Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam gece 3:30 kadar bekledim ama sözleşme gelmedi.Bu günde baktım yine yok düşmemiş rica etsem bakabilir misiniz ?
başlangıç kriterlerimize uyan kanallarınızı bundan sonra web sitemizin APPLY butonundan yollayabilirsiniz..
bundan önce maille başvurmuş olanların değerlendirmesi devam ediyor.
---------- Spam Engelliyici 00:53 ---------- Önceki Mesaj 00:52 ----------
kusura bakma ...işi de sizden öğrenecek değilim.
pm ye geri dönüş verildiğinde sözleşme yollanacaktır.
Partner davetiye göndermiştir.Kabul ettim teşekkür ederim yardımlarınız için.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Partnere girmek isteyenler için ön bilgi ;
* 600 'den fazla özgün abonem
* 50 ile 60K arası toplam izlenimim
* 1,5 milyon dakkika izlenim
* Kanal resmi
* Kanal banneri
* Hakkında kısmı yazılmış
Bu şekilde kanal kabul edilmiştir.500 üzeri abonesi olan arkadaşlar deneyebilirler.
Arkadaş skype üzerinden yardımcı oldu sağ olsun. Hayırlısı olması dileğiyle. 700 aboneli bir kanalımızı bağladık.
Hocam bu 300 abone olayı çok değil mi? İzlenim şartı olsa ok de abone biraz fazla olmuş gibi..
hocam ben anlamadım şimdi formu ve sözleşmeyi onayladım. davetiye kanal paneline düşmesi için çalışıyoruz ne demek davetiyeler nereye düşecek ki zatenSözleşme onayı yapmış olup da davetiye bekleyenler için süre biraz uzadı farkındayız.bu yüzden sistemi kontrol ettirip davetiyelerinizin kanal paneline düşmesi için çalışıyoruz.
MDN
hocam ben anlamadım şimdi formu ve sözleşmeyi onayladım. davetiye kanal paneline düşmesi için çalışıyoruz ne demek davetiyeler nereye düşecek ki zaten
anladım hocam bende gelen giden yok sabah 7 de gönderdim sözleşmeyiyolladık denilen davetiyeler panele düşmedi diye bir daha kontrol ettiriyoruz...
anladım hocam bende gelen giden yok sabah 7 de gönderdim sözleşmeyi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.