Canlı yayın ve seoya etkisi

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Ekran kartı gerektirmeden işlemci gücüyle canlı yayın yapılan programlar var. 50 liralık vds de 24 saatlik 720p yayınlar açıp bırakıyorum, çok iyi abone ve hit getiriyor.

hocam hangi vdsyi alıyorsunuz detay verir misiniz biraz

Şimdi takip ettiğim bir canlı yayıncıya baktım.2 günde 6000 civarı abone kastı.24 saat yayın yapıyor.Böyle giderse aysonuna 100k'yı geçecek.

---------- Spam Engelliyici 01:42 ---------- Önceki Mesaj 01:41 ----------

Çok farklı sektörler.

yani işe yarar değil mi?

bunu gelişmiş bir şekilde programını yapıyorum şuan genel olarak tamamlandı program kolaylıkla çalışıyor özellik vs. eklicem normal kameradanda canlı yayın yaptırabilirsem çok güzel olucak :)

Hocam herşeyi anladımda 24 saat yayın nasıl yapıyorsunuz onu anlayamadım özgün kanalım var nasıl kendi videolarımı yayınlayacağım sürekli tekrar etmesi gerek?

yabancı özgün bir kanalım var kanalı hareketlendirmek için VDS üzerinden bu canlı yayın olayını yapmayı sıfırdan anlatabilecek bir arkadaş var mı. Kendi videolarımı yayınlamak istiyorum tekrar edecek şekilde. Yardımcı olacak arkadasa eski tarihli onaysız mailler verebilirim veya ufak bir ücrette olabilir :)

yabancı özgün bir kanalım var kanalı hareketlendirmek için VDS üzerinden bu canlı yayın olayını yapmayı sıfırdan anlatabilecek bir arkadaş var mı. Kendi videolarımı yayınlamak istiyorum tekrar edecek şekilde. Yardımcı olacak arkadasa eski tarihli onaysız mailler verebilirim veya ufak bir ücrette olabilir :)

Hocam mail felan istemez ama şöyle yapabilirsiniz. Obs programını indirip videonuzu döngüye alıp sürekli tekrar ettirebilirsiniz.

0.70 upload hızıyla deneyen olmdu mu arkadaşlar?

Ben bu taktiği spam çizgi film kanalımda abone kasmak için mevcuttaki kullandığım serverda Open Broadcaster Software programı ile yapıyordum. Media Playera videoları tamamını atardım o otomatik olarak sırayla çalar dururdu. Vds ekran kartsız olduğu için ara ara donmalar yaşansa da ciddi verimler alınıyor.

Güzel bilgiler verdiğin için teşekkürler hocam,
Var olan 1 saatlik videoyu nasıl canlı yayın yapıyormuş gibi gösterebilirim? Hangi program ve hangi ayarlamalar gerekli?

obs indir yükle '' programı aç > kaynaklar bölümünde + sembolüne tıkla > ortam kaynağı '' de
şurada resimde ki gibi gözat de oradan videoyu seç sonrada döngü dersen bittikçe başa sarar video canlı yayında

Ortam kaynaklarını ekledikçe diğer videolara geçer diğer arkadaşlar için de bu bilgiyi verelim

obs indir yükle '' programı aç > kaynaklar bölümünde + sembolüne tıkla > ortam kaynağı '' de
şurada resimde ki gibi gözat de oradan videoyu seç sonrada döngü dersen bittikçe başa sarar video canlı yayında

Ortam kaynaklarını ekledikçe diğer videolara geçer diğer arkadaşlar için de bu bilgiyi verelim
Çok teşekkür ederim güzel bilgiler için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri