Camtasia toplu render

• Kullanıcı brain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
aynen malxomtulba bu yolla 4-5 camtasiayı aynı anda kullanıyordu
rami maksimum kullanma imkanı
deniycem ben de kısa zamanda.

eywallah kardeş, Allah razı olsun
2 tane yan yana açtım süper bişi :)
X2EGo3.png

Arkadarlar bu Camtasia'da ayni islemi birden cok videoya uygulamamiz mumkun mu? Yani videolarin hepsine ayni efekti vermek istiyoruz diyelim.. Hepsine tek bir komutla bu islemi uygulatabiliyor muyuz?

Son düzenleme:
Konuya çok uzağım arkadaşlar render dediğiniz işlemin amacı tam olarak nedir ?

Ünlem falan geçmek için mi kullanılıyor ?

tesekkurler cok iyi oldu bunu ogrendigim zamaninda googleda arattirmistim fakat bulamamistim nasil yapildigini.

Paylaşım için teşekkürler konu işime yaradı belki başkalarınında işine yarar :)

Bu yöntemle geceden bırakıyorum videoları, sabaha hepsi render olmuş oluyor :D işe giderkende upload için açık bırakıyorum, gün içinde teamviewer ile kendi pc me bağlanıp upload edilecek dosyaları organıze ediyorum 3-4 defa :D bilgisayar 7/24 mesai yapıyor benim :D

Bu yöntemle geceden bırakıyorum videoları, sabaha hepsi render olmuş oluyor :D işe giderkende upload için açık bırakıyorum, gün içinde teamviewer ile kendi pc me bağlanıp upload edilecek dosyaları organıze ediyorum 3-4 defa :D bilgisayar 7/24 mesai yapıyor benim :D

telefon androidse https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.rdc.android&hl=tr

bunu kesinlikle tavsiye ederim :) otobüste falan heryerde ds m elimin altında :D

Ya arkadaşlar ilk resim hariç diğer resimler gözükmüyor.Ne yapmalıyım?

Kendi pc de batch renderi test ettkten snra vds de 20 çalışma kaydedip toplu yaptigimda hata vermişti bende tek tek yapmayi denedim bayagi bir vaktimi aldi çözümün bu kadar basit olacağını sanmiyordum:) tşkler

hocalar bu hata 2008r2 lerde mi oluyor yoksa 2012de de bu hatayı alan var mı? bir de hata çalışmayı durdurma mı yoksa failed mı veriyor proje?

Merhabalar
Ben Camtasia Studio 9 kullanıyorum. 1080p bir videoyu editleyip yine 1080p olarak kaydettiğimde görüntünün biraz bozulduğunu farkettim. Özgün içerik çekip de benzer durum yaşayan var mı ? Veya özgün için camtasia yı önerir misiniz?

premier pro öğrenmeye calısın hocam basit kullanım için zor bi program değil camtasia görüntüyü bozuyor gercekten

Merhabalar
Ben Camtasia Studio 9 kullanıyorum. 1080p bir videoyu editleyip yine 1080p olarak kaydettiğimde görüntünün biraz bozulduğunu farkettim. Özgün içerik çekip de benzer durum yaşayan var mı ? Veya özgün için camtasia yı önerir misiniz?
Ne kadar kaliteli ayarlarda Render alınsa da, görüntüde yinede en az %0,001 lik bir bozulma her zaman olur. O Yüzden mümkün olduğunca render alınmış bir videoyu tekrar render yapmamaya çalışın veya orjinal ham görüntünün mümkün olduğunca kaliteli çekilmiş olmasına dikkat edin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri