Canavar bilgisayarımı satıyorum (28.000 TL)

şakasına sormuyorum.Ortalama ne kadar elektrik yakıyordur ? normal bilgiayar gibi mi yoksa performasında dolayı fiyatı aşırı etkiliyor mu ?

Hocam kaliteli bir power'in varsa yaptığın işleme göre değişir.

Örneğin bende de buna benzer bir pc var.Boştayken 30 watt kadar yakıyor.Oyun oynarken maksimum grafiğe alıyorum en fazla 270 watt'a çıktığını gördüm.

İndirme yaparken,video izlerken,tarayıcıda gezerken oldukça az yakıyor.

Yyyooookkkkkkkkk yaaaaaaaaa !!!!!

Hep hayal ettiğim sistem :) bunu bi de Cam masaya gömeceksin ✌

Oradan 2 bilet, biri bilgisayara biri size. :D

Olmadı Kokpit'e koyun yardımcı pilotluk yapsın. :D

Hahah uzay mekiğine çevirdiniz makinamı :) Yorumlar için çok teşekkürler, bilgisayarımdan çok memnunum takılma, yavaşlık vs hiç bir sorunu yok. Henüz render almadım fakat Battlefield 1 de en yüksek grafiklerde 144 fps altına düşmüyor.

Hocam sisteminiz gerçekten üst seviyelerde, ancak bi yerden sonra bazı özelliklerin anlamı kalmıyor, misalen ben geçen sene bi pc topladm, ortalama 9.000 TL ye, GTA V, battelfield vb oyunlarda 90-110 arası FPSlerde oynuyordu, ki 60 fpsnin üzerinde mesela, göz için pek bir anlamı kalmıyor, hatta yüksek fps lerin gözü rahatsız ettiğinden bile bahsediliyor.. Render için daha çok quadro ekran kartları kullanılıyor, sizde GTX1080 Ti den iki tane var :eek:

Nihai olarak düşüncem, Bilgisayarınızı satmayın, bir müzeyle anlaşıp sergileyin :D

Kullanılam işlemci oyun odaklı değil tam iş odalı bir işlemci ama oyunlarda da 7700Knın verdiği performansı hemen hemen yakalıyor. Ekran kartları titan x den bozma 1080ti ve farkları 1 ram modülü ve shader sayısında ufak bir fark. Makine al beni iş yap diyor adeta. 2-3 ay sonra olsaydı ciddi ciddi düşünebilirdim.

Bunu alacak kişi yanına 4k dan aşağı monitör çekmesin lütfen :)

Alacak kişiye hayırlı olsun şimdiden.

Su soğutmalımı diye hemen bakayım dedim.
Evet öyleymiş.
:D

Allah nazardan saklasın.
Paraya felan sıkışmadıysan bence yanında götür yurtdışına.

neden bukadar çok para verdinki, :)

Warren Buffet Derki;

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız

bu aralar borsaya başladığımdan dolayı kendisini makalelerini takip ediyorum :)

bütün olarak alan çıkmaz kesinlikle, ancak parça parça satsan gideri olur, ayrıca bir pc bu kadar para verilmez, yani bir kaç ay sonra yeni vega amd kartları çıkıcak keza nvidia'da yeni kartlar çıkartıcak ve eski donanımla kala kalacaksın... Neyse ben 4 bin tl'lik hala sağlam bilgisayarımla devam edicem 1 yıla 4k geçerim :D

[MENTION=12164]nescafe3in1[/MENTION] ;
Hocam 20-30 dk lık bir videoyu render alırmısınız ne kadar süre de yapıyor gerçekten çok merak ettim render işlemini. :)
Pc çok güzel ayrıca alan kişi çıkacağını pek sanmıyorum. Güle güle kullanın.

Hahah uzay mekiğine çevirdiniz makinamı :) Yorumlar için çok teşekkürler, bilgisayarımdan çok memnunum takılma, yavaşlık vs hiç bir sorunu yok. Henüz render almadım fakat Battlefield 1 de en yüksek grafiklerde 144 fps altına düşmüyor.

28 bin tl vermişin. takılma yavaşlık olmasın tabi.

Gazinocular için ideal :) Kendi zaten gazino gibi :D
Hocam sen bunu yanında götür yoksa kötü yola düşer bu tiple :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri