bycopra70100 Şikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam herkesin kapanmıyor bir benim kapanıyor :D

Azcık dinleneyim vesileyle :)

Tamam herkesin kapanmıyor bir benim kapanıyor :D

Azcık dinleneyim vesileyle :)

Sana bende ki kanalardan 1 tanesini mesja olarak göndercem ..

Ama önce çerezleri silip modeme reset atmani rica ediyorum .. yuklemeleri de .. Explorer yada Opera dan yaparsan sevinirim ..

Senin bu dert yanmaların da benim içim de verem oluşturuyor :D Umarım işe yarar

Son günlerde günde en az 3-5 kanal açıp kanalları kapanmayanlara imrendim.

Kanal kapanmalar bana genel sorun gibi geldi, olmayabilir de.

Herkese bol kazançlar.

Günlük +300 kanal açıp satıyoruz. size 5 adet hediye etmek isteriz [MENTION=13914]brain[/MENTION] ile birde bizimkileri deneyin çok şükür şuan sadece tek bir çalışanımızda problem çıktı onuda giderdik. skype: wardom01 ekleyin size 5 adet hediye edelim birde bizim kanallara deneyin. botla yükleme yapmayın vdsden yapın sonuçlara beraber bakalım. şayet şuana kadar video yüklenipte kapanan olmadı kanallarımızdan ;)

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] son derce güvenilir bir mail creator :) kanallar patladıysa suç onda değil mNote nin dediği gibi arada oluyor öyle kapanmalar suçu mail açanlara yüklemeyin hemen.

bu arada cyber hocam , kanal alacaktım sizden de bu aralar kpss önlisans başvuruları yapılıyor , bankaların önü ana baba günü bide oruçlu halimizle gidip sıra bekliyemiyoruz vala , bizim iş başvurulardan sonraya kaldı :)

Hocam ne dediğinizin farkında mısınız ? 1 Ay boyunca ben aralıksız satış yapmışım forumda 100ün üstünde kişiye satış yapılmışken kıyıma kadar yalnızca 2 kişide kapanma oldu onları da değiştirdim hemde fazlasıyla. Beni bu ithamla yargılayamazsınız. Kıyım başka normal kapanmalar başka aynı anda forumun %90'ının kanalları kapanıyorsa bu senin suçundur diyemezsiniz.

Yazma ihtiyacı duydum, 50 adet kanal almıştım, satın aldığım kanallara girmeye çalıştığımda birkaçının telefon doğrulaması istedi bildirdim, 3 tane değiştiniz. O değiştiğiniz kanallarda ertesi gün yine gitti. Şunu söylemek istiyorum. 40-50 tl nin önemi yok, para bir şekilde kazanılabilir ama değişim garantili demek nedir onu anlayamıyorum. Bir kanal ilk girişte kapalı olarak karşınıza çıkıyorsa bu değişim gerekmez miydi? satın aldığım kanalların kapanması sizin suçunuz olmayabilir peki alıcının ne suçu var. Ben ticaret yapan birisi olarak reelde eğer birşeye karşı müşteriye güven sağlıyorsam bunu her durumda karşılarım, karşılamaya çalışırım. Bu kanallar sizin yöntemlerinizle kapanıyor bana göre, neden derseniz sizden satın aldıklarımıda kullanıyordum ve gün içerisinde benim kendi 3cx ile açtığım +15 onaylı kanallarıda kullanıyordum. Benim açtığım kanallar kapanmaz iken neden satın aldıklarım kapanıyor. Diyeceksiniz neden kanal açıyorsunda satın aldın, hep kanallar eskisin hemde günlük 1-2 tane satın aldıklarımdan açayım diye düşündüm. Ama pek randımanlı olmadı. Hayırlı akşamlar.

Not : iade veya değişim istemiyorum.

Merhabalar Öncelikle Özür Dileyerek Sözlerime Başlamak İsterim. [MENTION=13092]IlkHarf[/MENTION] adlı arkadasdan toplu halde mail alımı yapmıştım aldıgım mailler patladıgından dolayı Partnerli kanal sattıgım arkadaşların kanalları kapandı ve sorun yaşadık.
Fakat her zaman müşteri memnuniyeti dedim yeni kanal attım oda olmadıysa para iadesi yaptım.
Bugun bu konuyu görünce inanınki üzüldüm.
Ramazan dolayısıyla ve oluşan sorunlardan dolayı pek onlıne olamadım arkadasın girip mesajımı okudu dedigi olay ise tapatalk progrmamından kaynaklıdır telefonun verisi açıldıgında forumda onlıne gözükmekdeyim.
Arkadaşın ödemesi ikindin üzeri yapılmışdı 12 Tl Ziraat Bankası hesabına.
Arkadaşdan dekont atarkene özel bilgilerin kapatılmasını o şekil atmasını rica ederim
Saygılarımla
Allah'a Emanet olun.
Hayırlı Ramazanlar...

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]
Geçen hafta [MENTION=13092]IlkHarf[/MENTION] banlanmıstı ama bu konuyu okuduğumda aynı olay baskalarınında basına gelmis ve iade yapmadıkları halde bir islem yapılmamıs. Ozaman [MENTION=13092]IlkHarf[/MENTION] inde banını açabilir misiniz?

Ben 50 liranın derdinde değilim fakat kanalları kullanamadan kapalı olması canımı sıktı. İade yapmak çok mu zor? Ben hakkımı helal etmiyorum! [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION]

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]
Geçen hafta [MENTION=13092]IlkHarf[/MENTION] banlanmıstı ama bu konuyu okuduğumda aynı olay baskalarınında basına gelmis ve iade yapmadıkları halde bir islem yapılmamıs. Ozaman [MENTION=13092]IlkHarf[/MENTION] inde banını açabilir misiniz?

Evet orda Era kardeşini banladı şimdi anladık ki sorun genel aslında bir hatası yoktu gerekli değişimleri yapmıştı. Farklı satıcılardan aldıgım ve bunlar daha öncede çalıştıgım kişiler sağlam açtıkları halde son dönemde aldıgım mailleri tamamı kapandı.

Sanırım iadelerde yapılmış konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri