çalışma masası en dağınık youtuberi seçiyoruz

Hersey bir yana goruyoruzki herkesin isi gucu bu.Lutfen gozlerinizi,oturdugunuz koltugu kisacasi Calisirken Goz ve vucut rahatliligina cok onem verin arkadaslar.Sagliginiz icin bu dedigim 2 seyi mutlaka yapin bana birsey olmaz demeyin mutlaka yapin.

g55AjO.jpg

Yaşasın tuvalet kağıdı kardeşliği :D

Hocam Mause Dikkatimi Çekti Benimde Aynısı a4 Teac x7 Mausemi o :) Gamer Mausesi Oyun Falanmı Oynuyorsun Hocam :)

buda benim masam,

bir yerin bodrum katında çalışıyorum, derin bir yapılanmaya hizmet ediyorum

aynen hocam,o mouse.bende aldım geçen ay bu mousedan ama henüz kullanmadım,kutusunda duruyor :p

Hocam Çok Özelikli Bi mause Programını kurduktan sonra Mausedeye istediğin kombinasyonu ataya biliyorsun ctrl c kombinasyonu mesela bide üst üste tıklama gibi ben oyun oynarken kullanıodum seri jarjor değişmek için orta tuşu ayarlamıştım :D ne günlerdi be :D

mPPJXP.jpg

bu da benim utancım pisliğime mi yanayım yoksa Ethernet kablosuna tutunmuş gariban modemime kapalı kapakların çekmecelerin ardını gördüğünüzde bana 2 kat söveceğinize mi yanayım bilemedim :( 3-4 gündür PC'ye girmiyorum ondan böyle pislendim sanırım birazdan başlıcam temizliğe :p :D
[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] hay maşallah heykırlık mı yapıyosunuz o kadar pc ile :D:D

resmi düzelttim

Son düzenleme:
mPPJXP.jpg

bu da benim utancım pisliğime mi yanayım yoksa Ethernet kablosuna tutunmuş gariban modemime kapalı kapakların çekmecelerin ardını gördüğünüzde bana 2 kat söveceğinize mi yanayım bilemedim :( 3-4 gündür PC'ye girmiyorum ondan böyle pislendim sanırım birazdan başlıcam temizliğe :p :D
[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] hay maşallah heykırlık mı yapıyosunuz o kadar pc ile :D:D

resmi düzelttim
yok hocam laptobun biri bozuldu açılmadı gittim yeni aldım 2 gün sona bozuk laptop açıldı :F
sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :D
oda kaldı öyle :D

cs go ve lol atıyorum arada boş vakit buldukça, mouse ; "model xl 750bh"
after effects kitabı o :D öğrenmeye çalışıyorum

Kitap nasıl hocam tavsiye eder misin ? bende after effects üzerinde ilerlemeye çalışıyorum ancak youtube dan bulduğum dersleri izliyerek

Kitap nasıl hocam tavsiye eder misin ? bende after effects üzerinde ilerlemeye çalışıyorum ancak youtube dan bulduğum dersleri izliyerek

Youtube'da daha ayrıntılı ve daha güzel görsel dersler mevcut, lakin kitapta sırasına göre gidiyor ve sadece temeli anlatmakta.
Ben öğrenmeye nereden nasıl başlayacağımı bilmediğim için aldım kitabı.
Mesela FL Studio'dan örnek vereyim, çoğu kaliteli içeriğin nasıl oluşturulduğunu nerede ne kullandıldığını veya herhangi bir elektronik müziği dinlerken kafamda şablonu canlandırabiliyorum, lakin uygulamaya gelince en zor kısımları yaptığım halde çok basit olan volume dalgalanmasını yapamıyorum. YT'den izlediğim derslerde o bölüm mevcut değildi, yani öğrenirken arada boşluklar kalıyor. Sonrasında ancak google'da aratarak araştırarak çözüme ulaşıyorum, bu da benim 1-2 saatimi alıyor fazladan.
Alfabeyi tam olarak sökmeden roman yazmaya benziyor :D
Yani öğrenmedeki amacım tamamen sıfırdan kendim birşeyler yapabilmek, yoksa birinin önceden hazırladığı plugin ile şablonu alıp üzerine video giydirmeyi ve azıcık rükuşlarla oynamayı herkes becerir. Ama ortaya farklı birşeyler koyabilmek için yazılımın tüm ince ayrıntılarını ve sistemin işleyişini öğrenmek gerek.

Son düzenleme:
DAĞINIK KARIN BÖLGESİ :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri