Çalışma Arkadaşları Olanlar ?

Realde tanımadıkalrımla pek takım çalışması yapmak istemem çünkü kanalımı demişsem ve kısa süre içerisinde kapanırsa kesin takımdan şüphelenirim :)

Forumdan pek kimseyle samimi olmadım Olduklarımda bi zaman sonra yazmamaya başlıyor :)

Kız kardeşimle beraber çalışıyoruz epey bilgisi var ama genelde teknik işleri yapıyor kanal açma video çekme vs. kiramızı ödüyoruz dersane paralarımızı veriyoruz ailemizede para gönderiyoruz daha ne olsun :)

Kız kardeşimle beraber çalışıyoruz epey bilgisi var ama genelde teknik işleri yapıyor kanal açma video çekme vs. kiramızı ödüyoruz dersane paralarımızı veriyoruz ailemizede para gönderiyoruz daha ne olsun :)

Kardeş candır bende ilk okula giden kardeşimin okuma yazmayı sökmesini bekliyorum :D

kardeşimle çalışıyorum ben de. genelde abi şurda sorun çıktı, abi şu olmadı, abi burada hata oldu diyerek kafamı ütülese de 1 haftada işi kaptı.

bazen öyle kanallar buluyor ki benden daha iyi işler çıkartıyor. :D zamanla daha iyi olacak inşallah.

şimdi 2 arkadaş daha katılmak istiyor bize ama youtube'la ilgili bildikleri tek şey video izlemek ve reklamlara küfretmek. :D bakalım onları da yetiştiririz belki. :D

varsa bende grubalara katılabilirim 1 elin nesi var? 2 elin sesi var :)

oturup muhabbet edecek varsa istanbulda oturanlar bana yazabilir. yaşım küçük ama bilgime güveniyorum hem muhabbet ederiz hem konuşuruz :D

Y alnlız çalıştım çabaladım usanmadan
O tur her gece pc fakat hiç uzanmadan
U slu adam olan kazansın her zaman

T abi ekibin olacak abi daima
U yku yok geceleri bana hiç kanka
B irlik olalım ki dirlik olsun
E kibim olsun Mekanı Samsun

para insanı bozar bu işleri inovatif düşünen yakın arkadaşlarınızla paylaşarak ekip kurabilirsiniz herkezden şüphe duyulur ama dosttan asla

Grup yapmak ilk etapta güzel gözükebilir. :D Ama dikkatli olmak lazım herkesle olmaz. Grubu çocukluk arkadaşlarımızla falan yapmamız lazım ki anca güvenelim. Bir tane çürük yumurta çıksa grubun anlamı kalmaz. :) Tek işim youtube olsaydı düşünürdüm bir ekip. Ama bu şekilde zor.. Ama Gebze'de oturan arkadaşlar varsa bir ara görüşelim fikir alışverişinde bulunalım..

Grup yapmak ilk etapta güzel gözükebilir. :D Ama dikkatli olmak lazım herkesle olmaz. Grubu çocukluk arkadaşlarımızla falan yapmamız lazım ki anca güvenelim. Bir tane çürük yumurta çıksa grubun anlamı kalmaz. :) Tek işim youtube olsaydı düşünürdüm bir ekip. Ama bu şekilde zor.. Ama Gebze'de oturan arkadaşlar varsa bir ara görüşelim fikir alışverişinde bulunalım..

Grup yapmak :D evet

Deniz Hocamla birlikte 5 farklı grubumuz var 2 yıldır çok düzgün çalışıyoruz
her grupta en az 5 kişilik ekip var
ekiplerin çoğu 1. dereceden bazıları 2. dereceden akraba
diğerleri 2. dereceden akrabaların tanıdıkları

burada en önemli çalışma şekli hesap bilgilerinizi güvendiğiniz kişilere emanet etmektir
çoluk çocukla iş yapmayın akrabanız olsada

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri