Beni say
Tabi hocam, konuyu actigimda sizi etiketleyecegim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni say
Eğer erişebileceğiniz içerik kısıtlı ise liste işi per sarmaz hocam.
Çok geniş kaynaklarınızın olması lazım
Liste olsun ama sisteminizde gizli olsun.
İçeriğin ismini kullanıcılar versin, sisteminizde ona göre kayıt yapsın
Eğer bu şekilde düşünüyorsanız bende varım.
Yok kısıtlı sayada içeriğin açık listesini herkesle paylaşacasanız bunun düz spamdan bir farkı kalmaz...
Edit: Yapmak istediğimiz yanlış anlamışta olabilirim
5-10 tane güncel ŞEY yakalasan. Günlük 5 haneyi bile görebilir insan. Belli olmuyo bu işler![]()
Dogru anlamissiniz, yayin akisi cizelgesi dusunuyordum ama zaten kullanici sayisi en fazla 20 yi gecmeyecegi icin cok da spama donecegini dusunmuyorum. Ayrica her kullanicinin haftalik program limiti olacak. Mesela 5 programdan fazla secemeyecek haftalik. Ayrica eger tv listesindeki yayin akisini ben vermezsem, yayinlarin takibini yapamaz kullanici cunku ozellikle Amerika'daki yayinlarda saat farki var. Eyaletlere gore kanal ismi ayni da olsa programlarin saatleri farkli oluyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.