Canli Yayin Kayit Hizmeti ister misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iwocan

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar,

Ozellikle Ingiltere, Amerika, Norvec, Isvec, Danimarka, Finlandiya gibi ulkelerin dizilerini ve showlarini, yayinlanma saatinden ortalama 5-10 dk sonra elinizde olacagi bir sistem hazirlasak buna katilim ne derecede olur? Kimler boyle bir servis ister?

Bunu bota çevirin. O bot kanallara kaydettiği videoları çeksin ben varım.. Bot fiyatıda ona göre olsun 500 tl den aşağıya olmasın. Yapın bunu önerdiğim fiyatın üstünde bile düşünürüm..

Bunu bota çevirin. O bot kanallara kaydettiği videoları çeksin ben varım.. Bot fiyatıda ona göre olsun 500 tl den aşağıya olmasın. Yapın bunu önerdiğim fiyatın üstünde bile düşünürüm..

Hocam cekilecek videolarda dunya geneli vs gelebilecegi icin onu yapmak bence riskli olur. O yuzden ftp sistemi dusunuyorum. Herkesin istedigi programlar kendi ftpsine gidecek, kisi istedigi gibi o videoya istedigini yapacak.

5-10 tane güncel ŞEY yakalasan. Günlük 5 haneyi bile görebilir insan. Belli olmuyo bu işler :)

5-10 tane güncel ŞEY yakalasan. Günlük 5 haneyi bile görebilir insan. Belli olmuyo bu işler :)

Forumda guncel calisan cok kisi var, o yuzden boyle bir hizmet dusundum. Katilim olursa baslayabiliriz. Once 1 hafta boyunca test icin birkac kisilik kontenjan acariz diye dusunuyorum.

Hocam cekilecek videolarda dunya geneli vs gelebilecegi icin onu yapmak bence riskli olur. O yuzden ftp sistemi dusunuyorum. Herkesin istedigi programlar kendi ftpsine gidecek, kisi istedigi gibi o videoya istedigini yapacak.

Şimdi bot bizi rahatlatıyor açık konuşmak gerekirse, o yüzden dedim bota çekerseniz iyi olur ama canlı yayından video çekip render yapmakta her türlü cazip yani. :) Tek merak ettiğim kolaylığı ve hızı.. Ayrıca artısı nedir? Mesela sistem bana kardeşim korede şuan şu kanallarda şunlar çıkıyor dicek mi?

Beni rezerve geçin [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam ne olursa olsun denerim ben bunu.. :)

Edit: Bu arada ben bir şeyi yanlış anladım sanırım. Siz kayıt edip satıcaksınız sanırım bu videoları.. O tarz bir şey mi? Yoksa yine mi yanlış anladım. :D

Sonunda ve uzun zaman sonra forummda güzel konu... Hocam bu iş güzel ve çokta mantıklı iş... Sakın vaz geçmeyin ve yapın, kişinin ftp sine atmak zaten en akıllıcası... İşi yaparsanız lütfen beni bilgilendirin... Saygıyla...

Düşünce güzel ona göre de bir fiyatı olursa bazı durumlarda çok işimizi görür ben de olsun derim. Test konusunda yardımcıda olabilirim testlere dağil olamasakta düşüncenizi hayata geçirin bence hocam. Tatmin edici talep olursa

gizza'ya bağlayabilecekmiyiz ?

:D ilyas hocam can damar soruyu sordun yine.. :) merak ediyoruz..
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] o değilde sistem pahalı olsun ve herkes uzanmasın bu sisteme o yeter bize.. Zaten herkes bu dizileri canlı yayınları yüklerse bir anlamı kalmaz..

Şimdi bot bizi rahatlatıyor açık konuşmak gerekirse, o yüzden dedim bota çekerseniz iyi olur ama canlı yayından video çekip render yapmakta her türlü cazip yani. :) Tek merak ettiğim kolaylığı ve hızı.. Ayrıca artısı nedir? Mesela sistem bana kardeşim korede şuan şu kanallarda şunlar çıkıyor dicek mi?

Beni rezerve geçin [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam ne olursa olsun denerim ben bunu.. :)

Hocam buyuk ihtimalle zaten bir tv kanal listesi ve program listesi olur, o listeden secer herkes. Kore yayini yok malesef hocam ama yakinda olabilir. Onun icin de calismalar yapiyorum. Sizin icin gayet kolay ve hizli olacak. Tabi render almak vs sizin isiniz, biz sadece ham olarak videoyu sunacagiz.

---------- Spam Engelliyici 19:42 ---------- Önceki Mesaj 19:40 ----------

Sonunda ve uzun zaman sonra forummda güzel konu... Hocam bu iş güzel ve çokta mantıklı iş... Sakın vaz geçmeyin ve yapın, kişinin ftp sine atmak zaten en akıllıcası... İşi yaparsanız lütfen beni bilgilendirin... Saygıyla...

Tesekkurler hocam. Tum hazirliklari bitirip 2 gune acmayi dusunuyoruz. Haber ederim size de mutlaka..

gizza'ya bağlayabilecekmiyiz ?

:D ilyas hocam can damar soruyu sordun yine.. :) merak ediyoruz..

Malesef hocam. :) Gizza sadece ozgun kanallar icin..

Düşünce güzel ona göre de bir fiyatı olursa bazı durumlarda çok işimizi görür ben de olsun derim. Test konusunda yardımcıda olabilirim testlere dağil olamasakta düşüncenizi hayata geçirin bence hocam. Tatmin edici talep olursa

Hocam fiyat konusunda hala dusunuyoruz. Bizi de sizi de zor durumda birakmayacak bir fiyat bulmak niyetindeyiz.

Forumda guncel calisan cok kisi var, o yuzden boyle bir hizmet dusundum. Katilim olursa baslayabiliriz. Once 1 hafta boyunca test icin birkac kisilik kontenjan acariz diye dusunuyorum.

test için yaz beni hocam

Görüş , Öneri: kişilerin kendi FTP sine atımda olabilir kendiniz kişiye FTP'de sağlıyabilirsiniz yada istediği yayınların kaydının direk down linkinide sağlatabilirsiniz hocam. mp4 formatında olması gayet iyi olur ve liste sürekli güncellenir ve başka birisinin aldığı yada istediği içeriği başkasına kullandırtmazsanız bence önemli kilit nokta o olur. sistem çıkarsa çalışma yolumu sistemimide kurguladım hadi hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Hocam buyuk ihtimalle zaten bir tv kanal listesi ve program listesi olur, o listeden secer herkes. Kore yayini yok malesef hocam ama yakinda olabilir. Onun icin de calismalar yapiyorum. Sizin icin gayet kolay ve hizli olacak. Tabi render almak vs sizin isiniz, biz sadece ham olarak videoyu sunacagiz.

---------- Spam Engelliyici 19:42 ---------- Önceki Mesaj 19:40 ----------

Tesekkurler hocam. Tum hazirliklari bitirip 2 gune acmayi dusunuyoruz. Haber ederim size de mutlaka..

Malesef hocam. :) Gizza sadece ozgun kanallar icin..

Hocam fiyat konusunda hala dusunuyoruz. Bizi de sizi de zor durumda birakmayacak bir fiyat bulmak niyetindeyiz.

Bizim için yeterli olur hocam bu.. :) Kore işin örneği.. Sanırım uydu sistemi bu ama, açıkcası canlı yayın ve çekim bana ideal.. Merakla bekliyorum sanırım ilk müşterilerden biri olurum. Birde hakikaten iş yapacaksa hocam fiyatı üst seviyeden açın.. Zaten iş yapıp yapmayacağını az çok anlarsınız sistemin.. Herkes girerse bu işe çıkamayız bir espirisi kalmaz..

Test yapacak vakti olan arkadaşlar nasıl bir sistem oluğunu lütfen yorumlasın yoksa bir anlamı olmaz..
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam tekrar diyorum eğer böyle bir şey yapacaksanız bot sahiplerinden birisi ile anlaşın bizim işimizi kolaylaştırın. Fiyatta ona göre olsun.. :) Sadece tavsiye.. Kendimiz uğraşırsak işimiz iş olur valla.. Gerçi aynı şeyler ama bot daha iyi olur... Sadece tavsiye hocam bana canlı yayını 10 dk önceden veren bir bot olsun o botun 1 lisansına aylık xxx-xxxx Tl gider benden.. Makul olmasın fiyat.. Ne kadar makul o kadar çokluk, o kadar çokluk o kadar ....luk. Bunu defalarca gördük. :)

Son düzenleme:
Buralar Değerlenir yerimizi alalım
Canlı olan herşeye varım makul fiyatlarla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri