Canımı sıkıyor ...

kayipsans

Yasaklanmış
Ben gecemi gündüzüme katıp aylardır çalışıyorum güzel izlenme alabilmek için, henüz daha günlük 1 tl ye sabitleyebildim, iş yerinden bi arkadaşım bu işlerle hiç alakası yok, bi sayfası var sadece hobi olarak paylaşıyor her videosunda 100 k -200 k izlenme var :/ revamı bu ...

neden böyle oluyor , neden ...

demekki hala kısa video ve türkçe içerikten vazgeçmemişsin :)

İşin en kötü yanı da bu değil mi ...

Benim içeriğim ingilizce,

Onunki türkçe .. ( kısa )

:confused:

dostum yabancı dil derken sadece yabancı dil ingilizceden ibaret değil başka ülkelerde şansını dene ve kesinlikle +15dk videolar çalış

uzun kısa diyip duruyosunuz işi bildin mi hertürlü kazanırsın kısa video ile günlük 80 100k izlenim aliyorum 4dk dan uzun videom yok

Bende aynı hocam devam yılmak yok yola devam... Kısmet işi bunlar

uzun kısa diyip duruyosunuz işi bildin mi hertürlü kazanırsın kısa video ile günlük 80 100k izlenim aliyorum 4dk dan uzun videom yok

Uzun kısa videonun farkını izlenilen dakikaya bakılarak söyleniyor , tabiki kategoriye göre de kısa video uzundan fazla kazandırır ama kısa bir video ve aynı videonun uzunu çok daha fazla kazandırıyor. 3 saatlik videom 1k izlenime 20$ bırakıyor.. Arkadaşta bunu söylemek istemiş yani uzun kısa diyip durmalar bundandır , saygılar..

Bu iş de şans da lazım.ayrıca arkadaşının bin türkçe izlenimi ,sizin 250 yabancı izleniminden az kazandiriyorda olabilir.mümkün oldugunca fazla kanal açıp izlenenlerle özel olarak ilgilenin.

Demek ki neymiş? Bir işi para kazanmak için yapmamak lazımmış. Yapılan işin kalitesi önemli.

1-2 haftanı kategoriye ayır sonra başla yüklemeye..

Unutmayın;
"Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiç biri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiç bir hayale sığmaz."

:)

hocam öncelikle nasıl bi çalışma şekliniz var günlük veya haftalık ne kadar süre uğraşıyosunuz çalışma stiliniz nedir kaç video atıyounuz kaç kanalınız var bunları söylerseniz daha çok yardımcı olabiliriz kazanamıyorum yardım edin derseniz kimsenin yardımı olmaz bi şeyi yanlış yapıyosunuz ama biz sizin yaptığınız şeyleri bilmiyoruz ki ne yapıp yapmaman gerektiğini söyleyelim

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:08 ----------

Demek ki neymiş? Bir işi para kazanmak için yapmamak lazımmış. Yapılan işin kalitesi önemli.

hocam siz niçin yapıyosunuz bu işi para için yapmıyomusunuz :D önemli olan bence işi hakkını vererek yapmak

hocam öncelikle nasıl bi çalışma şekliniz var günlük veya haftalık ne kadar süre uğraşıyosunuz çalışma stiliniz nedir kaç video atıyounuz kaç kanalınız var bunları söylerseniz daha çok yardımcı olabiliriz kazanamıyorum yardım edin derseniz kimsenin yardımı olmaz bi şeyi yanlış yapıyosunuz ama biz sizin yaptığınız şeyleri bilmiyoruz ki ne yapıp yapmaman gerektiğini söyleyelim

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:08 ----------

hocam siz niçin yapıyosunuz bu işi para için yapmıyomusunuz :D önemli olan bence işi hakkını vererek yapmak
Hocam bakın arkadaşınız hobi olarak yapıyormuş. Yaptığı işten zevk alıyor, ilgilenmeyi seviyor yani. Ama siz ne için yapıyorsunuz? Para için. Bana göre öncelik her zaman yapılan iştedir. Ortaya güzel bir iş çıkarırsınız ve bu iş size para getirir.

Hocam bakın arkadaşınız hobi olarak yapıyormuş. Yaptığı işten zevk alıyor, ilgilenmeyi seviyor yani. Ama siz ne için yapıyorsunuz? Para için. Bana göre öncelik her zaman yapılan iştedir. Ortaya güzel bir iş çıkarırsınız ve bu iş size para getirir.

aslında aynı şeyleri söylüyoruz hocam 'güzel iş çıkarmak' yani hakkını vererek yapmak bu olduktan sonra karşılığını alırsınız

Arkadaşınız işi hobi olarak yapıyor, severek yapıyor, eğlence olarak, zevk alıyor. Karşılığı da kendiliğinden geliyor

Siz, biz para kazanmak için yapıyoruz, biraz daha stresli bir durum :)

sen o izlenimleri uzun video da alırsan hele ki yabancı içerikle kazandıgın paranın 10 katını kazanırsın.

1000 izlenime 120 tl filan alıyorum düşünsene bu bg sende olacak 100 .000 izlenim alacaksın 1200 TL gunluk kazanc

mesajı duzelteyim oynama yapmadan : 1000 izlenim yazmışım o 10.000 olacak

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri