Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam, site üzerinden mi bu kazançlar?
Beyler çok fena gaza geldim yeni adsense açıyorum![]()
![]()
nerdesin masklow kardşeim resmi kaldrıdm bak havada atmıyom nedne gelmiyon yazmıyon konuya ......
nerdesin masklow kardşeim resmi kaldrıdm bak havada atmıyom nedne gelmiyon yazmıyon konuya ......
Hocam resmi bana atar mısınızçok merak ettim. Ya da başka bir arkadaş içeriğini söylese de yeter
![]()
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] dostum silmekten ziyade bir iki küçük teknik ekleseydin,daha doğrusu forumda defalarca verilen stratejileri hatırlatsaydın sana daha çok yakışan bir hareket olurdu bence...
yaw valla kardeşim genç kardeşlerimize ilham olsun,gaz olsun diye bi resim koydum sonra kaldırdım bi arkadaşın lafları yüzüne.... şöle di,yim TBM 68 $![]()
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] dostum silmekten ziyade bir iki küçük teknik ekleseydin,daha doğrusu forumda defalarca verilen stratejileri hatırlatsaydın sana daha çok yakışan bir hareket olurdu bence...
Arkadaşlar içerik [MENTION=1599]masklow[/MENTION] adlı arkadaşımızın yazıları sonucu kaldırılmıştır......Ben kullandığı cümlelere cvb vermek istemedğim için konunu içeirğini sildim....
Ayrıca : bu forumda günde onlarca arkadaşa sıkıştıkalrı konuda yardım eden biriyim bunuda hava atmak için sölemiyorum beni bilen bilirde genede yazdım....Bu konudada özellikle yeni giren ve işten sıkılan kardeşlerimize bi motive olsun diye bir NİCHE çalışmamaın aldığı kazancı ve TBM yi koymuştum ama [MENTION=1599]masklow[/MENTION] arkadşaımız anca hava atmak için konu açıyon vb gibi şeyler yazınca içeirği sildim ...arkadaşa yazın -pm atında sevinsin
Bu forumda girdim gireli Beytullah abiyi tanırım sayarım saygı değer bir abimdir.
Oda beni bilir yağcılık filanda yapmam.
Burada motive etmek için bişey paylaşmış forumda kaç tane mod ve yönetici var onlar isterse konuyu kilitler gereğini yapar yapmaz.. üye'ye düşmez bu hak üstte şikayet et(Report) edersin admin mod neyse görür geriğini yapar öyle hava atmak sende banlanırsın filanda olmaz o sana düşmez [MENTION=1599]masklow[/MENTION] kesinlikle sert bir şekilde yaklamışsın bu kadar serttine gerek yoktur.Sanki özel bir sebebin varmış gibi sert yaklaşmışsın gibi geldi bana burada..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.