaklı durumlarda söz konusu sorun kendileri kaynaklı ise Alışveriş te bulunduğum YtKoray ve CyberTr hep telafisini yaptılar ilgililer
ama bu toplu kıyım durumundan onları sorumlu tutmuyorum

vayy naber görüşmeyeli :D

Hocam arkadaş iade yapıyorum ben kaynaklı sorunlar da ama sadece beni değil forumun %90 etkileyen bir kıyımda ben kaynaklı bir sorun olamaz sadece demiş bu toplu kıyım olayı dönem dönem herkesi vuran bir durum adamların suçu değil yani
+ yazmış orada arkadaş küçük bir ameliyat geçirdim msjlara yeni yeni bakıyorum diye
siz sakin olun biraz :)

Kim ameliyat olmus hocam :)))) ya arkadaş anlamıyorum ben sizi kanal alıyormusunuz aldınız bes dakika önce kanal kapalı ya bu kadar millet aptalmı kontrol edip versinler ozaman kendilerinin sucu degilse

3 kanal mı hangi ücden bahsediyorsunuz ki siz bir gecede actıgım kanallardan tek kanala 2600 küsür video attım ve hala ayakda

aynı gün actıgım kanalların 2 gün icinde ilki 400 dolar ikincisi 1000 dolar getirdi digeri 1300 dolar getirdi ve ayakda bu kanalda da 2800 video var gereksiz benim icin kapanabilir ifşa olsun önemli degil buyrun kontrol edin ozaman

MUSICS PARK - YouTube

1 haftalık videolar var kanalında.

Gmaili şimdi açıcaksın, kanalı yeni açıp bas 2000 video yarın gönder kanalı :)

100 video bas o da yeter eski gmail eski kanal olmayacak.

Herşey yeni olacak.

Herşey yeni olacak.
Hocam neyi kanıtlamaya calısıyorsunuz? Emin olun herkesin kapanmıyor kanalları sadece bunu bilin :) 100 video at ayakta kalsın göster filan diyorsun ama merak etme daha çoğunu atıp daha çok kanal açıp aylarca ayakta tutanlar var. Yani isini bilen her türlü kazanıyor.
Eminim seninde kapanmayan çok kanalın vardır :)

Herşey yeni olacak.

Eeeee atılma tarihine bir de bak aynı gun ve bir hafta oldu kapanmadı daha ne istiyorsun onu anlamadım ???? ha bir hafta önce 2000 video basmısım actıgım kanala ha şimdi bir haftada youtube sistemmi degişti ? sanki bir haftadır beri duruyor kapansa bu kanal eyvallah derim sonuna kadar spam dan kapanmayı hakedecek kanal bu bile kapanmazken neyse hocam siz haklısınız ya bu kadar cene caldıgıma yazık valla :D

Kanallar kapanmadan bir iki gün once galiba bi arkadas konu açmıştı. Kanal isim soyadlarini benzer yazıyor sunuz diye bundan dolayı kapanmış olamaz mi
Ldonob.png

Şehir efsanesi hocam onlar bu, adam nasıl kodlayabilir de nasıl kontrol edebilir ki durum ancak 3cx'deki numaralardan olabilir benim şahsi fikrim bu yönde.

Hocam size bir yol söyleyim.

Hiç youtube ile alaksı olmayan bir pcden açın atın videoları kapanmıyor.Biraz farklı bir olay benimki bulunmadan sömüyorum :D

ben [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] den 50 tl ye 50 kanal aldım. şimdilik 20 ye yakını kanallara bile girmeden patladı.üstelik adam ortada yok

cyber kesinlikle güvenilirdir kendisini şahsen tanımam sadece bi kere alışveriş yaptım kendisinde verdiği kanalların 5 i kapandı mesajlarıma cevap vermedi ancak daha sonra hasta olduğunu öğrendim daha sonradan kapanan kanlların geri ödemesini yaptı

Son günlerde günde en az 3-5 kanal açıp kanalları kapanmayanlara imrendim.

Kanal kapanmalar bana genel sorun gibi geldi, olmayabilir de.

Herkese bol kazançlar.

Herkese bol kazançlar.

hocam 10 videolu kanalım bile kapandı , 2 ay oldu adsensem 0 tl cekiyor gecende print attım , yalnız değilsin merak etme.. bende bu kapanma sorunundan muzdaribim

Herkese bol kazançlar.
2014-07-11_20h37_551.png

Şuana kadar 1 arkadasın açtığı kanallar boşken kapandı.
O sorunuda giderdik inşallah.

hocam 10 videolu kanalım bile kapandı , 2 ay oldu adsensem 0 tl cekiyor gecende print attım , yalnız değilsin merak etme.. bende bu kapanma sorunundan muzdaribim

Skype'da konuştuğumuz 3-5 arkadaş daha var sürekli kapanma yaşayan.

Kapanmıyor diyenleri dikkate almam için çalışma tarzlarını bilmem lazım.

Adam haftada 1 kanal açıyor geliyor kapanmıyor derse aynı kefede olmuyoruz onunla.

Abicim kapanmalar konusunda pek yorum yapmam insanları tahrik etmemek adına ama o kadar emin konuştun ki yazayım sana ..

4 tarayıcı dan birer kanala 200 video yukleme yaptım ayrı ayrı 200 video .. ve hiç bir kanalım kapanmadı.

Bende kapanmalar 15 mayıs dan sonra 1 daha olmadı 2 kanalım kapandı oda 3 telif den dolayı kapandılar. Sorun genel olsaydı bendeki hesaplarda uçardı

Hesaplar naviden alındı 50 hesap ama şuan kendisi onaylı hesaplar da sorun çıkıyor diye onaylı hesap satışını yapmamakta .. ve [MENTION=12780]kskcoliq[/MENTION] den aldığım 4 kanal video yuklemeden kapandı.
[MENTION=12780]kskcoliq[/MENTION] den kesinlikle kanal filan almayın çok sorumsuz bir arkadaş ..

Bu arada senin kadar olmasada bende spamcıyım ..

Kanalları kapanan arkadaşlara da geçmiş olsun ..

Kanalı kapanmayan onlarca kisi var yazmıyorlar yada zaman bulamıyorlar diyiyim :=)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri