Çerçeve eklemeden dünya engelini nasıl geçebilirim?

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bilen varsada paylaşmaz 2 gün sonra o yöntemde boşa gidiyor.

Arkadaşlar öncelikle meseleniz kanal kazancı değilde.Kanallarınızı partnerlere bağlamak olsun ödeme yapanlara ve adsense banlanmadan para almaya odaklayın kendinizi.

Orjinal dünya engeli geçseniz ne olur.Kanal kapanıp atıldıktan sonra yada kanal kapanıp banlandıktan sonra.

720p geçiyorum.
dostum bende de çok var 2015 film attığında çoğuna topluluk çoğunada telif geliyor ki geçilmeyecek içerik yok diyorsun nasıl geçtiğine bağlı film izlenecek halde olmadığı sürece geçsen ne. Film izlenecek bir şekilde her içeriği geç bakalım. Öyle bi içerik atarım ki sana dünya engelini geç ve 1 gün boyunca dünya engeline yakalanma ben sana istediğin parayı veriyim sende benden istediğinin parayı bana ver :D

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] nasıl geçiyorsun ustam pm attım.

Bende 720p geçiyor ama neye yarar ? Sokacak adam gibi bir partner olmadıktan sonra .

dostum 720 var 720 mi var :D 3 yıldır bu işteyim ben 360 lık videoyu sana 720p çıkartırım youtubede 720 gözükürde hd liği ne kadar 720 mi olur? benim de normal 720 hd olan var 720 den düşük olup sıralamada önde çıksın diye 720 olarak çıkarttırdığımda var

Arkadaşlar kocaman forumda bunla ilgili bir çalışma yapan bulan karşılık takas yapıcak olan yok mu?

Geçmeyi bırak parayı alabilmek önemli artık ben geçiyorum ama gel gör ki o kadar para yalan oldu.Hepsi uçtu 1 saatte.

Geçmeyi bırak parayı alabilmek önemli artık ben geçiyorum ama gel gör ki o kadar para yalan oldu.Hepsi uçtu 1 saatte.

arkadaş diyor işte paranızı alacaksınız adsenseden ban yemiceksiniz diye hocam takası yapın 2nizde rahatlayın :o

Adsense banın aşılacağını düşünmüyorum.Bu konu boşu boşuna uzuyor.Kimileri geçer kimileri geçmez.Geçenlere de saygı duymak lazım.Ama insanın anlatacağı da varsa hevesi kaçıyor.

Son düzenleme:
Adsense banın aşılacağını düşünmüyorum.Bu konu boşu boşuna uzuyor.Kimileri geçer kimileri geçmez.Geçenlere de saygı duymak lazım.Ama insanın anlatacağı da varsa hevesi kaçıyor.

videoyu silde ban yeme hocam yasak

birde bu videodaki gibi geçmek bebek oyuncağı

Elbette adsense banın %100 bulan yoktur ben biraz daha farklı çalışıyorum adsensede.
Ben başka bir projede render istiyorum çerçevesiz ama bulamıyorum 10 gün oldu :(

Bazı videolara bakiyorumda birkac gunde 150 k izlenmis ben ayni videoyu atınca 100 kisi izliyor yani kazanan kazanmaya devam ediyor zorlastıgı falan yok

Bazı videolara bakiyorumda birkac gunde 150 k izlenmis ben ayni videoyu atınca 100 kisi izliyor yani kazanan kazanmaya devam ediyor zorlastıgı falan yok

Elbette öyle ancak çerçeve veya çervevesizin önemi yok, ancak ben hem yt için hem başka bir proje için arıyorum çerçevesiz renderi ama kimse daha iletişime geçmemiş diyebilirim.

video 10 dkdan uzunsa telefon onayı yapmadan videoyu yükle . yüklendikten sonra telefon onayı yap videoyu etkinleştir dünya engeli gelmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri