çalışma masası en dağınık youtuberi seçiyoruz

g55AjO.jpg

Yaşasın tuvalet kağıdı kardeşliği :D

Usta o soldaki çubuklar ne ?

b553On.jpg

genelde oto exe çalıştığım için tek bilgisayar yetiyor. diğeriylede oyun oynuyorum.

Son düzenleme:
sabah temizlemiştim yoksa bukadar temiz olmaz :D
a55OMQ.jpg

En dağınık kimse en zeki odur

Oooooo Aykut bot yakıyor :)

kanka onun arkasındaki parmak gibi kutunun içinde kulak tıkacı var. yazları genelde gündüz uyuyorum gece dışardayım. sıcak olduğu içinde uyurken camları açıyorum hep seyyar satıcılar geçiyor sokakdan ses çok oluyor diye onu aldım. sesi 0a indiriyo :D rahat uyuyorum valla. al sende böyle bi sorunun varsa

kanka onun arkasındaki parmak gibi kutunun içinde kulak tıkacı var. yazları genelde gündüz uyuyorum gece dışardayım. sıcak olduğu içinde uyurken camları açıyorum hep seyyar satıcılar geçiyor sokakdan ses çok oluyor diye onu aldım. sesi 0a indiriyo :D rahat uyuyorum valla. al sende böyle bi sorunun varsa

Hee ben de başka bişi tıkacı sandım :) adam neleri hesap etmiş : ) ben uyurken düğün olsa ninni gelir

Hocam Çok Özelikli Bi mause Programını kurduktan sonra Mausedeye istediğin kombinasyonu ataya biliyorsun ctrl c kombinasyonu mesela bide üst üste tıklama gibi ben oyun oynarken kullanıodum seri jarjor değişmek için orta tuşu ayarlamıştım :D ne günlerdi be :D

usta o mousenin adını tam verirmisin alayım bende lazım oluyo

mPPJXP.jpg

bu da benim utancım pisliğime mi yanayım yoksa Ethernet kablosuna tutunmuş gariban modemime kapalı kapakların çekmecelerin ardını gördüğünüzde bana 2 kat söveceğinize mi yanayım bilemedim :( 3-4 gündür PC'ye girmiyorum ondan böyle pislendim sanırım birazdan başlıcam temizliğe :p :D
[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] hay maşallah heykırlık mı yapıyosunuz o kadar pc ile :D:D

resmi düzelttim
Apple koleksiyonu iyiymiş hocam :cool:

Ben bu işi yapıyorsam .......... Gerisi hikaye :)

Büyük kızım 4 yaşında küçük kızım 40 günlük amcaları :)

NOT : [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] Amcası daha yeni bebeğimizin hediyesini göndermedi !!!! İyice pintileşik bu adam :D:D

Ben bu işi yapıyorsam .......... Gerisi hikaye :)

Büyük kızım 4 yaşında küçük kızım 40 günlük amcaları :)

NOT : [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] Amcası daha yeni bebeğimizin hediyesini göndermedi !!!! İyice pintileşik bu adam :D:D

Allah bağışlasın abi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri