Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Protein tozlarında dihidrotestosteron yani erkeklik hormonu bulunur.
Eğer saçlarınız dökülüyorsa uzak durun çünkü 10 yılda kel olacaksanız 2 senede kel olursunuz.Ayrıca dihidrotestosteron vücutta su tutulumuna sebep olur yani o kas zannedilen şey büyük oranda sudur.Protein tozunu bıraktığınızda kaslar erir 70 yaşındaki hatunlar gibi her tarafınız sarkar.
İlla vücut yapacaksanız hergün 2 tencere tavuk pilav makarna falan yiyin.
Yanlış bilgi vermeyelim hocam saç dökülmesiyle protein tozunun alakası yoktur.
Şişirenden değil indirenden lazım şu göbeği indirecek bir şey yok mu?![]()
Hayla zararli diyorsunuz dünya ünlü doktor Mehmet öz bile birşey demiyor siz zararli diyorsunuz https://www.youtube.com/watch?v=LyBvuIXhcnI
Yanlış bilgi falan değil sen benim yazdığımı oku iyice bi araştır ondan sonra ahkam kes
Hayır ahkam kesmedim insan gibi yanlışınızı düzelttim.Bence siz bir araştırın,hayatınızda kaçkere protein tozu kullandınız , kaç kişinin saç dökülmesine şahit oldugunuz ve hangi doktor veya prof bunu açıklamış herhalde açıklayan ilk sizsiniz çıkın bütün halk bilgilensin !!
Eğer saçlarınız dökülüyorsa uzak durun çünkü 10 yılda kel olacaksanız 2 senede kel olursunuz.
Sen benim ilk mesajımı oku sebebini zaten yazmışım ezberden yazmasın kimse bana.Bu kasları şişiren Dht'dir.Bunu söylemeyen diyetisyen, beslenme uzmanı yok zaten.Ama spor salonu sahibi olan şark kurnazları hep aksini iddia eder.Ayrıca erkeklik hormonu seviyesini yükselttiği için cinsel gücü artırdığı gibi bir söylenti de icat ettiler ki millet gaza gelsin diye...
Erkek tipi saç dökülmesinde DHT'nin saç köklerindeki kılcal damarları tıkamasıyla saç zayıflar dökülür, Eğer saç dökülmesine genetik yatkınlığı yoksa dökülmez, ama yatkınlığı varsa süreci çok hızlandırır ve erken yaşlarda kel olunur.
Bak ilk mesajımda ne yazmışım

Sen benim ilk mesajımı oku sebebini zaten yazmışım ezberden yazmasın kimse bana.Bu kasları şişiren Dht'dir.Bunu söylemeyen diyetisyen, beslenme uzmanı yok zaten.Ama spor salonu sahibi olan şark kurnazları hep aksini iddia eder.Ayrıca erkeklik hormonu seviyesini yükselttiği için cinsel gücü artırdığı gibi bir söylenti de icat ettiler ki millet gaza gelsin diye...
Erkek tipi saç dökülmesinde DHT'nin saç köklerindeki kılcal damarları tıkamasıyla saç zayıflar dökülür, Eğer saç dökülmesine genetik yatkınlığı yoksa dökülmez, ama yatkınlığı varsa süreci çok hızlandırır ve erken yaşlarda kel olunur.
Bak ilk mesajımda ne yazmışım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.