Çalışma Ve Sabır = TBM :) Ufaktan Bişiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[/QUOTE]benim tbm çalışmalarım farklı boyutta

edit : benim tbm hiç değişmiyor ;)[/QUOTE]

Hocam, site üzerinden mi bu kazançlar?

nerdesin masklow kardşeim resmi kaldrıdm bak havada atmıyom nedne gelmiyon yazmıyon konuya ......

Hocam resmi bana atar mısınız :D çok merak ettim. Ya da başka bir arkadaş içeriğini söylese de yeter :D

yaw valla kardeşim genç kardeşlerimize ilham olsun,gaz olsun diye bi resim koydum sonra kaldırdım bi arkadaşın lafları yüzüne.... şöle di,yim TBM 68 $ :)

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] dostum silmekten ziyade bir iki küçük teknik ekleseydin,daha doğrusu forumda defalarca verilen stratejileri hatırlatsaydın sana daha çok yakışan bir hareket olurdu bence...

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] dostum silmekten ziyade bir iki küçük teknik ekleseydin,daha doğrusu forumda defalarca verilen stratejileri hatırlatsaydın sana daha çok yakışan bir hareket olurdu bence...

doğru diyon kardeşim ama napalım bi an sinirime yenik düştüm sildim bende kardşeim....

yaw valla kardeşim genç kardeşlerimize ilham olsun,gaz olsun diye bi resim koydum sonra kaldırdım bi arkadaşın lafları yüzüne.... şöle di,yim TBM 68 $ :)

Çok değilmiş hocam :P bir tıkta aldığınızı almak için 2500 kere tıklama bekliyordum yakın zamana kadar :D :D

beyto takma kardeş kimseyi biliyoruz biz senin hava atmak için koymadığını .
Bu arada merak ettim resmi pm atarmısın :)

ay sonu geldi benim toplam kazanç 68$ değil .
:D

Sihirbaz gibi birşey bu beyto .
:)

kesinlikle katılıyorum kardeşim :D

Bu forumda girdim gireli Beytullah abiyi tanırım sayarım saygı değer bir abimdir.
Oda beni bilir yağcılık filanda yapmam.
Burada motive etmek için bişey paylaşmış forumda kaç tane mod ve yönetici var onlar isterse konuyu kilitler gereğini yapar yapmaz.. üye'ye düşmez bu hak üstte şikayet et(Report) edersin admin mod neyse görür geriğini yapar öyle hava atmak sende banlanırsın filanda olmaz o sana düşmez [MENTION=1599]masklow[/MENTION] kesinlikle sert bir şekilde yaklamışsın bu kadar serttine gerek yoktur.Sanki özel bir sebebin varmış gibi sert yaklaşmışsın gibi geldi bana burada..

Resimi görmedim ama tahmin edebiliyorum beyto33 kardeş .Başarılarının devamını diliyorum.

Arkadaşlar içerik [MENTION=1599]masklow[/MENTION] adlı arkadaşımızın yazıları sonucu kaldırılmıştır......Ben kullandığı cümlelere cvb vermek istemedğim için konunu içeirğini sildim....

Ayrıca : bu forumda günde onlarca arkadaşa sıkıştıkalrı konuda yardım eden biriyim bunuda hava atmak için sölemiyorum beni bilen bilirde genede yazdım....Bu konudada özellikle yeni giren ve işten sıkılan kardeşlerimize bi motive olsun diye bir NİCHE çalışmamaın aldığı kazancı ve TBM yi koymuştum ama [MENTION=1599]masklow[/MENTION] arkadşaımız anca hava atmak için konu açıyon vb gibi şeyler yazınca içeirği sildim ...arkadaşa yazın -pm atında sevinsin

hocam ben neden sevinecek mişim ?

O tür konular kitlendi, senin konun kitlenmedi. Onu da anlamış değilim.

Hocam senin konuyu açma amacın eğer motive etmek olsaydı biraz olsun ne yaptığın hakkında bilgilendirme yapardın veya nasıl yaptığını vs. anlatırdın.

Ha bunu senden yardım alabilir miyim düşüncesiyle de yazıyor değilim.

Ben bu konunda bir yardım falan göremiyorum. Gören arkadaş varsa söylesin ? Motive olan var mı ?

---------- Mesaj saat 00:24:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:23:01 civarında gönderildi. ----------

Bu forumda girdim gireli Beytullah abiyi tanırım sayarım saygı değer bir abimdir.
Oda beni bilir yağcılık filanda yapmam.
Burada motive etmek için bişey paylaşmış forumda kaç tane mod ve yönetici var onlar isterse konuyu kilitler gereğini yapar yapmaz.. üye'ye düşmez bu hak üstte şikayet et(Report) edersin admin mod neyse görür geriğini yapar öyle hava atmak sende banlanırsın filanda olmaz o sana düşmez [MENTION=1599]masklow[/MENTION] kesinlikle sert bir şekilde yaklamışsın bu kadar serttine gerek yoktur.Sanki özel bir sebebin varmış gibi sert yaklaşmışsın gibi geldi bana burada..

Hocam ben istediğim gibi kurallar çerçevesinde mesajımı yazarım.

Daha önce kapatılan bütün konuların açılma sebebleri de bu şekilde idi motive etme,kazancını gösterme v.s daha bir çok sebep.

Kapatılma sebepleri ise içinde kazandığı miktar ile ilgili bilgi bulunmayışıydı.Nasıl kazandığını neler yaptığını anlatmamaktı.Burda resim konulcağına küçücük bir bilgi bile olsa yeni başlayan arkadaşlara çok daha faydası olurdu yönlendirme açısından.

Yukarıda yazan abimizde bundan bahsetmiş bende ona hak veriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri