bölüm ne hocam?
İnşaat Müh. Senin hocam?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bölüm ne hocam?
İnşaat Müh. Senin hocam?
Kız kardeşimle beraber çalışıyoruz epey bilgisi var ama genelde teknik işleri yapıyor kanal açma video çekme vs. kiramızı ödüyoruz dersane paralarımızı veriyoruz ailemizede para gönderiyoruz daha ne olsun![]()
ben de elektrik elektronik müh hocamhayret ısparta'dan birini görünce şaşırdım. görüşelim bir ara
Akıl akıldan üstündür.![]()
Benimlede istermisin![]()
Y alnlız çalıştım çabaladım usanmadan
O tur her gece pc fakat hiç uzanmadan
U slu adam olan kazansın her zaman
T abi ekibin olacak abi daima
U yku yok geceleri bana hiç kanka
B irlik olalım ki dirlik olsun
E kibim olsun Mekanı Samsun
Grup yapmak ilk etapta güzel gözükebilir.Ama dikkatli olmak lazım herkesle olmaz. Grubu çocukluk arkadaşlarımızla falan yapmamız lazım ki anca güvenelim. Bir tane çürük yumurta çıksa grubun anlamı kalmaz.
Tek işim youtube olsaydı düşünürdüm bir ekip. Ama bu şekilde zor.. Ama Gebze'de oturan arkadaşlar varsa bir ara görüşelim fikir alışverişinde bulunalım..
sizinle tanışmak isterim
Grup yapmakevet
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.