![]()
Yaşasın tuvalet kağıdı kardeşliği![]()
Usta o soldaki çubuklar ne ?
genelde oto exe çalıştığım için tek bilgisayar yetiyor. diğeriylede oyun oynuyorum.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
Yaşasın tuvalet kağıdı kardeşliği![]()
sabah temizlemiştim yoksa bukadar temiz olmaz
![]()
sabah temizlemiştim yoksa bukadar temiz olmaz
![]()
yerim müsait olsa şu masadan bende alıcam ama yer ayarlayamıyorum![]()
![]()
genelde oto exe çalıştığım için tek bilgisayar yetiyor. diğeriylede oyun oynuyorum.
![]()
Oooooo Aykut bot yakıyor![]()
kanka onun arkasındaki parmak gibi kutunun içinde kulak tıkacı var. yazları genelde gündüz uyuyorum gece dışardayım. sıcak olduğu içinde uyurken camları açıyorum hep seyyar satıcılar geçiyor sokakdan ses çok oluyor diye onu aldım. sesi 0a indiriyorahat uyuyorum valla. al sende böyle bi sorunun varsa
Hocam Çok Özelikli Bi mause Programını kurduktan sonra Mausedeye istediğin kombinasyonu ataya biliyorsun ctrl c kombinasyonu mesela bide üst üste tıklama gibi ben oyun oynarken kullanıodum seri jarjor değişmek için orta tuşu ayarlamıştımne günlerdi be
![]()
bu sen değilsin bikere ? derin bir yapılanmaya hizmet ediyormuş haha![]()
Apple koleksiyonu iyiymiş hocam![]()
bu da benim utancım pisliğime mi yanayım yoksa Ethernet kablosuna tutunmuş gariban modemime kapalı kapakların çekmecelerin ardını gördüğünüzde bana 2 kat söveceğinize mi yanayım bilemedim3-4 gündür PC'ye girmiyorum ondan böyle pislendim sanırım birazdan başlıcam temizliğe
![]()
[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] hay maşallah heykırlık mı yapıyosunuz o kadar pc ile![]()
resmi düzelttim
her ölen için bir tane yakıyorum
koku çubuğu, marketlerde satılıyor ya.
![]()
Sigara kokusunuda cekiyomu
usta o mousenin adını tam verirmisin alayım bende lazım oluyo
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.