Cam filmi yüzünden ceza yiyen ?

Bence filmli arabalara ceza yapmalari normal cunku o arabada ne oldugu gorunmesi gerek. Herkes arabasina film taktirirsa 70-80 milyonluk ulkede en az 30-40 milyon araba vardir. Sonuc ne olur sizce ? Kötü TÜRKÇEM yuzunden ozur dilerim

---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

ben sokturmedım,sonuna kadar devam

Tmm hocam neden taktirdiniz ? Ben Türkiyeli degilim, yanils anlasilmakda istemem ama tum avrupada ceza yapiyorlar. Film takmak benim icin benim dusuncem hos degil. Neden derseniz benim önümden gecen aracta ne oldugunu goremezsem her an tedirgin olurum....

Cam filmi tekrar yasaklandi serbestlik karari yayinlanmaya hazirlanilirken.
Suan yasak yani.
Ayrica muayenede cam filmi geciyor fakat hafif kusurlu olarak enson oleydi
Cezaya gelirsek cok sktili bir uygulamaya denk gelmzseniz sizi ceviren polisin yaninda sokersniz duruma gore ceza yazmaz yada kacabilirsiniz buda bir secenek ama en iyisi bence kurallara uymak.

Guncelleme muayenedn de gecmiyormus agir kusurlu gorunuyor

Bence filmli arabalara ceza yapmalari normal cunku o arabada ne oldugu gorunmesi gerek. Herkes arabasina film taktirirsa 70-80 milyonluk ulkede en az 30-40 milyon araba vardir. Sonuc ne olur sizce ? Kötü TÜRKÇEM yuzunden ozur dilerim

Tmm hocam neden taktirdiniz ? Ben Türkiyeli degilim, yanils anlasilmakda istemem ama tum avrupada ceza yapiyorlar. Film takmak benim icin benim dusuncem hos degil. Neden derseniz benim önümden gecen aracta ne oldugunu goremezsem her an tedirgin olurum....

perdesiz ev gibi duruyor,benım camlar cok karanlık degıl 1 numara sanırım

Ben bu işi yapmaya başladım yt de işler kötü olduğundan buhar makinesi aldım kendi arabamı ve dün bir kişinin cam filmini söktüm 80 tl aldım 3 kişiye de randevu verdim bakalım bir şeyler kazanmak istiyorum ama görüldüğü gibi kolay değil sökmek cam filmi çıkıyor çok rahat ama yapışkan kele insanı hayatından bezdiriyor çıkarmak hiç kolay değil

Tamamda sen niye adamın arabasının içini göreceksin ki . Belki adamın arabasında eşi , kızı , kardeşi var .Kimse senin bunları görmeni istemez.

Polisin şüphelendiği araba varsa sağa çekip kontrol eder bu kadar basit.

Tamamda sen niye adamın arabasının içini göreceksin ki . Belki adamın arabasında eşi , kızı , kardeşi var .Kimse senin bunları görmeni istemez.

sıze aracın ıcınde kım oldugunu kımsenın gormesını kımse ıstemez bu acıdan haklısınız hak verıyorum sıze..
fakat surada katılmıyorum:
malum aracın camlarınn fılmını asırı abartan arkadaslar var ınsanlar var ıcerı hıcbısekılde gorunmuyor..
sımdı bunu yapan normal vatandas olacbılecegı gıbı nrmal olup asırı alkollu olanda olur serserı olanda olur bunlarada amenna polıs suphelnır durdurur bakar cezasını yazar.
pekıı aracın ıcınde eylem yapmaya hazırlanmıs kansız terorıstlerse ne yapacak polıs camlardan ıcerıyı de tıplerıde gormuokı ona gore yaklasssın araca vs
yanı oyle her suphelenılen kenara cekmek okadarda guvenlı degıl herzaman
yada bu ıhtımalı dusunerek her fılmlı camlı aracı durdururken uzun namlulu sılahları araca dogrultup uzak bır mesafeden megafonla bagırsınmı dur asagı ın yere yat dıye?
ya normal aıleyse bu sefer ne olacak?
yanı uygun degıl

Bende senin evini görmek istiyorum o zaman. Sokağından geçtiğim evinin tüm pencerelerinin falan açık olması gerekli. Yoksa tedirgin olurum yani o evde ne var ne yok görmem lazım.

Hocam tabikide bizde arabamız içine bakanlardan çok rahatsız oluyoruz. Eşimiz, kardeşimiz ve annemiz oluyor insanlar böm bön bakınca kızıyoruz işster istemez ki trafikte böylesi çok var. Ayrıca bunlar dışında yazın ortasında arabayı sürdüğünüzü düşünün bütün güneşi alacak araba, herhangi bir kaza anındada camların patlayıp dağılmasınıda engelliyor ayrıca. Araç içi biraz gözükecek şekilde filmler yasaklanmamalıydı

doğru sizin eşiniz çocuğunuz kızınız varda terörüsti arabada fuhuş çetesi adam öldürüp kaçırmak isteyeni kız kaçıranı bebek kaçıranıda var.birazda böyle düşünün.

sıze aracın ıcınde kım oldugunu kımsenın gormesını kımse ıstemez bu acıdan haklısınız hak verıyorum sıze..
fakat surada katılmıyorum:
malum aracın camlarınn fılmını asırı abartan arkadaslar var ınsanlar var ıcerı hıcbısekılde gorunmuyor..
sımdı bunu yapan normal vatandas olacbılecegı gıbı nrmal olup asırı alkollu olanda olur serserı olanda olur bunlarada amenna polıs suphelnır durdurur bakar cezasını yazar.
pekıı aracın ıcınde eylem yapmaya hazırlanmıs kansız terorıstlerse ne yapacak polıs camlardan ıcerıyı de tıplerıde gormuokı ona gore yaklasssın araca vs
yanı oyle her suphelenılen kenara cekmek okadarda guvenlı degıl herzaman
yada bu ıhtımalı dusunerek her fılmlı camlı aracı durdururken uzun namlulu sılahları araca dogrultup uzak bır mesafeden megafonla bagırsınmı dur asagı ın yere yat dıye?
ya normal aıleyse bu sefer ne olacak?
yanı uygun degıl

Hocam o zaman senin dediğine göre evlere perde takmakta yasak olsun ;

ya adamlar içeride bomba hazırlıyorsa
yada içeride uyuşturucu üretiliyorsa
gibi daha çok şey yazabilirim

burda arabanın içindeki teröristmi diye varsayımda bulunarak bütün insanları etkileyecek bişey yapılması yanlış.Şerefsizlik yapmak isteyen yine kendine göre birşeyler ayarlamaya çalışır.

---------- Spam Engelliyici 23:46 ---------- Önceki Mesaj 23:44 ----------

doğru sizin eşiniz çocuğunuz kızınız varda terörüsti arabada fuhuş çetesi adam öldürüp kaçırmak isteyeni kız kaçıranı bebek kaçıranıda var.birazda böyle düşünün.

yani cam filmi yasaklandıgı zaman bunlar hep yakalanacak mı ? siz bu söylediğinize inandınız mı ? ayrıyeten bu cam filmine onay verirken bu saydıklarınız yokmuydu

Hocam o zaman senin dediğine göre evlere perde takmakta yasak olsun ;

ya adamlar içeride bomba hazırlıyorsa
yada içeride uyuşturucu üretiliyorsa
gibi daha çok şey yazabilirim

burda arabanın içindeki teröristmi diye varsayımda bulunarak bütün insanları etkileyecek bişey yapılması yanlış.Şerefsizlik yapmak isteyen yine kendine göre birşeyler ayarlamaya çalışır.

---------- Spam Engelliyici 23:46 ---------- Önceki Mesaj 23:44 ----------

yani cam filmi yasaklandıgı zaman bunlar hep yakalanacak mı ? siz bu söylediğinize inandınız mı ? ayrıyeten bu cam filmine onay verirken bu saydıklarınız yokmuydu

önlem önlemdir.neyse hocam muhalefet olmak için konuşacaksanız mantıklı konuşmaya gerek yok haklısınız diyorum susuyorum.hayırlı akşamlar.

önlem önlemdir.neyse hocam muhalefet olmak için konuşacaksanız mantıklı konuşmaya gerek yok haklısınız diyorum susuyorum.hayırlı akşamlar.

Hocam kusura bakmayında aynı şeyi ben sizin için düşünüyorum siz bu tarz konularda hep muhalif oluyorsunuz yani siz sizin düşüncenizde ki insanlar yanlış yapsada yanlış yapıyor diyemiyorsunuz sizde genel bir sıkıntı bu.Şunu
hatırlatmak isterim hata yapmayan Sadece ALLAH'ın gönderdigi Peygamberler' dir.Yani insalar geçmiş konulara yazdıklarımız mesajlara baksın zaten kimin muhalif olduğunu anlar.

Lüften alıntı yapmayın konuyu açan arkadaşın sordugu soru ile hiç alakası olmayan yerlere geldi konu.Sizede hayırlı geceler.

Hocam kusura bakmayında aynı şeyi ben sizin için düşünüyorum siz bu tarz konularda hep muhalif oluyorsunuz yani siz sizin düşüncenizde ki insanlar yanlış yapsada yanlış yapıyor diyemiyorsunuz sizde genel bir sıkıntı bu.Şunu
hatırlatmak isterim hata yapmayan Sadece ALLAH'ın gönderdigi Peygamberler' dir.Yani insalar geçmiş konulara yazdıklarımız mesajlara baksın zaten kimin muhalif olduğunu anlar.

Lüften alıntı yapmayın konuyu açan arkadaşın sordugu soru ile hiç alakası olmayan yerlere geldi konu.Sizede hayırlı geceler.

Sadece Allahın ve Peygamber efendimizin hatası yoktur (ufacık bir olay dışında).Öncelikle doğru bilgi verelim.
Ben muhalif değilim ben yandaşda değilim.Herşeyde birilerini eleştirenlere lafım vardır.alıntılama demişsin o zaman bloke koyabilirsin hakaret etmedim birşey yapmam kurallara aykırı davranmadım siyaset yapmadım.Saygı çerçevesinde fikrimi belirttim fakat size fazla geldi sanırım.hayırlı akşamlar herkese şikayet edebilirsiniz problem varsa..

Kısaca konu sahibi kaldır filmi en güzeli derdin tasan olmaz strese gerek yok.

bulunduğumuz bölgede yakın zamanda orta öğretim okulunun önlerinde çok camları filmli araçlar ile çoçuk kaçırma teşebbüsleri olmuş ve kaçırılmış kaç kez
bende çok sakıncalı buluyorum simsiyah kapkaranlık camları olan araçları

ailemin içerde görünmesini istemiyorum diyen arkadaşımada tavsiyem benim yaptığım gibi öpücüklü perdeler var direk yapıştır cama olsun bitsin :)
ve sanki bu konu siyasete çekilmek adına bilerek açılmış gibi geldi bana ortalık bir hoşnutsuzluk ortamından faydalandırılmasın
herkese sevgi saygılarımla hayırlı geceler diliyorum

bulunduğumuz bölgede yakın zamanda orta öğretim okulunun önlerinde çok camları filmli araçlar ile çoçuk kaçırma teşebbüsleri olmuş ve kaçırılmış kaç kez
bende çok sakıncalı buluyorum simsiyah kapkaranlık camları olan araçları

ailemin içerde görünmesini istemiyorum diyen arkadaşımada tavsiyem benim yaptığım gibi öpücüklü perdeler var direk yapıştır cama olsun bitsin :)
ve sanki bu konu siyasete çekilmek adına bilerek açılmış gibi geldi bana ortalık bir hoşnutsuzluk ortamından faydalandırılmasın
herkese sevgi saygılarımla hayırlı geceler diliyorum

Açılmış gibi derken ? Ben uzun yola çıkacağım için bir soru soruyorum gördüğün gibi siyasete kayan bir mesaj atmış mıyım ? Ki açsam ağzımı sonu ban biliyoruz.. Direk konu açılmış diye bana sallamışsın valla helal olsun

Açılmış gibi derken ? Ben uzun yola çıkacağım için bir soru soruyorum gördüğün gibi siyasete kayan bir mesaj atmış mıyım ? Ki açsam ağzımı sonu ban biliyoruz.. Direk konu açılmış diye bana sallamışsın valla helal olsun

hocam salladığım bir şey yok
her yer fıldır fıldır ceza yiyen bi ton insanlar ile dolu her gün haberler de izliyoruz şuanda farazi olarak karayollarında 20 milyon araç varsa bunların 5 milyonu film li bunların %1 i bile sence ceza yememişmidir.
illa bu ceza yiyecek olan bu forumda olmasına gerek yokki çok yakın zamanda bende yiyeceğim diye düşünüp hareket etmende fayda görüyorum
bu uygulama hükümetin yaptığı iyi veya kötü diye konuyu uzatırsak sıkıntılar çıkar diye söylemek isttedim çünkü bu ortamda birbirimizi saygı içerisinde dinlemeyi bilmiyoruz ;)

bu videoda adamın dediğine camlar için katılmıyorum ama app plaka için katılırım bak biz arabanın içinde görünmek istemiyruz diyor arabanın filmeri böyle asfalt zifti gibi simsiyah nedir allah aşkına
böyle bir arabada her kanun kaçağı her terör saldırısı eşkali uygun olanı polis nasıl görecek önce güvenlik sonra zevk sefa
https://www.youtube.com/watch?v=hr-81ZSOovw

Son düzenleme:
Minibuslerin , Panelvan araclarin bircogunda pencere bile yok.

"" ya adamlar içeride bomba hazırlıyorsa
yada içeride uyuşturucu üretiliyorsa ""

E onlarada bi zahmet icerisi gorunmuyor diye ceza kessinler artik.

Sacma bir karar. Avrupa devletlerinde cama yapisan film %30 a kadar musadesi var.
Filmin amaci gunesten korunmak, saklanmak degil.

Acaba laser ile karartilan fabrika cikisli arabalar nasil olucak ? Adam cami mi kirsin ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri