©MultiDigital Network│Kapanan Kanala Kesintisiz Ödeme

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
başlangıç kriterlerimize uyan kanallarınızı bundan sonra web sitemizin APPLY butonundan yollayabilirsiniz..

bundan önce maille başvurmuş olanların değerlendirmesi devam ediyor.

---------- Spam Engelliyici 00:53 ---------- Önceki Mesaj 00:52 ----------

kusura bakma ...işi de sizden öğrenecek değilim.

benim akıl verme iş öğretme gibi bir niyetim yok, olmadı, olamaz...allah yolunuzu açık etsin..

pm ye geri dönüş verildiğinde sözleşme yollanacaktır.

Partner davetiye göndermiştir.Kabul ettim teşekkür ederim yardımlarınız için.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Partnere girmek isteyenler için ön bilgi ;

* 600 'den fazla özgün abonem
* 50 ile 60K arası toplam izlenimim
* 1,5 milyon dakkika izlenim
* Kanal resmi
* Kanal banneri
* Hakkında kısmı yazılmış

Bu şekilde kanal kabul edilmiştir.500 üzeri abonesi olan arkadaşlar deneyebilirler.

Partner davetiye göndermiştir.Kabul ettim teşekkür ederim yardımlarınız için.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Partnere girmek isteyenler için ön bilgi ;

* 600 'den fazla özgün abonem
* 50 ile 60K arası toplam izlenimim
* 1,5 milyon dakkika izlenim
* Kanal resmi
* Kanal banneri
* Hakkında kısmı yazılmış

Bu şekilde kanal kabul edilmiştir.500 üzeri abonesi olan arkadaşlar deneyebilirler.

Biz teşekkür ederiz...

Bu hafta 500 aboneli kazandıran kanallardan alım yapmaya devam edeceğiz.ayın 30 ve 31 inde başvuru yapan kanalların değerlendirmesini sabaha kadar tamamlayıp sözleşmeleri göndermiş oluruz.

Sözleşmesi onay bekleyenlere maillerinden ve telefon numaralarından hatırlatma yapılıyor.bu yüzden bilgileri doğru girmeniz rica olunur..

Bir çok kanalın network sözleşmeleri yollanmıştır.
lütfen kanal maillerini kontrol ediniz...

Sözleşmesi gelmeyenlerin kanalları ya onaylanmamıştır yada inceleme süreci devam ediyordur.36 saat içinde network sözleşmesi kanal mailinize gelmemişse onaylanmamıştır...bunun dışında sözleşmesi bekleyenleri ve geri dönüşü gecikenlere sms yle bildirim atılmaktadır.

Kanallarınız neden onaylanmamış olabilir;

-içerikleriniz +18 dahilindeyse
-Kazançlı kanal değilse
-çok riskli kategoride içerik barındırıyorsa
-20 videodan 2-3 tane video izlenim alıyorsa yada kanalınızda 1-2 video varsa..
-kanaldaki izlenme sayısı 100k iken kanaldaki mevcut videoların izlenme sayısı 3k gibiyse.
-bir yıllık kanalda 500 abone varken,içinde son bir ayda yüklenmiş videolar yer alıyorsa

gibi sebeplerle negatif değerlendirilmiş olabilir...
biraz ayrıntılı gelebilir ama ağımıza dahil ettiğimiz kanalları korumak ve çöp etmemek için bu şekilde yol alıyoruz.ilerleyen günlerde kaliteli,kazançlı kanallarda abone şartını düşüreceğiz ;)

Arkadaş skype üzerinden yardımcı oldu sağ olsun. Hayırlısı olması dileğiyle. 700 aboneli bir kanalımızı bağladık.

Arkadaş skype üzerinden yardımcı oldu sağ olsun. Hayırlısı olması dileğiyle. 700 aboneli bir kanalımızı bağladık.

Biz teşekkür ederiz..
300+aboneli kazançlı kazandıran en az 5-6 aylık kanallarınızla başvuru yapabilirsiniz.onları da değerlendirmeye almaya başladık.

1000+ aboneli kanal ile başvuru yapıldı. Skype üzerinden vermiş olduğun yardımlar için tekrar teşekkürler [MENTION=12033]daralll[/MENTION] :)

Son düzenleme:
Başvuran kanalların sözleşmelerini gece yollayacağım...
Profil - kapak resmi olmayanları bende değerlendirmeyeceğim.
Dün ve bugün sözleşme imzalayip da davetiye bekleyenlerin işlemlerini hızlandırmak için uğraşıyoruz.
Bu arada bir çok sözleşme kullanıclardan onaylanmayı bekliyor...

Hocam bu 300 abone olayı çok değil mi? İzlenim şartı olsa ok de abone biraz fazla olmuş gibi..

Hocam bu 300 abone olayı çok değil mi? İzlenim şartı olsa ok de abone biraz fazla olmuş gibi..

şimdilik düşmeyi düşünmüyoruz.bu şekilde bir yol ile başladık ve gelen kanallara baktığımızda çok olmadığını görüyoruz.10 tane yeni kanal yerine 1 tane eskimiş sağlam kanal almaya çalışacağız.

ayrıca gelen kanalları korumak için de kriterleri fazla düşmekten vazgeçtik...
seçilmiş ve en sağlam kanalları bünyemize katmaya deva edeceğiz.

dediğiniz şekildeki kanallar için de çalışmalarımız ayrıca var.umarım sonuca bağlanır da forumda duyururuz.

2 kanal ile başvuru yaptım. Biri 1 yıllık diğeri 5-6 aylık. Hayırlısı artık. :) Bekleyelim bakalım.

31 Ocak,01Şubat başvrularının değerlendirmesi bitmiş olup sözleşmeler mail adreslerine yollanmıştır.Lütfen sözleşmeleri onaylayıp davetiyelerinizi bekleyiniz.

Sözleşme onayı yapmış olup da davetiye bekleyenler için süre biraz uzadı farkındayız.bu yüzden sistemi kontrol ettirip davetiyelerinizin kanal paneline düşmesi için çalışıyoruz.

Bu tarihler içinde başvurup da sözleşme almayanların başvuruları reddedilmiş demektir.
Bir hata olduğunu düşünenler skype dan iletişime geçebilir.

Bizle çalışmayı seçen youtuber lara teşekkürler ;) MDN

Son düzenleme:
Sözleşme onayı yapmış olup da davetiye bekleyenler için süre biraz uzadı farkındayız.bu yüzden sistemi kontrol ettirip davetiyelerinizin kanal paneline düşmesi için çalışıyoruz.

MDN
hocam ben anlamadım şimdi formu ve sözleşmeyi onayladım. davetiye kanal paneline düşmesi için çalışıyoruz ne demek davetiyeler nereye düşecek ki zaten

anladım hocam bende gelen giden yok sabah 7 de gönderdim sözleşmeyi

sabah onaylanan sözleşmeler için daha vakit var zaten.ben dün imzalanan sözleşmeler için uğraşıyorum şu anda.

onay konusunda kanalları fazla bekletmememk adına elimizden geldiği kadar hızlı davranmaya çalışıyoruz.bunadan şüpheniz olmasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri