Canli Yayin Kayit Hizmeti ister misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
itinayla hızlı deneme yapılır.popüler içeriklerde torrentleri nasıl geçeceksin çok merak ediyorum.bu işin torrent uzmanları anında atıyor.ayrıca çekimler reklamlı versiyon olur herhalde.5-10dk dediğine göre

itinayla hızlı deneme yapılır.popüler içeriklerde torrentleri nasıl geçeceksin çok merak ediyorum.bu işin torrent uzmanları anında atıyor.ayrıca çekimler reklamlı versiyon olur herhalde.5-10dk dediğine göre

Ham video hocam. Canli kayit oldugu icin, evet reklamli. :)

Hocam ücretlendirme aylık mı yoksa tek seferlik mi olacak birde deneyebilecekmiyiz 1 saatlik bile olsa denemek isterim ona görede alırım

Merhaba arkadaslar,

Ozellikle Ingiltere, Amerika, Norvec, Isvec, Danimarka, Finlandiya gibi ulkelerin dizilerini ve showlarini, yayinlanma saatinden ortalama 5-10 dk sonra elinizde olacagi bir sistem hazirlasak buna katilim ne derecede olur? Kimler boyle bir servis ister?

Beni de rezerve et iwocan usta..

hocam ben de varim. yaz beni de. sistem güzele benziyor... hangi kanalları düşündüğünüzü pm atabilir misiniz? bir de şu şu şu diziler filmler sovlar kayıt edilebilir durumdadır diye bize içerik listesi mi verilecek yoksa kanalların isimleri mi verilecek sistem tam nasıl olacak?
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

Hocam ücretlendirme aylık mı yoksa tek seferlik mi olacak birde deneyebilecekmiyiz 1 saatlik bile olsa denemek isterim ona görede alırım

Hocam deneme malesef yok. Sistem calisan bir sistem ve bu gidisle sadece 1 seferlik ucrek odenerek nasil yaptigimi anlatan bir videolu anlatimi belirli bir kontenjan dahilinde satisa sunabilirim.

Beni de rezerve et iwocan usta..

Tabi hocam, etiketleyecegim sizi de.

hocam ben de varim. yaz beni de. sistem güzele benziyor... hangi kanalları düşündüğünüzü pm atabilir misiniz? bir de şu şu şu diziler filmler sovlar kayıt edilebilir durumdadır diye bize içerik listesi mi verilecek yoksa kanalların isimleri mi verilecek sistem tam nasıl olacak?
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

Hocam bu tur bilgileri vermek istemiyorum acikcasi. Sadece alacak kisiler bunlari bilecek. Dizi ve icerik adi paylasimi zaten yasak. Kontenjan dahilinde taktik paylasimi yapilacak bir sistem olacaktir.

Hocam deneme malesef yok. Sistem calisan bir sistem ve bu gidisle sadece 1 seferlik ucrek odenerek nasil yaptigimi anlatan bir videolu anlatimi belirli bir kontenjan dahilinde satisa sunabilirim.

Tabi hocam, etiketleyecegim sizi de.

Hocam bu tur bilgileri vermek istemiyorum acikcasi. Sadece alacak kisiler bunlari bilecek. Dizi ve icerik adi paylasimi zaten yasak. Kontenjan dahilinde taktik paylasimi yapilacak bir sistem olacaktir.

tmm hocam. listeye beni de ekle

hocam bu olay taktik satışına döndüğüne göre;geçenlerde aldığınız aletten alıp kayıt almayı gösteren bilgilerini satacaksınız herhalde.bu da demek oluyor ki geçen aleti 300usd den satmayı düşünüyordunuz+taktikte diyelim,oldu bize 500.

geçen gün 300dolara alacağımız ürün 500 mü olacak yani yoksa ben mi yanlış anladım.

Fiyat ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur.. Eğer böyle olmazsa bunun kategori paylaşımından bi farkı kalmaz..

hocam bu olay taktik satışına döndüğüne göre;geçenlerde aldığınız aletten alıp kayıt almayı gösteren bilgilerini satacaksınız herhalde.bu da demek oluyor ki geçen aleti 300usd den satmayı düşünüyordunuz+taktikte diyelim,oldu bize 500.

geçen gün 300dolara alacağımız ürün 500 mü olacak yani yoksa ben mi yanlış anladım.

Hocam taktik satisina donmesinin sebebi, kisilerin kategorilerini ogrenmek istememem ve benim bu isi en az sorumluluk ile yapmak istememdir. Sistem olarak da farkli bir sistem.

Açılacak konuya etiketleyebilirseniz sevinirim.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] Tek seferlik bir fiyat olacağı için demişsiniz ve kontenjan 20-30 vb. olacak diyorsunuz.Eğer böyle bir sistem yaparsan hiçbir zaman boşalmaz ve ilk alan 30 kişiden baska kimse kullanamaz.Cünkü adam parasını veriyor ve sürekli onun oluyor sistem neden vazgeçsin ki bir daha ? Aylık sistem yapmak daha mantıklı ki daha cok kişi kullanabilsin.Adam ilk ay alır 2.ay alamaz onun yerine bir baska kişi girer o kullanır.

böle bir şey olursa yapılırsada tek seferlik alıcaksa paranın çok yüksek olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri