Canan Karatay Protein tozu

Arkadaşlar protein tozu zararlı değildir sadece kullanım amacını bilmeyen kişiler tarafınca kullanıldığında zararlı hale gelir..Bi kere daha önce spor geçmişi olmayan bir bireyin ilk spora başladığı zamanlar protein tozundan uzak durması gerekir önce beslenme alışkanlığını düzene sokması gerekir..Bu sporla ilgilenenler bilirler vücudunuz geliştikçe daha çok proteine ihtiyaç duyarsınız işte ozaman protein tozu devreye girer misal atıyorum birey günde 2 tavuk göğsü tüketiyorsa bunu daha çok arttırmak yerine alacağı ekstra proteini,protein tozundan karşılar..Ancak çoğu bilinçsiz insan yemeğe para vermek yerine son parasını protein tozuna para vererek büyük bir hata yapar..

cahil insanlar işte :) bu arada suplementler hakkında sorusu olanlar bana ulaşabilir :) body dahil

Protein tozlarında dihidrotestosteron yani erkeklik hormonu bulunur.

Eğer saçlarınız dökülüyorsa uzak durun çünkü 10 yılda kel olacaksanız 2 senede kel olursunuz.Ayrıca dihidrotestosteron vücutta su tutulumuna sebep olur yani o kas zannedilen şey büyük oranda sudur.Protein tozunu bıraktığınızda kaslar erir 70 yaşındaki hatunlar gibi her tarafınız sarkar.

İlla vücut yapacaksanız hergün 2 tencere tavuk pilav makarna falan yiyin.

Yanlış bilgi vermeyelim hocam saç dökülmesiyle protein tozunun alakası yoktur.

Spor salonundaki hocadan öğrendiğiniz bilgiler ile konuşuyorsunuz , zararı vardır . Gidin bir doktor ile konuşun , iki dk düşünseniz anlarsınız.

Yinede bu tozlar profesyonel sporcular içindindir , belli bir süre sonra doğal yolla gelişim olmadığı için tozlara yönelinir. Spora başlar başlamaz alınan tozlar zararı çoktur , kendimden biliyorum gece kalp çarpıntıları ile uyandığımı , karaciğerde oluşan sıkıntıları.

Ben uzun zaman protein tozu kullandım Kullandığım zamanlar spor salonuna gıtmedım evde 85kg cıvarı sökülüp takılabılen ağırlıklarım vardı onlarla çalıstım Protein tozu kullanmadan önce küçük 4 tane bilye büyüklüğünde yağ bezesi vardı Protein tozu kullanmaya başladıktan sonra yağ bezelerinin sayısı çok arrtı bacaklara sırtma ve karın bölgesine yayıldı 2tane yağ bezesi yumurta buyukluğune geldi koltuğa yaslandım zaman ağrı yapıyorlardı basınçtan birde yazın tişort gıyınce göruntu olarak çok kötü duruyordu Tek çaresıde ameliyat ıkı defa ameliyat oldum Ben yağ bezesi için 4-5 defa doktora gıttım biri ırsı dedı öbürü yürüyüş yap dedı diğeri karacier yağlanmasına dikkat et dedı İçlerinden test yapan doktor herhangi bir madde kullanıyormusun dedi Bende protein tozu kullanıyorum dedim Doktorun bana dedıne göre protein tozunu eritemessen vucudunun her hangı bır yerınde yağ birikintisi olarak birikiyormus dedı Senın vucudun da boyle tepkı vermıs olabılır dedı Herkesin vucudu farklı tepkı verebılır kımıne yarar kımıne yaramaz kendı adıma bundan sonra asla protein tozu vs kullanmam

Hayla zararli diyorsunuz dünya ünlü doktor Mehmet öz bile birşey demiyor siz zararli diyorsunuz https://www.youtube.com/watch?v=LyBvuIXhcnI

Mehmet Öz'ün önerdiği ilaca 9 milyon dolarlık ceza - Dünya Haberleri - Radikal

Dr. Mehmet Öz 'ün Önerileri Bilimsel Değil Mi?

Dünyaca ünlü olmak söylediklerinin doğru olduğu anlamına gelmez, kendisi sadece medyatiktir.Bu adamın söylediklerinin birçoğunun yalan yanlış olduğunu öz babası bile kabul ediyor.

Yanlış bilgi falan değil sen benim yazdığımı oku iyice bi araştır ondan sonra ahkam kes

Hayır ahkam kesmedim insan gibi yanlışınızı düzelttim.Bence siz bir araştırın,hayatınızda kaçkere protein tozu kullandınız , kaç kişinin saç dökülmesine şahit oldugunuz ve hangi doktor veya prof bunu açıklamış herhalde açıklayan ilk sizsiniz çıkın bütün halk bilgilensin !!

Hayır ahkam kesmedim insan gibi yanlışınızı düzelttim.Bence siz bir araştırın,hayatınızda kaçkere protein tozu kullandınız , kaç kişinin saç dökülmesine şahit oldugunuz ve hangi doktor veya prof bunu açıklamış herhalde açıklayan ilk sizsiniz çıkın bütün halk bilgilensin !!

Sen benim ilk mesajımı oku sebebini zaten yazmışım ezberden yazmasın kimse bana.Bu kasları şişiren Dht'dir.Bunu söylemeyen diyetisyen, beslenme uzmanı yok zaten.Ama spor salonu sahibi olan şark kurnazları hep aksini iddia eder.Ayrıca erkeklik hormonu seviyesini yükselttiği için cinsel gücü artırdığı gibi bir söylenti de icat ettiler ki millet gaza gelsin diye...

Erkek tipi saç dökülmesinde DHT'nin saç köklerindeki kılcal damarları tıkamasıyla saç zayıflar dökülür, Eğer saç dökülmesine genetik yatkınlığı yoksa dökülmez, ama yatkınlığı varsa süreci çok hızlandırır ve erken yaşlarda kel olunur.

Bak ilk mesajımda ne yazmışım

Eğer saçlarınız dökülüyorsa uzak durun çünkü 10 yılda kel olacaksanız 2 senede kel olursunuz.

Sen benim ilk mesajımı oku sebebini zaten yazmışım ezberden yazmasın kimse bana.Bu kasları şişiren Dht'dir.Bunu söylemeyen diyetisyen, beslenme uzmanı yok zaten.Ama spor salonu sahibi olan şark kurnazları hep aksini iddia eder.Ayrıca erkeklik hormonu seviyesini yükselttiği için cinsel gücü artırdığı gibi bir söylenti de icat ettiler ki millet gaza gelsin diye...

Erkek tipi saç dökülmesinde DHT'nin saç köklerindeki kılcal damarları tıkamasıyla saç zayıflar dökülür, Eğer saç dökülmesine genetik yatkınlığı yoksa dökülmez, ama yatkınlığı varsa süreci çok hızlandırır ve erken yaşlarda kel olunur.

Hocam o protein tozuyla olmaz bak bu Arnoldun bırak protein tozu steroidin anasini ağlatti 67 yaşinda benden fazla saçi var

Profesyonel sporcular neden mi kullanıyor;
Bunun çok basit bir cevabı var.
Ferrarilerin cirit attığı bir ortama şahin ile gidemezsiniz.
Peki bunun zararlı olmadığını düşünmek mi..
Bu işlerin içindeyseniz, biraz araştırırsanız anlarsınız.
Fakat bu işlerin içindeyseniz, sporu beyninizi kullanmayıp bedeni kullanarak yapıyorsanız, yani düşünme gibi bir kimya içerisinde değilseniz kulaktan dolma bilgilerle konuyu yorumlarsınız ve sonunda da "ben kullanıyorum hiç bir zararı yok" diye bir tespite varırsınız.Spor beyinle yapılır.Aklı olmayandan şampiyon olmaz.Akıllı adam şampiyon olur.Diğerleri de aynı şeyleri yapmasına rağmen aklı yetersiz geldiği için yerinde sayar.Anatomiyi falan karıştırmıyorum bile konuya.Ne alakası var konunun şampiyonlukla derseniz çok alakası var :)
Uzun lafın kısası, profesyonel bir hedefiniz yoksa doğal besinler ile kullanın.
Hayır ben efendime söyliyim bütün supplementler'in içeriğini bir tıp doktorundan, bir kimyagerden, hatta üretenden bile daha iyi bildiğinizi düşünüyorsanız ve zararı olmadığını tespit etmişseniz, kullanmaya devam edin.

Hocam o protein tozuyla olmaz bak bu Arnoldun bırak protein tozu steroidin anasini ağlatti 67 yaşinda benden fazla saçi var

Arkadaşım bak bir önceki mesajda yazmışım senin belirttiğin durumu.

saç dökülmelerinde genetik yatkınlık diye birşey vardır.Bazılarının yatkınlığı fazladır bazılarında azdır bazılarında hiç yoktur.

Şimdi senin orta düzeyde yatkınlığın var diyelim 35 yaşında kel olacaksan, bu kimyasalları kullandığında en kötü ihtimalle 30 yaşında kel kalırsın.Erkek tipi saç dökülmesinin sebebi genetik yatkınlık ve hormonlardır.Eğer genetik yatkınlığı hiç yoksa protein tozu etki yapmayabilir ya da çok az yapabilir.

Erkek tipi saç dökülmesinin işareti alnın kenarlarından ve tepe noktasından ayna gibi açılmalardır.

dht tarım ilacı, protein tozunda dht yokki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri