hocam banada atarmısınız ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gönderildi.hocam banada atarmısınız ?
gönderildi.
gönderildi hocam.hocam zahmet olmazsa rica etsem banada gönderebilir misiniz?
gönderildi hocam.
özelden atıyorum.Forumda yasakmış.
Hocam sana zahmet bana da gonderir misin?
[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] hocam banada rica etsem gonderirmisin. anlatırmısında çunku bende şöyle,
camtasia var ama suresi bitik 30 gun deneme bitti napmam gerektigini yazarak atarmısınız full surum yapmak için.
Bende alabilirmiyim acaba?
Dışardaydım geldim.Gönderildi arkadaşlar.Hocam bana da gonderirsen cok memnun olurum tesekkurler![]()
gönderildi hocam.Bende alabilirmiyim mümkün ise
gönderildi hocam.
Ben de alabilir miyim hocam?bir de deneme sürümünün son 3 günü ,fazladan bir şey yapmam gerekiyor mu full sürüm için?özelden atıyorum.Forumda yasakmış.
bende alabilir miyim son surum ise
Mümkünse ben de alabilir miyim? Teşekkürler.
hani bana![]()
bende isterim sürekli güncelle diyor kafamı bozuyor![]()
hocam bende de hep güncelle sorunu çıkıyo linki bana da atarsanız sevinirim iyi geceler
Ben de alabilir miyim hocam?bir de deneme sürümünün son 3 günü ,fazladan bir şey yapmam gerekiyor mu full sürüm için?
Gönderildi arkadaşlar.Lütfen bana kuramadım diye mesaj atmayın.Dosyanın içinde herşeyin olması lazım.(crack varsa virüs programı silebilir.).Gerisi sizin becerinize kalmış.Bende istesem![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.