D
daralll
Guest
itinayla hızlı deneme yapılır.popüler içeriklerde torrentleri nasıl geçeceksin çok merak ediyorum.bu işin torrent uzmanları anında atıyor.ayrıca çekimler reklamlı versiyon olur herhalde.5-10dk dediğine göre
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
itinayla hızlı deneme yapılır.popüler içeriklerde torrentleri nasıl geçeceksin çok merak ediyorum.bu işin torrent uzmanları anında atıyor.ayrıca çekimler reklamlı versiyon olur herhalde.5-10dk dediğine göre
Merhaba arkadaslar,
Ozellikle Ingiltere, Amerika, Norvec, Isvec, Danimarka, Finlandiya gibi ulkelerin dizilerini ve showlarini, yayinlanma saatinden ortalama 5-10 dk sonra elinizde olacagi bir sistem hazirlasak buna katilim ne derecede olur? Kimler boyle bir servis ister?
20 kisi ile ayda en az +5k para kaldirir.5 milyari kucumsuyosunuz herhalde.Neden sadece 20 kişi ile sınırlanıyor ? Tamam çöp olmasın da 20 kişi ile ne kadar kazanabilirsiniz ki ?
Hocam ücretlendirme aylık mı yoksa tek seferlik mi olacak birde deneyebilecekmiyiz 1 saatlik bile olsa denemek isterim ona görede alırım
Beni de rezerve et iwocan usta..
hocam ben de varim. yaz beni de. sistem güzele benziyor... hangi kanalları düşündüğünüzü pm atabilir misiniz? bir de şu şu şu diziler filmler sovlar kayıt edilebilir durumdadır diye bize içerik listesi mi verilecek yoksa kanalların isimleri mi verilecek sistem tam nasıl olacak?
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]
Hocam deneme malesef yok. Sistem calisan bir sistem ve bu gidisle sadece 1 seferlik ucrek odenerek nasil yaptigimi anlatan bir videolu anlatimi belirli bir kontenjan dahilinde satisa sunabilirim.
Tabi hocam, etiketleyecegim sizi de.
Hocam bu tur bilgileri vermek istemiyorum acikcasi. Sadece alacak kisiler bunlari bilecek. Dizi ve icerik adi paylasimi zaten yasak. Kontenjan dahilinde taktik paylasimi yapilacak bir sistem olacaktir.
tmm hocam. listeye beni de ekle
ORtalama fiyat ne olurki
Tabi hocam.
Hocam tek seferlik bir fiyat olacagi icin fiyati aylik sistem icin dusundugum fiyattan yuksek olacaktir.
hocam bu olay taktik satışına döndüğüne göre;geçenlerde aldığınız aletten alıp kayıt almayı gösteren bilgilerini satacaksınız herhalde.bu da demek oluyor ki geçen aleti 300usd den satmayı düşünüyordunuz+taktikte diyelim,oldu bize 500.
geçen gün 300dolara alacağımız ürün 500 mü olacak yani yoksa ben mi yanlış anladım.
20 kisi ile ayda en az +5k para kaldirir.5 milyari kucumsuyosunuz herhalde.
Camasir Makinesi cihazımdan gönderildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.