Çekilişli Prof. Tasarım-İntro Hizmetleri

Tasarım ihtiyaçlarınız için skype adresim enesen41 sipariş verebilirsiniz

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

qjbRJB.png

9gQEDo.png

R10'daki bir yarısma icin hazırladıgım logolar
logo tasarımlarınız icinde buradayım :)
skype adresim enesen41

Tasarım logo banner ihtiyaçlarınız için skype adresim enesen41 sipariş verebilirsiniz

Uygun fiyatlı Tasarım logo banner için doğru yerdesiniz skype adresim enesen41 ekleyin görüşelim

Uygun fiyatlı Tasarım logo banner için doğru yerdesiniz skype adresim enesen41 ekleyin görüşelim

( Kanal Tasarımı+ Kanal Logosu+ Kanal Outrosu + Fligran + Subscribe Butonları) yaptırılmıştır. Ellerine sağlık kardeşimin

Tasarım yapıldı, kahrımı çekti, sabırlıymış baya :D İşini temiz yapıyor başarılar :)

Enes arkadasla komple tasarım ıntro outro vs gıbı konularda anlasıldı gayet ilgili ve yardımcı olma hissiyatı yüksek bir arkadaş , iş bitiminde yapılan iş ile ilgili tekrar değerlendirme yapacağım hayırlı olsun.

Arkadaş bu işe gerçekten emek harcıyor ve tamamen size özgü iş yapıyor. Tam istediğim gibi iş yaptı, kendisine teşekkür ederim.

Başka kanal işlerinde muhakkak kendisiyle çalışacağım. Başkasını aramaya gerek yok :)

Kendisi ile çalıştım işini çok düzgün ve tam zamanında teslim etti teşekürler. Tekrar çalışmak isterim.

bugün icinde konu açılmıstır arkadaslar varsa siparişleriniz tekrarlarsanız hatırlatırsanız sevinirim
Siparişleriniz için skype adresim enesen41

bu kadar kisa sürede bu kadar iyi bi tasarim gormedim ben kolay gelsin buyuk ustad

Arkadaşlar bana sınav haftası öncesi yazıp sonra dönmediğim varsa bana ulaşabilirse sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri