Çalışma Ve Sabır = TBM :) Ufaktan Bişiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam ben neden sevinecek mişim ?

O tür konular kitlendi, senin konun kitlenmedi. Onu da anlamış değilim.

Hocam senin konuyu açma amacın eğer motive etmek olsaydı biraz olsun ne yaptığın hakkında bilgilendirme yapardın veya nasıl yaptığını vs. anlatırdın.

Ha bunu senden yardım alabilir miyim düşüncesiyle de yazıyor değilim.

Ben bu konunda bir yardım falan göremiyorum. Gören arkadaş varsa söylesin ? Motive olan var mı ?

---------- Mesaj saat 00:24:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:23:01 civarında gönderildi. ----------

Hocam ben istediğim gibi kurallar çerçevesinde mesajımı yazarım.

haklılık payınız mevcut. en azından foruma gelen son kural geregi bilgi paylşımı olmayan konular kilitlenmeli. bu yüzden yorumunuza katılıyorum.

Arkadaşım çekemiyorsun sanırım Beyto abimi de o yüzden böyle oluyor üstüne o kadar çok gidiyorsun konun.. Beyto abimin bu forumda bir ayrıcalığı bence olmalı da kaç kişiye yardım etti bilgiler paylaştı yeri gelince. Neyse iyi geceler kolay gelsin iyi çalışmalar.. Niche Avcısı @Beyto Saygılarımla yeni kelimelerim var abicim yollarım:):):)

bunun adı yağcılıktır.internet özgür bir platformdur herkez istedigi konuya istedigi düşünceyi istedigi yorumu yazar buda kimseyi baglamaz.

arkadaş eksik bir nokta görmüş vurgulamış bu 2-3 kişiyi bağlamaz.

beyto biraz cocukça yaklaşıyor bircok konuya bunu diger konulardada görmek fazlasıyla mümkün.

Evet Beyto yardımsever bir üye ama Masklow'da haklı.Gelmeyin adamın üzerine bu kadar.Kurallar herkes için geçerlidir,şunun bunun ayrıcalığı olmamalıdır.Muslera hoca şakayla karışık Beyto hocayı 1 gün banlamıştı.Şakayla da olsa kural uygulanmıştı.Şimdiye kadar böyle konular kilitlendi,bu da kilitlenir demiş.Sırf bunu söyledi diye bir insanın üzerine bu kadar gelinmez.

Edit:Ayrıca bu forumda sadece Beyto mu yardımsever?Kaç kişiden yardım aldığımı bilirim.Eğer yardım edene ayrıcalık tanınacaksa zaten forumun yarısına ayrıcalık tanınacak demektir.

Neyse arkadaşlar daha fazla kalp kırmayalım bu konu da böylece kapansın.

Millet birbirini öldürecek neredesin Muslera hocam :) Bide şu maillere baksan ne iyi olur :) Konu Kilit daha fazla uzamadan .

Tartışma içerikli mesajlar mesajlar temizlendi. Daha sakin arkadaşlar :)

beyto 68 tbm yaptıysa üstad serkan hocanın tbm rekorunu çok merak ettim :D

kafana göre yorum silme huyunnuzdan vazgecin artık yorumumu siliyorsun ama bunun için bana acıklama yapmak zorundasın.

tartışma içerikli demişsin. o mesajımdaki tartışmaya teşfik edicek noktaları buraya yaz bakalım herkez görsün.?

Yorumun aktif edildi...

bu tür paylaşımlar olmadan motive olamıyoruz belkide bir çok kişi gömek istiyor bunları benim gibi. bunları yasaklamktansa bir bolumde bunun için açılmalı bence. şimdi nerden şevk alacam ben.

bu tür paylaşımlar olmadan motive olamıyoruz belkide bir çok kişi gömek istiyor bunları benim gibi. bunları yasaklamktansa bir bolumde bunun için açılmalı bence. şimdi nerden şevk alacam ben.

bana kalırsada öyle, yani insanın içine bir heves doğuyor, yapma isteği geliyor, fakat bazı arkadaşlar hava atma amacıyla yaptığı için kendilerini belli ediyorlar. O yüzden böyle paylaşımlar yapmak malesef yasaklandı

ayrımcılık olmamalı kurallar herkes için geçerli olmalıki eşitlik olsun bu kuralları en başta yönetici moderotör eski üyeler diye gitmeli ki öyleydi forum bi zamanlar
tbm çalışması göstermiş arkadaş hava yapma amacı olduguna kesinlikle inanmıyorum ama kuralda neyse uygulanmak için var bence saçma bi kural ama kural işte.bu kural kaldırılmalı

bence tartişmaya gerek yok butür paylaşimların yapılması lazımki bizim içinde iyi olsun kendi kendine diyeceksinki bu arkadas yapıyor ben niye yapamiyayım benim ne eksiğim var diyeceksiniz.bazen ilk okulda derlerdi bazı hocalar çalışkanla tembeli kıyaslarlardı allah sanada beyin verdi onada sen sadece kullanmasını bilmiyorsun çalişmiyorsun azim göstermiyorsun bu tür paylaşim olunca bana azim geliyor açıkcası :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri