Hersey bir yana goruyoruzki herkesin isi gucu bu.Lutfen gozlerinizi,oturdugunuz koltugu kisacasi Calisirken Goz ve vucut rahatliligina cok onem verin arkadaslar.Sagliginiz icin bu dedigim 2 seyi mutlaka yapin bana birsey olmaz demeyin mutlaka yapin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
Yaşasın tuvalet kağıdı kardeşliği![]()
![]()
Yaşasın tuvalet kağıdı kardeşliği![]()
Buda benim masa..Az daginik hali ama gunluk temizlerimElemanda yeni renderden cikti yorgun abisi uyuyor
![]()
Hocam Mause Dikkatimi Çekti Benimde Aynısı a4 Teac x7 Mausemi oGamer Mausesi Oyun Falanmı Oynuyorsun Hocam
![]()
aynen hocam,o mouse.bende aldım geçen ay bu mousedan ama henüz kullanmadım,kutusunda duruyor![]()
yok hocam laptobun biri bozuldu açılmadı gittim yeni aldım 2 gün sona bozuk laptop açıldı :F![]()
bu da benim utancım pisliğime mi yanayım yoksa Ethernet kablosuna tutunmuş gariban modemime kapalı kapakların çekmecelerin ardını gördüğünüzde bana 2 kat söveceğinize mi yanayım bilemedim3-4 gündür PC'ye girmiyorum ondan böyle pislendim sanırım birazdan başlıcam temizliğe
![]()
[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] hay maşallah heykırlık mı yapıyosunuz o kadar pc ile![]()
resmi düzelttim
Hocam Mause Dikkatimi Çekti Benimde Aynısı a4 Teac x7 Mausemi oGamer Mausesi Oyun Falanmı Oynuyorsun Hocam
![]()
arkada sanki bi KODLAB kitabı gördüm![]()
cs go ve lol atıyorum arada boş vakit buldukça, mouse ; "model xl 750bh"
after effects kitabı oöğrenmeye çalışıyorum
Kitap nasıl hocam tavsiye eder misin ? bende after effects üzerinde ilerlemeye çalışıyorum ancak youtube dan bulduğum dersleri izliyerek
kanka koltuğu nerden aldın banada alak yav
Hocam laptop markası modeli nedir ? Ekrana bağlayınca performans düşüyor mu ? Tam düşündüğüm gibi yapmışsınız![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.