Camtasia'yı Crack ve Serialsız Kullanma - Trial Versiyon Resetleme

Genç Makinacı

Kayıtlı Üye
Web sitesi
gencmakinaci.blogspot.com.tr
Herkese Selam Arkadaşlar,

Biraz önce bir arkadaş camtasiayı full kullanma amaçlı konu açtı ve serial paylaşıldığı için konu kilitlendi ama ben size bunlara gerek olmadan camtasia yı sınırsız kullanacağınızı göstereceğim.

1.) Başlata geliyoruz ve regedit yazıyoruz.
2.) Açılan kayıt defterinde Ctrl + F yaparak "dromjmfile" kelimesini aratıyoruz. (tırnak işaretleri olmadan)
3.) Sonra dosyayı bulup komple siliyoruz.
4.) Programı açıyoruz ve 30 gün daha kullanıyoruz. 30 gün sonra işlemi tekrarlayın arkadaşlar.

Bu yöntem tamamen yasaldır. Sonuçta crack veya serial işlemi yapmıyorsunuz.

Edit: Nasıl yapıldığı ile ilgili video hint sahibi tarafından kaldırılmış. O yüzden yukarıdaki şekilde sırasıyla yapabilirsiniz. :) Windows 7'de ben de sorun yok. Diğer işletim sistemleri ile ilgili durumları bilmiyorum.

Daha önceden paylaşıldıysa affola.
Kalın sağlıcakla :)

Son düzenleme:
Kral adamsın varya tamda googlede cracklemeyi arıyodum :D

Oldu

Son düzenleme:
süresi biter gibi olursa PC nin tarihini 30 gün geriye alın, hep deneme sürümü, bu Camtasia yöneticilerine Allah sabır versin. :D

Paylaşım için teşekkürler. Daha önce forumda konusu açılmıştı ama aradım şimdi bulamadım konuyu.

Bugün bunun serial keyini aradım bulamamıştım,işime yaradı paylaşım için teşekkürler

full varken triale gerek vamrı

bilmeyen arkadaşlar için güzel bilgi olmuş eline sağlık hocam.

peki idm içinde böyle silinen ve süreyi uzatan bir dosya yada başka bir kolay yolu varmı patch dosyası dışında [MENTION=26797]Genç Makinacı[/MENTION]

idm için de yardım edecek birileri olsa ne güzel olur. patch vs den anlamıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri