Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hemen vıdeoları ındırıyım konu heran kapanabılırÇok soruluyordu eşleşenden nasıl geçileceği ve benzeri konular bir videoda anlatmak istedim
Ayrıca haftasonumu size ayırdım Camtasia ile ilgili bildiklerimi uyguladıklarımı anlatıp paylaşacam değerimi bilin
Her hafta bir program üzerinde duracam Önümüzdeki hafta için photoshop düşünüyorum istek varsa(benim de bilgim varsa) yorum olarak yazın ben de elimden ne gelir bakayım..
Yeteneck Eşleşenden Kurtulma - YouTube
Edit:Seçtiğiniz çerçevenin kalın bir çerçeve olmasına dikkat edin arkadaşlar ince çerçevelerde yine eşleşen veriyor not olarak düşeyim..artık kullanacağınız çerçeve boyutlarını deneme yaparak bulabilirsiniz
Batch render ile serii şekilde pc başında olmadan render alın
Yeteneck Batch render - YouTube
wondershare ile çok daha hızlı kurtulun..Vds için öneririm.
Wondershare ile Eşleşenden Kurtulma - YouTube
23.06.2014
Edit: Vsd üzerinde camtasia çalıştırmak için uyumluluk modunda xp seçmeniz gerekmekte bunun ardından aşağıdaki konuyu okuyup istenenleri yapmanız yeterli
http://www.ytpara.com/video-edit-programlari-ve-anlatimlar/21023-vds-uzerinde-camtasia-studio-8-calistirmak.html#post238824
Çok soruluyordu eşleşenden nasıl geçileceği ve benzeri konular bir videoda anlatmak istedim
Ayrıca haftasonumu size ayırdım Camtasia ile ilgili bildiklerimi uyguladıklarımı anlatıp paylaşacam değerimi bilin
Her hafta bir program üzerinde duracam Önümüzdeki hafta için photoshop düşünüyorum istek varsa(benim de bilgim varsa) yorum olarak yazın ben de elimden ne gelir bakayım..
Yeteneck Eşleşenden Kurtulma - YouTube
Edit:Seçtiğiniz çerçevenin kalın bir çerçeve olmasına dikkat edin arkadaşlar ince çerçevelerde yine eşleşen veriyor not olarak düşeyim..artık kullanacağınız çerçeve boyutlarını deneme yaparak bulabilirsiniz
Batch render ile serii şekilde pc başında olmadan render alın
Yeteneck Batch render - YouTube
wondershare ile çok daha hızlı kurtulun..Vds için öneririm.
Wondershare ile Eşleşenden Kurtulma - YouTube
23.06.2014
Edit: Vsd üzerinde camtasia çalıştırmak için uyumluluk modunda xp seçmeniz gerekmekte bunun ardından aşağıdaki konuyu okuyup istenenleri yapmanız yeterli
http://www.ytpara.com/video-edit-programlari-ve-anlatimlar/21023-vds-uzerinde-camtasia-studio-8-calistirmak.html#post238824
Film icin önermiyorum dostum izlenmiyorHocam baya denedim, elimde bi film var geçmiyorda geçmiyorDün sabahtan beri o filme uğraşıyorum. Çerçeve ekledim,clip speed yaptım bana mısın demiyor. Hemen eşleşen geliyor. Çok kalın çerçevede izlenim zevkini bozuyor. Başka eşleşen geçme adına ne yapabilirim?
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama mecbur kaldım yayınlayacagım video ile yakından uzaktan alakam yoktur sadece bu vıdeodakı çerçevenın ısmını veya nasıl temın edebılecegım hakkında bana bılgı verebılırmısınız veya elınde olan varsa paylaşabilirmi ?
https://www.youtube.com/watch?v=zFPBemed33w
Genelde kore drama dizilerindede kullanılıyor/kullanıyorlar bu ve buna benzer ...
benim değilbu arada yanlış anlaşılma olmasın çerçeve kullanmıyorum..ayrıca bu konsept kullanılıp daha prof şekilde yapılabilir
![]()
benim değilbu arada yanlış anlaşılma olmasın çerçeve kullanmıyorum..ayrıca bu konsept kullanılıp daha prof şekilde yapılabilir
![]()
hocam bu çerçeveyi bana atsanız olur mu? para karşılığında da alabilirim.
hocam bu çerçeveyi bana atsanız olur mu? para karşılığında da alabilirim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.