hub da toplu kanal atılma işlemi var, sözleşmenin iptalı olayıda var. problemin sadece yetkilinin söylediği gibi er..tik içerik olduğunu sanmıyorum, copyrightlı içerikte risk teşkil ediyor konuda bazı arkadaşlar fazla abarttık herhalde ondan oldu diyenler var. ama ben yanılıyorsam çapa nın yetkilisi bundan sonra film dizi alsın bizde gönderelim. er.tik içeriği kendi sonradan mcn nin kontrolüne maruz kalmadan atsın bakalım patlayacak mı görelim. denemeden bilemyiz madem problem sadece er.tik içerik böyle çözüm bulabiliriz. çapa, mcn nin görmeden er.tik içerik yükleyen art niyetli kişilere müdahele eder olur biter.
Ne biliyorsunuzda konuşuyorsunuz hocam konuyu okumadan yazıp çiziyorsunuz. adam içeriğini değiştiriyor diyorum. erotik dediğin neysede bas baya ***** yüklemiş *****. gelmiş hala onları tek atın diyorsun atıyoruzda kardeşim 2k kanal var günlük her kanala girip kontrolmü edelim ***** yüklemişmi yüklememişmi diye ? bunu bulan sistem varsa buyur göster alalım spam kanalları ? neyse uzatmaya gerek yok yöneticiler konuyu kitlerse veya silerse çok seviniriz ödeme günü açarız konuyu herkesin ödemesini yaparız. konu kapanır gider. lütfen daha fazla konuyu uzatmayalım yaşandı bitti gitti.