ÇAPA NETWORK- Kapanan kanala ödeme

• Kullanıcı mmtmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
hub da toplu kanal atılma işlemi var, sözleşmenin iptalı olayıda var. problemin sadece yetkilinin söylediği gibi er..tik içerik olduğunu sanmıyorum, copyrightlı içerikte risk teşkil ediyor konuda bazı arkadaşlar fazla abarttık herhalde ondan oldu diyenler var. ama ben yanılıyorsam çapa nın yetkilisi bundan sonra film dizi alsın bizde gönderelim. er.tik içeriği kendi sonradan mcn nin kontrolüne maruz kalmadan atsın bakalım patlayacak mı görelim. denemeden bilemyiz madem problem sadece er.tik içerik böyle çözüm bulabiliriz. çapa, mcn nin görmeden er.tik içerik yükleyen art niyetli kişilere müdahele eder olur biter.

Ne biliyorsunuzda konuşuyorsunuz hocam konuyu okumadan yazıp çiziyorsunuz. adam içeriğini değiştiriyor diyorum. erotik dediğin neysede bas baya ***** yüklemiş *****. gelmiş hala onları tek atın diyorsun atıyoruzda kardeşim 2k kanal var günlük her kanala girip kontrolmü edelim ***** yüklemişmi yüklememişmi diye ? bunu bulan sistem varsa buyur göster alalım spam kanalları ? neyse uzatmaya gerek yok yöneticiler konuyu kitlerse veya silerse çok seviniriz ödeme günü açarız konuyu herkesin ödemesini yaparız. konu kapanır gider. lütfen daha fazla konuyu uzatmayalım yaşandı bitti gitti.

ben mağdur olan arkadaşların düştüğe duruma üzüldüğüm gibi sizinde düştüğünüz duruma özülüyorum. sonuçta senin mutsuzluğunla mutlu olacak biri değilim. bundan sonra daha dikkatli olmalı. sanada geçmiş olsun.

Ne biliyorsunuzda konuşuyorsunuz hocam konuyu okumadan yazıp çiziyorsunuz. adam içeriğini değiştiriyor diyorum. erotik dediğin neysede bas baya ***** yüklemiş *****. gelmiş hala onları tek atın diyorsun atıyoruzda kardeşim 2k kanal var günlük her kanala girip kontrolmü edelim ***** yüklemişmi yüklememişmi diye ? bunu bulan sistem varsa buyur göster alalım spam kanalları ? neyse uzatmaya gerek yok yöneticiler konuyu kitlerse veya silerse çok seviniriz ödeme günü açarız konuyu herkesin ödemesini yaparız. konu kapanır gider. lütfen daha fazla konuyu uzatmayalım yaşandı bitti gitti.

Konu kapatılmasın bence ödemeyi tamamlayana kadar konu açık kalsın.

İyide ben size demedimki zaten partnerin başı kimse artık yanş digital minds mi artık yanı kimse

---------- Spam Engelliyici 16:15 ---------- Önceki Mesaj 16:13 ----------

Beyond network a yazdıklarım sizin içinde geçerli hocam size veya dıger arkadaşlara lafım yok şu partnere alıp atamalarına laf ediyorum partnerın basına işte tam telaffuz edemedim

Merhaba Partnerdeki kanalları atan kişi ve kişiler ben ekibimdir. Yani işin başında Beyond Network ekibi vardır. atmayıp lisansın iptal olmasınımı seyredelim. ayrıca çocuk oyuncağımı dediniz ya bu iş sizin başvurduğunuz kanalların %80 %90 şartları karşılamıyordu. çocuk oyuncağımı hocam bu şartları bilmenize rağmen karşılamayan yolluyorsunuz ?

Merhaba Partnerdeki kanalları atan kişi ve kişiler ben ekibimdir. Yani işin başında Beyond Network ekibi vardır. atmayıp lisansın iptal olmasınımı seyredelim. ayrıca çocuk oyuncağımı dediniz ya bu iş sizin başvurduğunuz kanalların %80 %90 şartları karşılamıyordu. çocuk oyuncağımı hocam bu şartları bilmenize rağmen karşılamayan yolluyorsunuz ?

Laf edicek ya heryerden laf ermeye çalışıyor bak işine bilader konunda yazmıssın şartlar karsılamasa bile yollayın ınceleriz vsvs diye atacaksan ne alıyon ozaman lisansın iptal olcaksa nıye alıyon en basında mılletın kategorısne çökmek içinmi amaç ne ? Daha dun geldiniz buraya yt ye basladınız hemen havalanma bana laf dalaşına gırme
Benımle ---ayriyetten ben aana zaten basvuruda kanalların altına not dusmusum bak bazıları su ızlenımde bazıları su ızlenımde sen gelmıssın bana %90 ı karşılamıyor diyorsun ulan madem karşılamıyor neden bu çapa network aldı kanallarımı ozaman he anlatsana bakim bi bana ?

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------

Onune gecen hubluk alıyor sonra bi havalarda bı egolarda bi triplerde adam akıllı şu işi yapan tek kişi --multicolor network ..insanca yazıyorum diyorum boyle boyle size bi lafım yok vs adam hala ustelıyo gecen banlanmıstı. Keşke tekrar bu profilinde banlansada şu saçma sapan atarşarından kurtulsak ---

Sent from my iPhone using Tapatalk

Laf edicek ya heryerden laf ermeye çalışıyor bak işine bilader konunda yazmıssın şartlar karsılamasa bile yollayın ınceleriz vsvs diye atacaksan ne alıyon ozaman lisansın iptal olcaksa nıye alıyon en basında mılletın kategorısne çökmek içinmi amaç ne ? Daha dun geldiniz buraya yt ye basladınız hemen havalanma bana laf dalaşına gırme benımle
Hocam dün geldi dediğiniz adamla ben bir yıldır çalışıyorum daha eski çalışanlarda var. Kategori derdi olmadığına da eminim. Herkesin kanalı atıldı sana niye bu kadar dokundu ki. Bizim adımıza savunma yapmana da gerek yok ben kanal gönderiyorsam kategorimi ifşa etmeyi göze almışımdır. Güveniyorum gönderiyorum. Güvenmiyorsan göndermeseydin. Bak ben Nowo ya bir tane kanal bağlamadım güvenmediğim için mağdur da olmadım mesela. Güvenmiyorum dersen bağlama kanallarını olsun bitsin niye polemik yapıyorsun ki

Hocam dün geldi dediğiniz adamla ben bir yıldır çalışıyorum daha eski çalışanlarda var. Kategori derdi olmadığına da eminim. Herkesin kanalı atıldı sana niye bu kadar dokundu ki. Bizim adımıza savunma yapmana da gerek yok ben kanal gönderiyorsam kategorimi ifşa etmeyi göze almışımdır. Güveniyorum gönderiyorum. Güvenmiyorsan göndermeseydin. Bak ben Nowo ya bir tane kanal bağlamadım güvenmediğim için mağdur da olmadım mesela. Güvenmiyorum dersen bağlama kanallarını olsun bitsin niye polemik yapıyorsun ki

Olum siz teşkilatmısınız ? Ben burda KANALIM ATILDI DİYE LAF SOYLEMIYORUM la git geri yazdıgım postları okuda gel buraya hadi [emoji23]

Laf edicek ya heryerden laf ermeye çalışıyor bak işine bilader konunda yazmıssın şartlar karsılamasa bile yollayın ınceleriz vsvs diye atacaksan ne alıyon ozaman lisansın iptal olcaksa nıye alıyon en basında mılletın kategorısne çökmek içinmi amaç ne ? Daha dun geldiniz buraya yt ye basladınız hemen havalanma bana laf dalaşına gırme
Benımle ---ayriyetten ben aana zaten basvuruda kanalların altına not dusmusum bak bazıları su ızlenımde bazıları su ızlenımde sen gelmıssın bana %90 ı karşılamıyor diyorsun ulan madem karşılamıyor neden bu çapa network aldı kanallarımı ozaman he anlatsana bakim bi bana ?

Onune gecen hubluk alıyor sonra bi havalarda bı egolarda bi triplerde adam akıllı şu işi yapan tek kişi --multicolor network ..insanca yazıyorum diyorum boyle boyle size bi lafım yok vs adam hala ustelıyo gecen banlanmıstı. Keşke tekrar bu profilinde banlansada şu saçma sapan atarşarından kurtulsak ---

Özür dilerim haklısınız kesinlikle :rolleyes:

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] onur iki dakika şu konuya gel benım sabah ilk yazıdgın posttan itibaren bi oku kim haklı kim haksız ver cezasını benmı haksızım ver banımı gerekeni yap

Teldeyim yazım yanlışı olabilir

boşuna güncelliyorsunuz konuyu. bence ço.. ..su yükleyen .rfsz/ler harici kimse art niyetli değil. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] tan ricam ödemeler başlayana kadar konuyu kitlemesi çünkü boşuna sinir harbi ve vakit kaybı gerek yok

Birisi incubusu veya diğer yonetici arkadaşları etıketlıyebılırmı

anasını satayım ne guzel ya al kanalı 5 10 500kazansın sonra at
İyide ben size demedimki zaten partnerin başı kimse artık yanş digital minds mi artık yanı kimse
Beyond network a yazdıklarım sizin içinde geçerli hocam size veya dıger arkadaşlara lafım yok şu partnere alıp atamalarına laf ediyorum partnerın basına işte tam telaffuz edemedim
Azçok beni anlayan biri çıktı dediklerinize harfi harfi katılıyorum
emoji4.png

---------- Spam Engelliyici 16:24 ---------- Önceki Mesaj 16:22 ----------

Neyse ödeme günü gelsinde ödemeslee bile oducez demiş arkadaş kuruşu kuruşuna isterim gerçi pek bişey değil ama olsun paramız kalmasın
emoji106.png

Olum siz teşkilatmısınız ? Ben burda KANALIM ATILDI DİYE LAF SOYLEMIYORUM la git geri yazdıgım postları okuda gel buraya hadi
emoji23.png
yeterli mi hocam ilk mesajına bak bi de son mesajına bak polemik yaratan kim? Son olarak admin madem konuyu inceleyecek senin bana "olum, la" gibi ifadeler kullanma hakkın yok. Ben senden en az 4-5 yaş büyüğüm ben buna rağmen sana hocam diye hitap ediyoum

Şimdi bu atılan kanalın parası kimin cebine girecek merak ediyorum...

konuyu açan arkadas pisman olmustur kesin demediginiz laf kalmadı adamlar partner ödemese bile cebimizden vercez diyo daha ne olsun kii ...

[MENTION=27895]saiyan100[/MENTION], izzeti tanıyom konuştum geçen gün. baya olay dönmüş ağında. yeri belli yurdu belli. adana da oturur. herkese yerini söyler telefonunu verir. böyle her şeyi ortada bir adam vereceğim diyorsa beklemek lazım. 2000 kanal varmış sonuçta ağında çok büyük maddi külfet... izzet çalışıyor ödeme almak için çalışan adama bir şans vermek lazım. kimseye kefil olmam ama adam uğraşıyom diyor bekleyin inşallah ödemenizi alırsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri