Çapa network mart ayı ödemeleri

• Kullanıcı mmtmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Kapanan kanallara %50 ödeme yapılacağı yazıldı. kanal telif yerse atılır ve %50 ödenir ama bunu hub yazmamış ama bu bizim geçerli olan şartlarımız. ve sorunlar yaşandı kanal atılmaları bizde bu şekilde bir karar aldık yani atılan kanallara %50 ödeme kararı.

ya nerde yazıldı nerde bana nerde yazdığını ss alıp göstersene bi

[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] bu kararı kimle aldınız forumda buna dair bir açıklama yok [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] de inceledi konu edit geçmişlerini o da teyit etti bu durumu.

ya nerde yazıldı nerde bana nerde yazdığını ss alıp göstersene bi

Screenpresso Cloud

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:58 ----------

[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] bu kararı kimle aldınız forumda buna dair bir açıklama yok [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] de inceledi konu edit geçmişlerini o da teyit etti bu durumu.

Doğrudur ödemeler geldikten sonra böyle bir karar alındı.

Arkadaşlar benim anlamadığım her hangi bi partnere özgün bir kanal bile bağlasanız şartlar değişebiliyor neyin tartışması anlamadım bu %50 olayı benim bildiğim 2 3 haftadır var tam hatırlamıyorum tarihini.

Bu isten payina dusen iki arkadas razi degil digerleri ses cikarmadigina 50 ye razi. bu iki arkadasa 70 i ver kurtul. Sen ana konunda belirtmedigin icin 50 olayini bi kac arkadasin pesine dusmesi normal Yoksa bir yil sonrada bu konu guncel olacak.

Screenpresso Cloud

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:58 ----------

Doğrudur ödemeler geldikten sonra böyle bir karar alındı.

kardeşim sen benle maytap mı geçiyorsun orada kanallar ilk teliften sonra atılır demiş, ben telif yedim mi? hayır yemedim. benim kanalım kapandı mı? hayır kapanmadı.

orada sen atılan kanallara %50 ödeme diye bir şey görüyor musun? ben göremiyorum da.

ssnizde nerde yazıyor acaba atılan kanala %50 yapılacaktır diye?Kapanan kanal zaten %50 onu biliyoruz.
Ödemeler size geldiğinde böyle bir kararı neye dayanarak aldınız?Tüm kanalları attınız sonra ödemeler size geldi , Siz de dediniz ki " Ben bunları cezalandırayım en iyisi %20 vermiyim masraf olarak gösteririm " mi dediniz?

Arkadaşlar benim anlamadığım her hangi bi partnere özgün bir kanal bile bağlasanız şartlar değişebiliyor neyin tartışması anlamadım bu %50 olayı benim bildiğim 2 3 haftadır var tam hatırlamıyorum tarihini.

ya kardeşim ben partnere kanal bağlarken atılan kanala %50 ödenecek diye bir madde yoktu. sadece kapanan kanala %50 yazıyordu. benim kanalım da halen açık hatta şuan başka partnerde. ödemeler yapılacaktır öyle böyle şöyle derken hiçbir zaman %50'yi belirtmemişken ödeme günü %50 ödemiş. ya ben işimi ona göre ayarladım. eğer bana ödemelerden 1 hafta önce deseydi ki %50 ödeyeceğiz ağzımı açarsam bak kandil günü Allah çarpsın ya. ama bu yapılamaz. belirtmedi hiçbir yerde hiçbir şekilde.

Ödeme konusunu ne hale getirdik :) Buyrun mesaj atın skype gelin işin arka planında yaşadıklarımızı anlatayım. davetiye gönderme yetkimiz alınabilirdi tabi bu bizim sorunumuz spam kanal alıyorsan herşeye katlanacaksın o zaman spam kanal sokuyorsan herşeye hazırlıklı olucaksın. Elin gavuru parayı ödemez sesini çıkartan olmaz biz çok ciddi sorunlar yaşadık bunları çoğu çalışanımıza izah ediyoruz ama olmuyor. yine fakir edebiyatı yaptım galiba :) Ödeme konusu burası lütfen daha fazla konuyu farklı yerlere çekmeyelim sorunu ulan bizzat mail adresine veya mesaj veya skypeden ulaşabilir. veya forumda şikayet konusu açabilir orda konuşalım bunları burası ödeme konusu

ek olarak çapa'nın tanıtımını yapan hub sahibi [MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] nerde acaba kayıplarda?
Hub'ın sahibi o biz ana partner ile muhatap oluyoruz

---------- Spam Engelliyici 17:06 ---------- Önceki Mesaj 17:05 ----------

ödeme konusu değil ödememe ya da eksik ödeme konusu burası

Ödeme konusunu ne hale getirdik :) Buyrun mesaj atın skype gelin işin arka planında yaşadıklarımızı anlatayım. davetiye gönderme yetkimiz alınabilirdi tabi bu bizim sorunumuz spam kanal alıyorsan herşeye katlanacaksın o zaman spam kanal sokuyorsan herşeye hazırlıklı olucaksın. Elin gavuru parayı ödemez sesini çıkartan olmaz biz çok ciddi sorunlar yaşadık bunları çoğu çalışanımıza izah ediyoruz ama olmuyor. yine fakir edebiyatı yaptım galiba :) Ödeme konusu burası lütfen daha fazla konuyu farklı yerlere çekmeyelim sorunu ulan bizzat mail adresine veya mesaj veya skypeden ulaşabilir. veya forumda şikayet konusu açabilir orda konuşalım bunları burası ödeme konusu

ya hala masal okuyorsun bana işine gelmeyince fakir edebiyatı mağdur ayakları ya bu işleri geççen sen. senin ne yaşadığın beni ilgilendirmiyor ben senin laflarınla insanlarla ona göre iş yapıyorum o zaman kararını önceden alıp belirtecektin %50 ödeyeceğim diye. hem konuda yazma hem bir şey yapma hem de ödeme günü yüzde 50 öde yok ya. ver bizim iki kişinin %70 ödemesini gerisi madem razıysa. madem sen de para peşinde değilsin ne diye adını lekelettiriyorsun?

ek olarak çapa'nın tanıtımını yapan hub sahibi [MENTION=32050]mmtmt[/MENTION] nerde acaba kayıplarda?
Hub'ın sahibi o biz ana partner ile muhatap oluyoruz

---------- Spam Engelliyici 17:06 ---------- Önceki Mesaj 17:05 ----------

ödeme konusu değil ödememe ya da eksik ödeme konusu burası

direk ilk elden cevabı alabilmeniz için yazıyorum. hubumuz yazarsa topu sürekli bize atar yine bize yanlış şeyler çizilir üstümüzde bunun yaşanmaması adına ben yazıyorum. eksik ödeme gönderilmemiştir herkese ödemeleri tam gönderilmiştir. sadece kesinti miktarı değişmiştir bu konuda yanlış olduğunu düşünen varsa buyursun gelsin konuşalım ama burda tartışarak biryeyere varamaz kimse.

[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION]

Hocam sana odemeler ana mcnden %50 olarak mi gonderildi? Senin hubluk payin haric %70 gonderildigi halde %50 odeme yapiyorsan, ve bunu tam odeme gunu bu sekilde odeme gonderip belirtiyorsan cidden ayip ediyorsun.

sonuç olarak şartları belirleyen sizin keyfiyetiniz ve hala dalga gecer gibi eksik ödeme yapılmadı diyorsunuz.Ben yapıldı diyorum ben senin iş ortagınım ikna edemiyorsun beni.%70 miş %50 miş meselesi değil bu yarın başka biri dese ki Revshare oranımız %80 sonra kanallrı alıp dese yeni karar aldık %60 yaptık.Böyle ödeyecez diye. Bunun sorumlusu siz olursunuz.Forum scam networkden bol bişey yoktu zaten, siz de çok sağolun buna öncülük etmek için kararlar alıp "değişiklikler " yapıyorsunuz.

direk ilk elden cevabı alabilmeniz için yazıyorum. hubumuz yazarsa topu sürekli bize atar yine bize yanlış şeyler çizilir üstümüzde bunun yaşanmaması adına ben yazıyorum. eksik ödeme gönderilmemiştir herkese ödemeleri tam gönderilmiştir. sadece kesinti miktarı değişmiştir bu konuda yanlış olduğunu düşünen varsa buyursun gelsin konuşalım ama burda tartışarak biryeyere varamaz kimse.

yoo burada konuşmak istiyorum ben, burası ödeme konusu değil mi? evet öyle. biz neyi konuşuyoruz? ödemeleri. ayrıca sen konuşmuyorsun ki biz yazıyoruz sen lololo yapıyorsun biz yazıyoruz sen lololo yapıyorsun. kesinti miktarı değişmiştir diyorsun sen ödeme gününe kadar belirttin mi %50 ödeyeceğim diye? hayır belirtmedin. herkese parası tam ödenecektir dedin mi? dedin. ben de işlerimi ona göre ayarladım. son gün sen %50 ödeyip yok öyle karar verdik yok davetiye hakkımızı elimizden alcaklardı falan filan kıvırıyosun güzel güzel.

İzzet.. adminler yukarda atilan kanalari 50 odenir diye belirtilmedigi yazdi iki arkadas disinda butun odeme yaaptiklarin razi durumda. bu iki arkadas olayi buyuturse oklar senden tarafa doner. bu iki arkadasi skype ye al konus ver istediklerini sulh olsun. diger arkadaslarda zaten zor durumda oldugunu bildigin icin 70 istemiyorlar iki kisinin 20 lik payi sana agir gelmemeli baya aktif bir cms sen var.

İzzet.. adminler yukarda atilan kanalari 50 odenir diye belirtilmedigi yazdi iki arkadas disinda butun odeme yaaptiklarin razi durumda. bu iki arkadas olayi buyuturse oklar senden tarafa doner. bu iki arkadasi skype ye al konus ver istediklerini sulh olsun. diger arkadaslarda zaten zor durumda oldugunu bildigin icin 70 istemiyorlar iki kisinin 20 lik payi sana agir gelmemeli baya aktif bir cms sen var.

Göndersinler başvuruda kullandıkları isim ve soy isimleri atayım %20 bölümünü cebimden. adamlar hala sanıyorki cebimize girdi %20 bölüm. çalıştığımız partner şirketinin haddi hesabı yok 1 2k ya minnet edecez. gönderin abi gönderin hatta gönderin %100 gönderim size ama Allah rızası için yazmayın yeter yav

Göndersinler başvuruda kullandıkları isim ve soy isimleri atayım %20 bölümünü cebimden. adamlar hala sanıyorki cebimize girdi %20 bölüm. çalıştığımız partner şirketinin haddi hesabı yok 1 2k ya minnet edecez. gönderin abi gönderin hatta gönderin %100 gönderim size ama Allah rızası için yazmayın yeter yav

özel mesaj olarak gönderdim. bir de burada haklıymış gibi atar yapmayın lütfen. eğer önceden belirtseydiniz dediğim gibi ağzımı açmazdım. ödeme günü bu yapılmaz. işlerimizi ona göre ayarladık biz de.

Mail pm olarak gönderildi kanalımın ödeme durumunu kontrol ederimisniz

Mesajima cevap vermemissin ama %50 gonderdiler diyorsun. Peki madem sana %50 odeme gonderdi ana network, sana %50 gondereceklerini daha onceden soylemediler mi? Benim bildigim raporlar odemeler gonderilmeden cok daha once hazirlaniyor. Sana o zaman %50 odeyecegiz bunlari diye soylemis olmalari gerekli. Sense odemeler gelene kadar bundan hic haberin olmamis gibi yaziyorsun. Simdi bu 2 arkadasa geri kalani odediginde arkasindan digerleride gelecektir. Bu sefer daha cok problem yasayacaksin. Ne olduysa acik acik yaz buraya herkes gorsun kimsenin aklinda soru isareti kalmasin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri