Camtasia Videolu Anlatımlar (Eşleşen Geçme)

• Kullanıcı Yeteneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Harika paylaşım kardeşim bu çerçeve olayını merak ediyordum iyi oldu bu :)

vay allah razı olsun ya. render çerçeve gibi şeyleri sayende az çok öğrendim. teşekkürler

Allah razı olsun sayende çok güzel şeyler öğrendik ne kadar teşekkür etsem :)

Zor günlerimde dua edin dostlar kendime gelince çok daha fazla şey paylaşabileyim diye :)

Çok soruluyordu eşleşenden nasıl geçileceği ve benzeri konular bir videoda anlatmak istedim

Ayrıca haftasonumu size ayırdım Camtasia ile ilgili bildiklerimi uyguladıklarımı anlatıp paylaşacam değerimi bilin :D
Her hafta bir program üzerinde duracam Önümüzdeki hafta için photoshop düşünüyorum istek varsa(benim de bilgim varsa) yorum olarak yazın ben de elimden ne gelir bakayım..

Yeteneck Eşleşenden Kurtulma - YouTube

Edit:Seçtiğiniz çerçevenin kalın bir çerçeve olmasına dikkat edin arkadaşlar ince çerçevelerde yine eşleşen veriyor not olarak düşeyim..artık kullanacağınız çerçeve boyutlarını deneme yaparak bulabilirsiniz

Batch render ile serii şekilde pc başında olmadan render alın

Yeteneck Batch render - YouTube

wondershare ile çok daha hızlı kurtulun..Vds için öneririm.

Wondershare ile Eşleşenden Kurtulma - YouTube

23.06.2014
Edit: Vsd üzerinde camtasia çalıştırmak için uyumluluk modunda xp seçmeniz gerekmekte bunun ardından aşağıdaki konuyu okuyup istenenleri yapmanız yeterli
http://www.ytpara.com/video-edit-programlari-ve-anlatimlar/21023-vds-uzerinde-camtasia-studio-8-calistirmak.html#post238824
hemen vıdeoları ındırıyım konu heran kapanabılır :cool:

40 dklık video 2 saat sürdü bu uzun bir süre en iyisi full tesisatlı bir vds almak

Çok soruluyordu eşleşenden nasıl geçileceği ve benzeri konular bir videoda anlatmak istedim

Ayrıca haftasonumu size ayırdım Camtasia ile ilgili bildiklerimi uyguladıklarımı anlatıp paylaşacam değerimi bilin :D
Her hafta bir program üzerinde duracam Önümüzdeki hafta için photoshop düşünüyorum istek varsa(benim de bilgim varsa) yorum olarak yazın ben de elimden ne gelir bakayım..

Yeteneck Eşleşenden Kurtulma - YouTube

Edit:Seçtiğiniz çerçevenin kalın bir çerçeve olmasına dikkat edin arkadaşlar ince çerçevelerde yine eşleşen veriyor not olarak düşeyim..artık kullanacağınız çerçeve boyutlarını deneme yaparak bulabilirsiniz

Batch render ile serii şekilde pc başında olmadan render alın

Yeteneck Batch render - YouTube

wondershare ile çok daha hızlı kurtulun..Vds için öneririm.

Wondershare ile Eşleşenden Kurtulma - YouTube

23.06.2014
Edit: Vsd üzerinde camtasia çalıştırmak için uyumluluk modunda xp seçmeniz gerekmekte bunun ardından aşağıdaki konuyu okuyup istenenleri yapmanız yeterli
http://www.ytpara.com/video-edit-programlari-ve-anlatimlar/21023-vds-uzerinde-camtasia-studio-8-calistirmak.html#post238824

Hocam baya denedim, elimde bi film var geçmiyorda geçmiyor :D Dün sabahtan beri o filme uğraşıyorum. Çerçeve ekledim,clip speed yaptım bana mısın demiyor. Hemen eşleşen geliyor. Çok kalın çerçevede izlenim zevkini bozuyor. Başka eşleşen geçme adına ne yapabilirim?

Arkadaşlar eşleşen geçme için hangi renk ve kalınlıkta çerçeve eklememi önerirsiniz ?

Hocam baya denedim, elimde bi film var geçmiyorda geçmiyor :D Dün sabahtan beri o filme uğraşıyorum. Çerçeve ekledim,clip speed yaptım bana mısın demiyor. Hemen eşleşen geliyor. Çok kalın çerçevede izlenim zevkini bozuyor. Başka eşleşen geçme adına ne yapabilirim?
Film icin önermiyorum dostum izlenmiyor
Ama geçmemesinin sebebi çerçevedir..

Bi arkadaş da çerçeve rengini sormuş siyah ve siyaha çok yakın tonlarda çerçevelerden geçmiyor

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama mecbur kaldım yayınlayacagım video ile yakından uzaktan alakam yoktur sadece bu vıdeodakı çerçevenın ısmını veya nasıl temın edebılecegım hakkında bana bılgı verebılırmısınız veya elınde olan varsa paylaşabilirmi ?

https://www.youtube.com/watch?v=zFPBemed33w

Genelde kore drama dizilerindede kullanılıyor/kullanıyorlar bu ve buna benzer ...

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama mecbur kaldım yayınlayacagım video ile yakından uzaktan alakam yoktur sadece bu vıdeodakı çerçevenın ısmını veya nasıl temın edebılecegım hakkında bana bılgı verebılırmısınız veya elınde olan varsa paylaşabilirmi ?

https://www.youtube.com/watch?v=zFPBemed33w

Genelde kore drama dizilerindede kullanılıyor/kullanıyorlar bu ve buna benzer ...

benim değil :D bu arada yanlış anlaşılma olmasın çerçeve kullanmıyorum..ayrıca bu konsept kullanılıp daha prof şekilde yapılabilir

Sinema%20Ekran%20Tasar%C4%B1m%C4%B1.jpg

Son düzenleme:
benim değil :D bu arada yanlış anlaşılma olmasın çerçeve kullanmıyorum..ayrıca bu konsept kullanılıp daha prof şekilde yapılabilir

Sinema%20Ekran%20Tasar%C4%B1m%C4%B1.jpg

Ellerine yüreğine saglık çok işime yaracak ve başka arayan arkadaşla r içind e faydalı olacak ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri