hocam ben neden sevinecek mişim ?
O tür konular kitlendi, senin konun kitlenmedi. Onu da anlamış değilim.
Hocam senin konuyu açma amacın eğer motive etmek olsaydı biraz olsun ne yaptığın hakkında bilgilendirme yapardın veya nasıl yaptığını vs. anlatırdın.
Ha bunu senden yardım alabilir miyim düşüncesiyle de yazıyor değilim.
Ben bu konunda bir yardım falan göremiyorum. Gören arkadaş varsa söylesin ? Motive olan var mı ?
---------- Mesaj saat 00:24:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:23:01 civarında gönderildi. ----------
Hocam ben istediğim gibi kurallar çerçevesinde mesajımı yazarım.
haklılık payınız mevcut. en azından foruma gelen son kural geregi bilgi paylşımı olmayan konular kilitlenmeli. bu yüzden yorumunuza katılıyorum.
Arkadaşım çekemiyorsun sanırım Beyto abimi de o yüzden böyle oluyor üstüne o kadar çok gidiyorsun konun.. Beyto abimin bu forumda bir ayrıcalığı bence olmalı da kaç kişiye yardım etti bilgiler paylaştı yeri gelince. Neyse iyi geceler kolay gelsin iyi çalışmalar.. Niche Avcısı @Beyto Saygılarımla yeni kelimelerim var abicim yollarım![]()
bunun adı yağcılıktır.internet özgür bir platformdur herkez istedigi konuya istedigi düşünceyi istedigi yorumu yazar buda kimseyi baglamaz.
arkadaş eksik bir nokta görmüş vurgulamış bu 2-3 kişiyi bağlamaz.
beyto biraz cocukça yaklaşıyor bircok konuya bunu diger konulardada görmek fazlasıyla mümkün.