Çeviri yapıyorum(İngilizce-Türkçe)

Hocam benim zaman zaman çeviriye ihtiyacım oluyor yani bende ingilizce biliyorum ama expert değil maalesef :D :D Sizin dil bilginiz ne seviyede acaba?

[MENTION=39846]ua.mmtt[/MENTION]
Benim çeviri: Partnere yeni kanal eklemek için 7 Gün beklememiz gerekiyor, bu kural çok katı değil mi? Bunu değiştiremez misiniz?
Sizin çeviriniz: Partnere yeni kanal eklemek için 7 Gün bekleme zorunluluğu çok katı değil mi? Bunu değiştiremez misiniz?

Ben rahatsız edici kadar farklı bulmadım hocam, ama düzeltme için teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 19:00 ----------

Hocam benim zaman zaman çeviriye ihtiyacım oluyor yani bende ingilizce biliyorum ama expert değil maalesef :D :D Sizin dil bilginiz ne seviyede acaba?
Çeviri yapıyorum aynı zamanda bir ajansa bağlı olarak farklı ülkelerden katılımcıların geldiği fuarlarda çalışıyorum, çok fazla insanla sohbet ettim, belki expert değilimdir ama şimdiye kadar yaptığım çevirilerden ve konuşmalarımdan kötü bir geri bildirim almadım, umarım bundan sonra da almam :)

Benim çeviri: Partnere yeni kanal eklemek için 7 Gün beklememiz gerekiyor, bu kural çok katı değil mi? Bunu değiştiremez misiniz?
Sizin çeviriniz: Partnere yeni kanal eklemek için 7 Gün bekleme zorunluluğu çok katı değil mi? Bunu değiştiremez misiniz?

Ben rahatsız edici kadar farklı bulmadım hocam, ama düzeltme için teşekkürler :)

Çeviri yapıyorum aynı zamanda bir ajansa bağlı olarak farklı ülkelerden katılımcıların geldiği fuarlarda çalışıyorum, çok fazla insanla sohbet ettim, belki expert değilimdir ama şimdiye kadar yaptığım çevirilerden ve konuşmalarımdan kötü bir geri bildirim almadım, umarım bundan sonra da almam :)

benim için yeterince açık cevap :D :D skype adresiniz varsa pm den iletir misiniz hocam ne zaman lazım olacağı belli olmaz forumu alt üst etmeyelim sonra kimdi bu adam diye :D

amacım baltalamak değil dostum. sadece context e sadık kalmak gerek

Bence "Selam, Panele yeni kanal eklemek için 7 gün bekleme kuralı biraz katı değil mi? Bunu değiştiremez misiniz? " cümlesinin çevirisi şöyle olmalı.

Hi,

Isn't the rule of waiting for 7 days to add new channel to dashboard a bit strict ? Wouldn't you change (fix) it ?

@hasanefe95 @ua.mmtt

1 film ne kadar mal oluyor tahminen
Derslerden sınavlardan bakamamıştım foruma kusura bakma hocam, film çevirisi yapmıyorum çünkü genelde şirket değil de şahıslar yaptırdığında fiyatlar tuzlu gelebiliyor, teklif şeklinde olursa bir fiyat belirlenebilir. Güncel bu arada, kaldığım yerden devam ediyorum

Sınavlardan sonra kaldığım yerden devam ediyorum, iş alımı güncel, kampanyalar eklendi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri