Cem Korkmaz İntihar etti , Yap Yap Kanalı

Haber doğru yoksa Can yılmaz twitter paylaşmazdı zaten Cem babası ile Can ve Komedyen Cem Yılmaz arkadaştılar haberin okuduğum da çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin ara sıra videolarına bakardım neşeli karaktere sahip biriydi.

Bu youtube çok garip tık uğruna hemende adamın ölümüne videolar yapılmış yazık.

Allah rahmet eylesin..

Bu adamın çok hakkının yendiğini düşünüyorum. Yap yap ve oha diyorum kanallarını kuran kişi ve kemit kitleyi toplayan kişi bu adamdı ama en ufak birşeyde kanaldan şutladılar adamı.

Yalan değil beyler, Cem Yılmazın abisi twitterdan doğruladı intihar ettiğini.

Ne diyelim Mekanı Cennet Olsun.

Yalan değil çalıştığı ekip story atmış

Allah rahmet eylesin..

Bu adamın çok hakkının yendiğini düşünüyorum. Yap yap ve oha diyorum kanallarını kuran kişi ve kemit kitleyi toplayan kişi bu adamdı ama en ufak birşeyde kanaldan şutladılar adamı.

Küfür ettiği icin atıldı diye duydum ondan sonra bi randıman alamadı

Küfür ettiği icin atıldı diye duydum ondan sonra bi randıman alamadı

Kendine ait 400k aboneli kanalı vardı ayrıyeten. İstese düzenli içerek atarak iyi bi gelir seviyesine ulaşırdı tekrardan ki yap yap ve oha diyorum ilk kurulduğu zamanlar ne kadar sık ve istikrarlı içerik ürettiğini biliyoruz. Bence başka sıkıntıları vardı.

Vatan Şaşmaz kadar beni derinden üzen bir haber oldu. Malum youtube kanallarını takip etmesem de çok emeği vardı yazık oldu. Allah rahmet eylesin

YT'de takip etmiyordum bu kanalı ama aratınca resimlerde gördüm, Allah rahmet eylesin diyecek birşey yok.

Vefat eden birinin arkasından bile HİT KAZANMA ÇABALARI GÖSTEREN KARAKTERSİZ HAYSİYETSİZ SİTENİN HAYSİYETSİZ EDİTÖRÜNÜN DE ALLAH BİN BELASINI VERSİN!!

gSQGmlOAQ_GGLTzcE8SmUw.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri