[ÇEKİLİŞ] 10 Platin - 10 Gold - 10 Silver

Çekiliş Sonuçları:

5c4N5K1.png

http://www.cekilisyap.com/10-platin-10-gold-10-silver

Platin Kazananlar: @Dooo @kiltuy @stannis @aykut267 @mrtlsatan @raratk @KiJiN @arbektas @fat0314 @niksiz22

Gold Kazananlar: @ankarali-87 @zzinan @ekrem581905 @sertankona @SameT @FARUK1434 @Burkayka @Tai @ankavatar @harry

Silver Kazananlar: @AzomaXTR @Liaison @Fantastica @MtnOzd @TranceRave @crazy3 @sercanbri @EmnGry @baburf @nukenuke

_______________________________________________________________________________________________________________________

Merhaba arkadaşlar,

Bugünkü ödemenin şerefine forumu renklendirelim dedik. Tüm premiumlardan 10ar tane dağıtıyorum. Çekilişe katılıyorum demeniz yeterli bu akşam 20:00'de sonuçları açıklayacağım.

Edit: Premium üyeler yazmasın arkadaşlar biraz da diğerleri nasiplensin :D

Hanı bana?

2 kere katıldım, çekilise bişey çıkmadı. Hayrına 1 aylık silver verin :p :D

Son düzenleme:
Ohoy platin çıkmış.Kesene bereket [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] Teşekkürler... :)

Çekiliş Sonuçları:

5c4N5K1.png

http://www.cekilisyap.com/10-platin-10-gold-10-silver

Platin Kazananlar: @Dooo @kiltuy @stannis @aykut267 @mrtlsatan @raratk @KiJiN @arbektas @fat0314 @niksiz22

Gold Kazananlar: @ankarali-87 @zzinan @ekrem581905 @sertankona @SameT @FARUK1434 @Burkayka @Tai @ankavatar @harry

Silver Kazananlar: @AzomaXTR @Liaison @Fantastica @MtnOzd @TranceRave @crazy3 @sercanbri @EmnGry @baburf @nukenuke

_______________________________________________________________________________________________________________________

Merhaba arkadaşlar,

Bugünkü ödemenin şerefine forumu renklendirelim dedik. Tüm premiumlardan 10ar tane dağıtıyorum. Çekilişe katılıyorum demeniz yeterli bu akşam 20:00'de sonuçları açıklayacağım.

Edit: Premium üyeler yazmasın arkadaşlar biraz da diğerleri nasiplensin :D
Teşekkürler süpriz oldu :) Bol kazançlar.

Bana platin vermezseniz her platformda forumu kinayacagim):) ilk kinamami bu konu altından yazıyorum kınıyorum kınıyorum kınıyorum :))

vay arkadaş forumda bir kere bile çekilişte çıkmadım :) hayrına veriverin bare :D bu arada kazananlara hayırlı olsun.

30 kişilik çekilişte bile amorti çıkmadı yine :S :D
arkadaşlara hayırlı olsun. keyifle yeni renkleriyle forslarını atmaları dileğiyle :)

Şimdi [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] gelir, 10 kişiye silver verir :D :D

Ahanda büyük ikramiye bize vurmuş :D Teşekkür ediyorum daha çok kazanmanızı diliyorum hocam [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION]

Yazdığım şeye laf atan arkadaş çok olmuş alıntı yaparak tek tek cevap vermicem.

arkadaş tabi ki hayrına yapıyor bu çekilişi herhangi bir zorunluluğu yok, yapmaya bilir de. Ancak kuralları daha önceden kendi belirlediyse (saat,takılamayacak kişiler vs vs) bunların dışında katılım olması adil ve doğru olandır. Bunu yaptığı için söylemiyorum. bir arkadaş bunların eklenmesinin yada kafadan birinin eklenmesinin doğru olduğunu söylediği için söyledim. bende çekilişten 1 saat geçtiğini yazdım ve muhattabı olan arkadaş çekilişi yapan kişidir.

ayrıca benim teşekkür edip etmemem kimseyi ilgilendirmez. o çekilişi yapan arkadaş ve benim aramdadır.

yine avcumuzu yalamışız. şu beleş işlerden hiç bize vurmuyor nedense. :rolleyes:

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] artık foruma çekiliş bölümü eklenmeli :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri