ÇAPA NETWORK- Kapanan kanala ödeme

• Kullanıcı mmtmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
2 Kanal ile başvuruldu davetiyeler geldi. [MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] hocam abone zorunlu mu izlenimli kanallar var ancak abone yok :)

Son düzenleme:
hayırlıolsun hocam bende birkaç kanal ile başvuru yapim :)

Birkaç kanal gönderdim hocam davetiye gelenleri zeplin gibi gün gün yazarsan iyi olur kanala girmeyelim sürekli. mesela 24.03.2016 da başvuranlardan kabul edilenlere davetiye gönderildi gibi mesela

davetiyeleri siz mi yolluyorsunuz neden bu kadar hızlı oldu :/

Arkadaşlar bilindik bir partner, davetiye oradan gelecek zaten göreceksiniz , konuda bahsettim tüm kanallara ödeme yapılacağı söylendi. Partner adını açıklamak istemiyorum şuan zaten davetiyede göreceksiniz. Takdir sizin

hocam bi kanalla başvurdum
izlenimlerim uzun zamandır boşa gidiyor.biraz ivedi ilgilenirsen sevinirim.
teşekkürler.

Başvurudan ne kadar süre sonra davetiye geldi başvuran arkadaşlar yazabilir mi ? bende 2 kanal gönderdim gelen giden yok :)

Arkadaşlar yarın gün içerisinde tüm davetiyeler gelecek şartları tutan kanalların . Ayrıca davetiye için gün gün gönderip buradan bilgi vereceğim sizlere

Hayırlı olsun, uzun soluklu olur inş. (1 kanal gönderdim [MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] )

herkesin merakı ana network nedir acaba soylermısınız

ana network gizli değil arkadaşlar az kurcalayan görür zaten...
açıklamak istememesi de gayet doğal..
aramızda cin fikirli çok sonuçta..

Hayırlı Olsun...

Hayırlı olsun.2 Kanlla başvurduk bakalım.

Hocam merhaba baya bi kanal yolladım 25aboneyı sımdı gordum bazılarında 15 17 abone var hemen eklıyorum ve kanal resım yok alındıktan sonra hemen eklıcem

//ben karınca bu arada uyelıgmın şifresini unuttuğum ıcın burdan gırış yapıyorum era ya yazdım gecen gun hala cevap vermedıgı ıcın beklıyorum mecbur

hayırlı olsun birkaç kanalla basvuru yapıldı

Arkadaşlar bugün gönderidiğiniz tüm kanallar yarın gün içerisinde davetiye gönderilecek sonra davetiye işini bir sisteme oturtacağız sizden özellikle ricam şartları tutmayan kanalları göndermeyiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri