Ceyo'nun Banı Neden Açıldı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zalim

Yasaklanmış
Bu ceyo denen kişi her konuda vatandaşalra satışıyor ve gövde gösterisine devam ediyor.Ancak mera kettiğim şey

Bu kişi adım gibi eminim tantutan ın kendisi daha oncede banlandı multi olmaktan neden banı açıldı ?

Ciddi bir cevap almak istiyorum.

Bu ceyo denen kişi her konuda vatandaşalra satışıyor ve gövde gösterisine devam ediyor.Ancak mera kettiğim şey

Bu kişi adım gibi eminim tantutan ın kendisi daha oncede banlandı multi olmaktan neden banı açıldı ?

Ciddi bir cevap almak istiyorum.

Rica etsem bizimle uğraşmayınız, 7 kişi çalışıyoruz birden fazla hesap olması normaldi. Şuanda tek bir hesabımız var o da bu.

Gereken konular Adminlerle görüşüldü, konu kilit lütfen.
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Rica etsem bizimle uğraşmayınız, 7 kişi çalışıyoruz birden fazla hesap olması normaldi. Şuanda tek bir hesabımız var o da bu.

2014 te demi tamer 7 kişi çalışıyordunuz ?Tamamen yalan konuşuyorsun yoneticiler şuna bir el atın artık

Google Fan Webmaster Forum

Babuş sen kendi kendini yakıyorsun herkese dalaşarak .. bak bu konuda bile biz 7 kişi çalışıyoruz diyerek yine gereksiz bir gövde gösterisi yapmışsın.

Eskiden gunluk 10 TL bile kazanamadığın zamanlarda şuanki halinden çok daha iyiydin, Eskiden 2*3 gunde bir illa ki Skypeden yazar arada Telefondan arardın işlerin iyi oldu 6 aydır tek bişey yazmadın Skype ye ben sana selam verdim as dedin konu orada olduğu gibi durdu.

Yarını düşünmeyen hiçbir yere varamaz.

2014 te demi tamer 7 kişi çalışıyordunuz ?Tamamen yalan konuşuyorsun yoneticiler şuna bir el atın artık

Google Fan Webmaster Forum

Ordaki banlanma sebebi bir arkadaşın kapalı kanalı vermersiydi,
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam sayesinde o arkadaş bu forum üzerinden ödemesini aldı. R10 a da gerek kalmadı zaten, o hesaplar hep kapandı. Tantutan bireysel bir hesaptı.

Ceyo 7 kişilik bir hesap.

---------- Spam Engelliyici 10:10 ---------- Önceki Mesaj 10:09 ----------

Babuş sen kendi kendini yakıyorsun herkese dalaşarak .. bak bu konuda bile biz 7 kişi çalışıyoruz diyerek yine gereksiz bir gövde gösterisi yapmışsın.

Eskiden gunluk 10 TL bile kazanamadığın zamanlarda şuanki halinden çok daha iyiydin, Eskiden 2*3 gunde bir illa ki Skypeden yazar arada Telefondan arardın işlerin iyi oldu 6 aydır tek bişey yazmadın Skype ye ben sana selam verdim as dedin konu orada olduğu gibi durdu.

Yarını düşünmeyen hiçbir yere varamaz.

Babuş yoğunluk çok, kaç defa aradım ses yoktu sende. Neyse bir ara konuşuruz. Kusura bakma

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

sen banlamıştın bu arkadaşı bilirsin belki

Arkadaşlar rica ediyorum uğraşmayın bizimle. İşi farklı boyutlara geitrmeye çalışıyorsunuz. >herkes işine baksın. İyi günler.

yok öyle bir dünya

iyi bu hesabı banlatayım sonra gidip yeni hesap alalım diyelim 5 kişi kullanıyoruz yeni hesap açmanın yolu bu mu oldu ?

yok öyle bir dünya

iyi bu hesabı banlatayım sonra gidip yeni hesap alalım diyelim 5 kişi kullanıyoruz yeni hesap açmanın yolu bu mu oldu ?

Galiba bu olmuş. Forumda "Multi (Birden Fazla Üyelik) Konusu" diye bir başlık var tam 23 sayfa oraya insanlar sıkıntı yaşamamak için şuradan buradan giriyorum diye yazmışlar. Ama ceyo 7 kişilik ekibi olmasına rağmen yazma ihtiyacı duymamış ondan sonra ben multi değilim olmuş, herkese sınırsız bandan sonra böyle bir hak tanınıyordur umarım.

Gördüğüm kadarıyla ceyo adam gibi adam. Adamın hası. Harman olduğu yerden, bağından kopup gelmiş. Üzerine gitmeye gerek yok.

20 yıllık forumcuyum böyle yardımsever, alçakgönüllü, paraya önem vermeyen ve şefkatli aynı zamanda da cesur kimseyi görmedim ceyo gibi.

Gördüğüm kadarıyla ceyo adam gibi adam. Adamın hası. Harman olduğu yerden, bağından kopup gelmiş. Üzerine gitmeye gerek yok.

20 yıllık forumcuyum böyle yardımsever, alçakgönüllü, paraya önem vermeyen ve şefkatli aynı zamanda da cesur kimseyi görmedim ceyo gibi.

Arkadaşlar yemin olsun, bukadar tepki beklemezdim böyle. Ne hak yemişiz, ne yalan söylemişiz, ne birini dolandırmışız, Çok şükür zekatımızı da fitremizide sadakamızı da veriyoruz. Ama neden bize tepkiniz bu yönde.

" BİRİ ÇIKSIN DESİN Kİ CEYO BANA BUNU YAPTI "

Kimse forum harici tanımıyor beni. Nasıl bir kişiliğim olduğunuda bilmiyordur.

Arkadaşlar yemin olsun, bukadar tepki beklemezdim böyle. Ne hak yemişiz, ne yalan söylemişiz, ne birini dolandırmışız, Çok şükür zekatımızı da fitremizide sadakamızı da veriyoruz. Ama neden bize tepkiniz bu yönde.

" BİRİ ÇIKSIN DESİN Kİ CEYO BANA BUNU YAPTI "

Kimse forum harici tanımıyor beni. Nasıl bir kişiliğim olduğunuda bilmiyordur.
HLi2MHw.png

vNP7YCq.png

:rolleyes::rolleyes:

işte o konuda arkadaş bana telifli kanal verdi ve kapandı.Yani o yüzden ödeme geri çekilmişti. Sonrasında iyi niyetimizde; O arkadaş [MENTION=11620]era[/MENTION] hocamın sayesinde bu foruma geldi ve ödemesini aldı. Era hocam o arkadaşı hatırladınız mı , üyeliği neydi bilmiyorum. Konuya gelse sevinirim o arkadaş.

---------- Spam Engelliyici 10:50 ---------- Önceki Mesaj 10:48 ----------

Dikkat ederseniz o forumdada banlanmış kendisi

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] abi sana mn kanal satmıstım kapanırsa 300-400 atarım demiştin ve nedense o ödeme paypalınızda sorun cıktı hiçbir ödeme alamamısınız benı 15 gün oyaladın fakat sana tek sorum MN den kesınlesen parayı alabıldınmı ?

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] abi sana mn kanal satmıstım kapanırsa 300-400 atarım demiştin ve nedense o ödeme paypalınızda sorun cıktı hiçbir ödeme alamamısınız benı 15 gün oyaladın fakat sana tek sorum MN den kesınlesen parayı alabıldınmı ?

Konuyla arkadaşlar ilgilendi paypal hesapları blokede cnm, 6 ay sonra parayı alabiliyoruz. O yüzden skypeden yaz yardımcı olalım cnm. Sorun yok sanada harçlık veririz, zaten bizi sevende yok.

Valla benim bu adamla hicbir sorunum olmadi ama neden cok sevilmiyor onu da anlamadim :)
Birde ceyo terlik markasi degilmi ya? Gecen birinin ayaginda ceyo marka terlik gordum bir avm de yemin ederim aklima "ceyo candir" geldi. Terligi giyen insana ister istemez soyle bir baktim yoksa dedim....

Sonra iste yoluma devam ettim, suratimda bir tebessum falan..

Ceyo sende su kibirini falan bir kenara at dostum. Para dagitma falan bu forumda antipatik seyler. Balik verme balkk tutmayi ogret. Yaz oraya 3 kisiye bot hesabi hediye diye, kimse tepki gostermesin. Kotu mal yoktur iyi satici vardir..kendi kendine yapiosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri