ÇAPA NETWORK- Kapanan kanala ödeme

• Kullanıcı mmtmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Arkadaşlar bugün gönderidiğiniz tüm kanallar yarın gün içerisinde davetiye gönderilecek sonra davetiye işini bir sisteme oturtacağız sizden özellikle ricam şartları tutmayan kanalları göndermeyiniz

50 k izlenim 350 abone yollandı.

kanal gönderecektim This form has been disabled. diyor hocam, açılacak mı bu?

kanal gönderecektim This form has been disabled. diyor hocam, açılacak mı bu?

Açılacak hocam arkadaşların gönderdiği kanalları ayıklamaya çalışıyorum ad soyad kısmına kanalın adını yazıp paypal bilgisi yanlış yani paypal girmeyip değişik şeyler yazanlar var o yüzden teker teker kanal ekleme formu hazırlıyorum

Açılacak hocam arkadaşların gönderdiği kanalları ayıklamaya çalışıyorum ad soyad kısmına kanalın adını yazıp paypal bilgisi yanlış yani paypal girmeyip değişik şeyler yazanlar var o yüzden teker teker kanal ekleme formu hazırlıyorum

insanımız garip :) tamamdır hocam kolay gelsin.

Arkadaşlar günaydın herkese.
Kanal alımı açılmıştır.
Konuda belirttiğim üzere tek tek başvuru alınacaktır. Ayrıca isim soyisim ve paypal bilgilerini lütfen eksiksiz olarak giriniz.
Akşam saat 22:00 de alım tekrar kapatılacak yarın size buradan davetiyeler hakkında bilgi verilecektir.
Yarın sabah tekrardan alım açılacaktır . Sistemi bu şekilde devam ettirmeyi düşünüyoruz bakalım , lütfen şartları tutmayan kanalları göndermeyiniz

[MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] şartları uyan bir kanal gönderdim hocam gece hala gelmedi diğer kanalıma direk gelmişti yardımcı olur musunuz

[MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] şartları uyan bir kanal gönderdim hocam gece hala gelmedi diğer kanalıma direk gelmişti yardımcı olur musunuz

Dün konuya da yazdım hocam davetiye gitmeyen arkadaşların tekrardan başvuru yapması gerekli. nedeni ise arkadaşların yanlış ilgisiz alakasız form doldurmasından kaynaklı partner tüm başvuruları iptal etti. Şimdi tekrar başvuru yapabilirsiniz .

Unutmamak gerek(!) Şartları yüksek olan partnerler her zaman uzun soluklu ve değerli oluyor.
Mehmet abi çok iyi ve bir insandır , bu iş için kaçgün uykusuz kalmışlığı var basit partnerler gibi değil bu şuanda zaten en iyi dashboard ve website için çalışıyordur forumca faydalanalım kendisinden Allah utandırmasın :)

Selamlar.Hayırlı olsun hepimize.
25k izlenim son 1 ay mı acaba ? 2 aylık veya 3 aylık 25k izlenim oluyor mu?

Selamlar.Hayırlı olsun hepimize.
25k izlenim son 1 ay mı acaba ? 2 aylık veya 3 aylık 25k izlenim oluyor mu?

Zamana bakmıyoruz hocam .kanal sıkıntısız ise ve dediğimiz gibi ilk aydan sonra kazancı günlük 5 $ üzeri olursa devam edilir

Hocam 5 dakikakaya başvuruyorum bir kanalla bi onaylayıverin bi zahmet ,

850 abone
401.100 görüntüleme
Katıldığı tarih: 15 Kas 2014

Alırsınız sanırım? :D

Arkadaşlar gece 22:00 de alım kapatılacak gönderdiğiniz kanallar incelenip davetiyeler gönderilecek ben yarın sabah bilgi vereceğim size , kanallara gün içerisinde davetiye gelmiş mi diye girmeyiniz boşuna risk oluşmasın

---------- Spam Engelliyici 13:32 ---------- Önceki Mesaj 13:32 ----------

hayırlı olsun hocam, Allah utandırmasın

Allah razı olsun hocam . Hepimize inşallah

hocam dün 5 adet kanalla basvurmuştum sartların üzerindeydi hepsi herhangi bir gelen giden yok?
Dün konuya da yazdım hocam davetiye gitmeyen arkadaşların tekrardan başvuru yapması gerekli. nedeni ise arkadaşların yanlış ilgisiz alakasız form doldurmasından kaynaklı partner tüm başvuruları iptal etti. Şimdi tekrar başvuru yapabilirsiniz . Dün sadece iki kanala davetiye gitti sonra hepsi teker teker incelenip gönderilecekti ancak bilgiler karma karışık olunca bu durum oluştu. Şimdi kaç kanalla başvuru yapacaksanız mecburen teker teker başvuru yapmanız gerekli. Dünkü davetiye gitmeyen tüm kanallar bugün başvuru yapsınlar tekrardan. Gece 22:00 de alım kapatılıp kanallar incelenecek davetiyeler gönderilecek gece

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri