%50 KESİNTİ MİKTARI NEDEN YAPILDI.
Konuyu açtığmızdaki şartlar ile şuan olan şartlar malesef bir değil. Sorunlar yaşandığında ciddi yaptırımlar gelebilirdi bize kanala davetiye göndermeme gibi. çok şükür bunları yaşamadık kanallar attıktan sonra oturup konuştuk ve atılan kanallara %50 ödeme yapılması kararı alındı. Şartlar şuan bu şekilde keyfimizden ne kanal attık nede %50 ödeme yaptık bu tamamen şartlardan kaynaklandı. Şartların bu duruma gelmesi ise bizlerin suistimal edilmesi. ve konuda birkaç arkadaşımız yazdı onlara hitaben yazayım. sıkıntılı kanalları atmak malesef çözüm değildi bir kere incelemeye girdik erotikleri attık fakat içerde spam kanallar duruyordu onlarda dikkat çekti bunlar konusundada ciddi uyarılar aldık. Gelen ödeme zaten ahım şahım birşey değil 5k$ birşey yani bizim 1k dolara minnet edecek değiliz. amacımız paraları yemek olsa 300 500k geleceği zaman yapardık. Biz sizin ödemelerinizi sorunsuz yapmak için uğraşıyoruz sorun çıkmasın ödemelerde sorun çıkmasın herkes parasını alsın diye uğraşıyoruz sizin burda yaptığınız muhabbet hoş değil. yazıp çizebilirsiniz problem değil nasıl isterseniz ama şuan durum. nasıl yorumlamak size kalmış.
ya fakir edebiyatı yapmaktan başka bir şey yapmamışsınız burada resmen. o zamanın şartları bu zamanın şartları bizi ilgilendirmiyor arkadaş. sen kapanan kanala %70 demiş misin? demişsin. atılan kanala %50 diye bir şey söylemiş misin sen? hayır söylememişsin. sen bunları en başta belirtsen biz sana çıkışmayacağız. ben bu kanalı sana neden bağladım? atılsa da kapansa da %70 ödeme almak için bağladım. tek alternatif sen misin burada? hayır değilsin? yazdığın mesajlarda tek 1 kez belirtmiş misin %50 vereceğim diye? hayır belirtmemişsin. kanalları keyfi atmadık demişsin, erotik içerik yüklenen kanalları atsaydın o zaman madem. isimden hangi kanal kimin tespit atıp atsaydın. senin suistimal edilmen de mağdur kullanıcıları bağlamıyor o yüzden burada fakir edebiyatı yapmayın. bir de yok paraları cebimizden öderiz falan filan diye burada konuşuyordunuz. cebinizdeki paraları istemiyoruz hakkımız olan paraları istiyoruz. ne oldu öyle derken böyle dönmenize sebep olan nedir? sadece boş laflar ya başka bir şey değil.